UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Bakalim Tayyip erdogan fb'sinimi düsürecek, yoksa Türk futboluna komple cezami yedirecek.

Yalniz size de saçma gelmiyor mu.. Uefanin haberi yok mu tffnin gerekeni yapmadigindan bu gizli sakli birşey değil ki. Madem UEFA yaptirima geçecek neden trabzonun itirazini beklemiş.. Kafami karistiran kisim bu yine saçma sapan birseyler cikmasin sonunda

Sanki 3 yıldır Fener düşsün diye yüzlerce mesajı başka konuya yazmışım gibi ben de az önce bunu sorunca epey laf yedim,ama arkadaşlar yanlış anlamış . Haber ilk çıktığında şu şekildeydi.

Bordo-Mavili kulübün hukuk kurulu, UEFA’ya Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açması için talepte bulundu.

UEFA’dan gelen yazıda ise bu talebin 17.07.2014 günü karara bağlanacağı bildirildi. Trabzonspor hukuk kurulu avukatları Erdem Egemen, Nusret Yılmaz, Hakan Orhan ile hukukçu Atilla Dilaver, kendilerine ait sosyal medya hesaplarından bu durumu takipçileri ile paylaştı.

Ben de şu yazılana göre şimdilik pek sevinilecek bir şey olmadığını bekleyip görmek gerektiğini söyledim. Üstelik birinci ağız yani Ts sitesiydi bu haberin kaynağı yani ama şimdi tüm basın soruşturma açıldığını söylüyor. UEFA'yı da sürekli refreshliyorum daha haber girilmedi Açıldıysa da Ts istedi diye zaten ceza verdiğin bir konuda tekrar soruşturma açmak nasıl bir şeydir yani acaba Tff'nin ceza vermemesi konusunda resmen şikayet ettiler de son Astana kararı gereği UEFA artık yeter deyip ipleri eline mi alıyor. O zaman var ya daha olay sıcakken yazmıştım işi UEFA'ya bırakırlarsa Fener'i amatörden toplayamazlar. Gidin önceki cezalara bakın. UEFA tarihindeki en büyük şike davasıydı.

Yıldırım Demirören: "UEFA'dan yazı gelirse içeriğine göre yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" (Şubat 2014)

Diegonun düşüşü feci oldu.La ligada şampiyon olan takımdan ptt 1, lig takımına transfer olacak.:D

Bakalim Tayyip erdogan fb'sinimi düsürecek, yoksa Türk futboluna komple cezami yedirecek.

Ve Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray da buna izin verecek, öyle bakacak değil mi ? Düşmeyecek tabi ki ama bir yolunu bulacaklar merak etme, komple ceza diye birşey olmaz.

Yalnız bu sefer avrupa cezası değil bayağı bayağı küme düşme cezası gelebilir :D Gene eğlenceli bi yaz bizleri bekliyor anlaşılan :D

TFFye mi açacaklar soruşturmayı hoba :D

beyler maillere yüklenelim bordomavi sitesiyle irtibata geçelim tam zamanı şimdi

antudan bir yazı

ok.gif
soulfly_br - 30.05.2014 17:58

bos.gif

uefa bize ceza veremez verirse milli takıma ve avrupaya gidecek diğer kulüplere ceza verebilir diye düşünüyorum

şikeyi fener yapsın cezasınıda biz çekelim,oldu paşam başka isteğin

Yıldırım Demirören: "UEFA'dan yazı gelirse içeriğine göre yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" (Şubat 2014)

Bunca zaman konuşuldu, bunca zaman yönetimdeler, kesin bu yazı gelirse ne yapacaklarını da çoktan çizmişlerdir yol haritasını.

Küme düşme falan olmasa da bu soruşturma olayı bile, "dosya kapandı haha" diyenler gibilerine iyi ders olmuştur.

ünal aysal kadar zeki birini görmedim helal olsun adama türk futboluna komple men gibi birşey olamaz öyle olursa spor değil siyaset karışır iç savaş çıkar

Soyledim, yine soyluyorum; bu sene feneri sampiyon yapip(yaptilar),2011 sampiyonlugunu da trabzona verecekler. Ayrica fener ek olarak puan silme cezasi alacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu arada tüpçü alkış bekliyordu değil mi :005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Geri
Üst Alt