UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Ben demiştim size Temmuz Ağustos ayları çok fena eğlenceli olacak diye :)

Bundan birşey çıkmaz diyecek birileri lazım bu konuya, konu biraz hareketlensin.

Ben 5 mesaj üstte dedim. Tekrar ediyorum şu gelişmeden hiçbir şey çıkmaz.UEFA, Fener ve Bjk şikeci takımdır dedi ve kendi soruşturmasını bitirdi ama bu cümlemden konuyu tamamen kapattılar anlamı çıkmıyor. Madem Ts'ye bu konuya dair belge göndermiş paylaşsınlar da görelim neymiş olay.

yav he yeter artık forumu temizleyin şunlardan yok birşey çıkmaz tövbe tövbe aziz allah mı ona kimse dokunamayacak yeter artık böyle insanları görmekten bıktım

Forumu temizleyin şunlardan diye bahsettiğin kesime ben de dahil miyim ? :D

yav he yeter artık forumu temizleyin şunlardan yok birşey çıkmaz tövbe tövbe aziz allah mı ona kimse dokunamayacak yeter artık böyle insanları görmekten bıktım

aziz ömür boyu ceza yiğecek.

fenerde ceza yiğecek yada hepimizi yakacaklar.

Bukadar ucuz değil bu iş. Futbol tarihinin en büyük ve kapsamlı şike olayı olacak ve sadece 2sene avrupadan men cezası ile bitecekdi, öylemi?

Burda bazı arkadaşlarımızın anlamadığı bir şey var. Bişey çıkar çıkmaz orası ayrı tartışma konusu. Bizim ligdeki rakibimiz bunlar ve 2011den bu yana ligde oldukları her sene tüm futbol kulüplerinin hakkını gaspetmiş oluyorlar.

Nalga olayında alakaları olmadığı halde bu olayın takipçisi olacaz diye resmi sitelerinde açıklama yapan bunlardı.

Bize karşı bütün pislikleri yapan yine bunlar maliyeye şikayetler, transferde fiyat yükseltmeler araya girmeler.

Elbette sonuna kadar bu davanın takipçisi olacaz. Her yerde yazacaz tepkimizi ortaya koyacaz.

Hala bizimle bu konuda alay edebilecek kadar gururunu ve onurunu yitirmiş renktaşlarımız varsa buyursun devam etsinler.

tumblr_n5xxanOBwE1sgh3roo1_1280.jpg

Gerçek olduğuna inancım giderek azalıyor. Eğer gerçek olsaydı bu zamana kadar herhangi bir medya organında açıklanırdı diye tahmin ediyorum, böyle bir konuyu saklaması mümkün değil tüm medyanın.

Oha. Talip Doğan Karlıbele göre 4 ayrı maç için disiplin kurulu sevki var. Bunlardan birisi 2012-2013 sezonundaki Orduspor maçı diyor.

Gerçek olduğuna inancım giderek azalıyor. Eğer gerçek olsaydı bu zamana kadar herhangi bir medya organında açıklanırdı diye tahmin ediyorum, böyle bir konuyu saklaması mümkün değil tüm medyanın.

Şikebahçe lehine gibi mi gözüküyor bu soruşturma? ;)

Tabii ki ses seda yok bunlardan :D

Bütün spor siteleri gibi radikal,milliyet de yayınladı haberi

medya zaten fenerin uşağı. fener yeni bir ceza alırsa ibrahim seteni sınırdışı ederler

Fanatik ‏@fanatikcomtr 2 dk.

Konu hakkında TFF ve Trabzonspor'a da de bir yazı gönderen UEFA, 17 Temmuz 2014 tarihinde bir karar verileceğine vurgu yaptı.

Hobaaa her yerde haberler girmeye başladı. Normalde ts medyası sürekli böyle şeyler yazardı bu kadar ses getirmemişti.

Bu seferki gerçek galiba

Geri
Üst Alt