UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

olayi anlamadim ben. normaldede sike surecini hic takip etmedigim icin konuyu hic anlamadim. biri ozetlerse 1 sansli kisiye like verecem

kısaca trabzon hukuk kurulu tffyi uefaya şikayet etti şike yaptılar kesinleşti hala yerel ligde ceza yok gerekeni yapın dedi uefada yeni soruşturma açtı 17 temmuzda karar verecek

Antu son 5 dakikadır öldü :( :(

Yalnız ne gibi kararlar çikacak o gün? Yerel ile ilgili mi?

Mayıslar bizim temmuzlarda Trabzon'un olsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bo5CWpxCQAATEjU.jpg

ok.gif
cansel78 - 30.05.2014 17:41

bos.gif

allaım aklıma sahip ol sen benim. böyle adaletsiz bir dünya olabilirmi yaaaaa. eğer bu haber eğer doğruysa kafayı harbiden sıyırırım. yaa şu avni akere sadece trabsonluların olduğu zaman bi göktaşı düşse ne olur.

ok.gif
tevez75 - 30.05.2014 17:44

bos.gif

hamsiler resmi sayfalarinda aciklama yapmis sousturma acildigini

:( :(

[attachment=10439:upload_2014-5-30_17-43-46.png]

Zaaa :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-30_17-43-46.webp
    upload_2014-5-30_17-43-46.webp
    7 KB · Görüntüleme: 246
Yine çileli bir yaz bekliyor ezikleri.Düşşeler bu kadar acı çekmezlerdi.Ntv spor denen şerefsiz kuruluş vermedi daha haberi.

Kararın açıklanma tarihinden önce Aziz hapse girse çok iyi olur, çok. Gerçekten bu olayın sonunda Fener aleyhine yerel bir ceza çıkmayacağına inanıyordum ama artık durum farklı olabilir. Lütfen hak yerini bulsun bir kere de şu dünyada.

Ne olcak?

Uefa yine birsey yapmicak..TFF ye mesaj göndercek SIZ birsey yapin diye...ama TFF birsey yapmicak.

Uefa artik kendisi birsey yapmasi lazim

Yalniz size de saçma gelmiyor mu.. Uefanin haberi yok mu tffnin gerekeni yapmadigindan bu gizli sakli birşey değil ki. Madem UEFA yaptirima geçecek neden trabzonun itirazini beklemiş.. Kafami karistiran kisim bu yine saçma sapan birseyler cikmasin sonunda

SON DAKİKA: UEFA, soruşturmayı Fenerbahçe'ye değil Türkiye Futbol Federasyonu'na açıyor...

ok.gif
cansel78 - 30.05.2014 17:41

bos.gif

allaım aklıma sahip ol sen benim. böyle adaletsiz bir dünya olabilirmi yaaaaa. eğer bu haber eğer doğruysa kafayı harbiden sıyırırım. yaa şu avni akere sadece trabsonluların olduğu zaman bi göktaşı düşse ne olur.

ok.gif
tevez75 - 30.05.2014 17:44

bos.gif

hamsiler resmi sayfalarinda aciklama yapmis sousturma acildigini

:( :(

Ayyy kıyamam :(

Kanarya koruma derneğini aramak lazım. :happy:

Geri
Üst Alt