UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Toplu men alınırsa Galatasaray paralel ilan edilip,tüm müsebbibini bizden bulurlar bu olanların...

17 temmuz da karar hemen çıkmayacak! Nerenizden anlıyorsunuz olm olayı? 17 temmuzda başlıyor olay!

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Adamlar soruşturma başlatsalar zaten kesin ceza verecekler.

Dosya bizim için kapandı, artık ben karışmam anca diyebilirler, o zaman da trabzon fifa'ya başvurur.

Toplu men bizim ülkemizde sanıldığı gibi ders olrak algilanmaz.

Tupcu filanda istifa etmez.

Onun için desteklemiyorum.

Sadece fener ve ekibini men etsinler.

FB Avrupa'dan men edildiği sürece, Play-Off, Stop-On, Strapon vs... bir sürü kural getirecekler FB gölgede kalmasın diye. Ama yine de hak ettikleri cezanın %10'da birini çekmediler. O yüzden amatör lige kadar yolları var.

17 temmuzda UEFA yeni bir soruşturma açıp açmayacağına karar verecek. süreç daha çoook uzun

CAS kararına göre %100 soruşturma açılacak, ve Astana'da alınan kararlar uygulanarak fb küme düşürülecek, olacaklar bunlar.

aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-serbest1.jpg

ne diyornuz oglum toplu men falan, yapmayin, bunlarin yüzünden biz mi ceza yiyecegiz. böyle bisey istemek cok mantiksiz geliyor bana.

aynen oöyle saçma şeymi olur mamde uygulatamıyo cezayı milli takımla fbye ömür boyu men cezası verirsin avrupada

sonra fb bidaha ne yabancı futbolcu alabilir ne de para kazanabilir

neden hala ses seda yok? sanırım UEFAnın kararını Ağustos ayına erteleyeceği şeklinde çıkan haberler doğru. şu ana kadar hiçbir fısıltı çıkmamış olması bunu doğruluyor.

cas yapar gerekeni,olmadı fifa.bu şerefsizin doğurduklarından bi halt olmaz.

ben bunların ligde oynadığı bi sezonu daha kaldıramayacam.temizlenip öyle gelsinler.

@Sergen Zeren gelişme yok mu olm ıkı gun kaldı

bu yılda mı yalan olacak

@Sergen Zeren gelişme yok mu olm ıkı gun kaldı

bu yılda mı yalan olacak

ne bilyim ya ortalık çok sessiz.trabzon casa,fifaya gidip istediğini fazlasıyla alır ve uefa da poku yer o zaman ama ben bıktım artık bu işin uzamasından.tak tak tak kessinler baba cezayı

fener 2 lig düşümü,eksi 20 puan

sivassspor tff1.lig

beşiktaşa -30 diye.

Geri
Üst Alt