- 1 Şubat 2009
- 25.100
- 25.288
- 3.468
Uefa'ya mail attim ayağınızı denk alın diye 17 temmuz güzel kararlar istiyorum dedim. Dur bi daha atayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa'ya mail attim ayağınızı denk alın diye 17 temmuz güzel kararlar istiyorum dedim. Dur bi daha atayım.
4 ihtimal var
50%: sonucsuz cikar
30% fenev kume duser ( + son sampiyonluklarida iptal olur ve diger basarilarida iptal olur)
15% tum turk takimlari 5 - 10 yil avrupadan men cezasi alir, ilave olarak milli takimda ceza alir
5% 2010-2011 sezonu iptal olur, sonuc olarak kimse kupayi almaz
bişey diyim mi forumun ahı gitmiş,vahı kalmış..bu ne hal abi ya..ölü gibi herkes,forumda öyle.biraz heycan lazım.ya uefa ya ünal başkan ilaç olacak bize.
çok yakında artık hangi gün bilemem ama şemsiye açılmak üzere...şu an havalar bi acayip,zaten bu sezon bi acayipti...forum halkı şike konusunu değil,transfer konularını bile sessiz,sakin,uykulu bi şekilde takip ediyo.gün geldiğinde gerektiği gibi eğlenecekler.
arada sırada bi tür his oluyo kalpten,bazen kehanet.transfer olarak kimi istiyosunuz arkadaşlar...bi sinerji yaratayım hemençok heycansız ,kurak ya ortalık.uefa bi bomba patlatsa çerezleri önümüze koyacaz,ünal başkan da araya bi transfer sokuştursa biraları yudumluycaz.
Değil Trbzon herhangi bir kulüp herhangi bir sebeple UEFAya başvuırursa UEFA zaten bunu değerlendirir. Rutin bi şey yani.. UEFA başkanı-sekreteri hepsi bizim için bu konu kapanmıştır dedi zatenheyecan yapmayın hamsicikler hahahahaha
KUPA BU ARADA MÜZEMİZDE GELİN ALIN
)))
antu'den dogru olma ihtimali var gibi ?
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 3 sa.Ya bu antuya ne zaman girsem günüm şenleniyor..Neymiş efendim GS lobisi iş başındaymış parmağımızda oynatıyormuşuz Uefa'yı,başarı yakaladıkları için önlerini kesmeye çalışıyorlarmış hahahahahaha..
Değil Trbzon herhangi bir kulüp herhangi bir sebeple UEFAya başvuırursa UEFA zaten bunu değerlendirir. Rutin bi şey yani.. UEFA başkanı-sekreteri hepsi bizim için bu konu kapanmıştır dedi zatenheyecan yapmayın hamsicikler hahahahaha
KUPA BU ARADA MÜZEMİZDE GELİN ALIN
)))
antu'den dogru olma ihtimali var gibi ?
sürec ile alay eden sözde galatasaraylilar vardi..birsey olmaz diye zirvalayanlar nerdesiniz?
TFF kurullarından savunma istendiği doğru mu acaba? Şike yaptığı kesinleşen kulüp ve kulüp yöneticilerine ne cezalar verildiğini soracaklar sanırım. UEFA federasyon kararlarına karışmaz ama TFF kendi disiplin talimatını bile uygulamadığı bir ortamda şikeye alenen ortak olduğunu gösterir. İnşallah güzel günler geliyor ama bu şerefsizler yüzünden topyekün Avrupa yolu kapanırsa işte asıl isyan ondan sonra başlar.
diyelim tff ulke olarak men cezasini kabul etti
burda karar sadece TFF ve Turk devletimi veriyor
yada 17 super lig takimimi ?
tupcu gelmeden once demisti, gerekirse tum takimlar gitmez.. yani sonucta avrupada tek oynayan takim biz ve trabzonuzz
siyasi baskiyla diger satilmis takimlar tupcuye destek verirse ozaman ne olur
Allahtan baskanimiz simdiden onlemini aldi
sürec ile alay eden sözde galatasaraylilar vardi..birsey olmaz diye zirvalayanlar nerdesiniz?
İlk maçtan yatar bu kupon.
UEFA, görmezden gelerek olayı unutturabilirdi ama şu saatten sonra böyle bir sığırlık yapmaz.Çünkü zaten şikeden suçlu buldun, artık TFF'yi de attı çukura..
%100 yapalım şunu ve kaç küme düşeceğini konuşalım.
Tüm takımların men olması diye bir şey olmayacak, buna göz yumamazlar. Her ile yeni stat yapıyorlar maçları izleyecek 1 kişi bulamazlar.Bundan etkilenecek sektörler inanın FB'den daha önemli bazı kişi ve kurumlar için.
O sezon bence de yok sayılacak. Kupa, elbette Fb'den alınacak ama Ts'ye gideceğini düşünmüyorum, onu da muhteşem çözüm yollarımızla kılıfına uydururuz. Fb'den alındıktan sonra da UEFA çok kasmayacaktır.