UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

inşallah fenerlisindir , yok eğer değilsen daha kötü hakiki malmışsın.

Bir kere herseyden önce AHLAK ve SEREF!

Tapelerde bana, bize, herkese tarlalari, posetleri, ve daha nicelerini adam gibi bir aciklayin ondan sonra size HAK verelim!

Bunlari aciklamadan yok cas yok uefa yok cemaat yok su yok bu derseniz, sadece size seyimizle güleriz affedersiniz!

Sike hirsizliktir ve bunun cezasi küme düsme ise düsürülmelidir!

Yok ben düsmeyecegim, düsüremezsiniz, gücünüz yetmez, biz hertürlü oyunu oynariza getirirseniz AHLAKSIZ ve SEREFSIZSINIZ demektir!

Biri senin evini soydugunda, hirsiz sana ama iste böyle oldu söyle oldu bu vardi sudu diye derse o hirsiza inanirmisin?

Tabiki HAYIR!

Bu yazim burayi okuyan Fenerbahceli dostlarimiza gelsin!

Adam gibi ceza cekmek varken ne bu oyunlar yakisiyormu size! Trabzonda sike yaptiysa Trabzonda cezasini cekecek bu kadar basit!

Yeter lan herkes sark kurnazi olmus Türkiyede, yazik arkadas bu ülkeye yazik.

okan kahe ve dixon adli insaat iscilerini bulabildilermi yoksa daha ariyorlarmi.

oyle demislerdi ya savunmada. onlar insaat iscisiymis.

Bence Uefa fbyi direk çeyrek finalden CLye almalı sanırım Kubilay da benle aynı görüştedir :)

Iıı. Bence direkt kupayı Azizin villa adresine postalamalılar. Anca keser onları... Hatta yetmez; Bir de özür mektubuyla birlikte hesaplarına 100 milyon avro tazminat ödemeleri lazım.

Eminim aşağısı kurtarmaz onları.

Bir kere herseyden önce AHLAK ve SEREF!

Tapelerde bana, bize, herkese tarlalari, posetleri, ve daha nicelerini adam gibi bir aciklayin ondan sonra size HAK verelim!

Bunlari aciklamadan yok cas yok uefa yok cemaat yok su yok bu derseniz, sadece size seyimizle güleriz affedersiniz!

Sike hirsizliktir ve bunun cezasi küme düsme ise düsürülmelidir!

Yok ben düsmeyecegim, düsüremezsiniz, gücünüz yetmez, biz hertürlü oyunu oynariza getirirseniz AHLAKSIZ ve SEREFSIZSINIZ demektir!

Biri senin evini soydugunda, hirsiz sana ama iste böyle oldu söyle oldu bu vardi sudu diye derse o hirsiza inanirmisin?

Tabiki HAYIR!

Bu yazim burayi okuyan Fenerbahceli dostlarimiza gelsin!

Adam gibi ceza cekmek varken ne bu oyunlar yakisiyormu size! Trabzonda sike yaptiysa Trabzonda cezasini cekecek bu kadar basit!

Yeter lan herkes sark kurnazi olmus Türkiyede, yazik arkadas bu ülkeye yazik.

cem uzan ı görünce irkilsem de on numara yazmışsın renktaş, tebrikler.

kubilay kaplanı şutlasanız artık

biz sadece dua edelimde olumlu bir sonuc cikmasin isvicreden ... bu sene sampiyonlar ligine gitme ihtimalleri var ... aziz yildirim daha hala hapis girmedi farkindasin demi?

Birincisi biz değil siz dua edin.Ben Fenerbahçeli değilim.İsviçre'den olumlu sonuç çıksa idi kendi temsilcisi olan Sion'un kararına çıkardı.Adamlar sadaece Transfer usulsüzlüğü nedeni ile -36 Puan ile başladı.Peki İsviçre Federal Mahkemesi sonrası nereye gideceksiniz.Mars Uzayarası İdare Mahkemesinemi ? Başvurmadığınız bir bizim Sitenin Yönetimi kaldı yahu

fenerli olsam fenerliyim derdim merak etme, sadece biraz gercekciyim ...

fenerli_a%C4%9Flayan_fenerli_resimleri,_resim_upload,_y%C3%BCkleme_servisi.jpg

Kuş varsa avlamak bizim işimiz. Gönderdik kendisini

Birazdan bu kardeşimizden " Pardon fenerli kuzenim yazmış" şeklinde bir mesaj bekliyorum...

Bu nasıl objektiflik lan? Aziz bir şey yapmış olsa çoktan içerde olurmuş. Tayyip kırk takla atıyor içeri tıkmamaları için. Boşuna vermedi yeniden yargılama sözünü. Fayda etmeyecek ama.

Geri
Üst Alt