- 19 Mart 2014
- 29.643
- 31.052
- 2.718
Fenerbahçeliler objektifmiymiş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere herseyden önce AHLAK ve SEREF!
Tapelerde bana, bize, herkese tarlalari, posetleri, ve daha nicelerini adam gibi bir aciklayin ondan sonra size HAK verelim!
Bunlari aciklamadan yok cas yok uefa yok cemaat yok su yok bu derseniz, sadece size seyimizle güleriz affedersiniz!
Sike hirsizliktir ve bunun cezasi küme düsme ise düsürülmelidir!
Yok ben düsmeyecegim, düsüremezsiniz, gücünüz yetmez, biz hertürlü oyunu oynariza getirirseniz AHLAKSIZ ve SEREFSIZSINIZ demektir!
Biri senin evini soydugunda, hirsiz sana ama iste böyle oldu söyle oldu bu vardi sudu diye derse o hirsiza inanirmisin?
Tabiki HAYIR!
Bu yazim burayi okuyan Fenerbahceli dostlarimiza gelsin!
Adam gibi ceza cekmek varken ne bu oyunlar yakisiyormu size! Trabzonda sike yaptiysa Trabzonda cezasini cekecek bu kadar basit!
Yeter lan herkes sark kurnazi olmus Türkiyede, yazik arkadas bu ülkeye yazik.
Bence Uefa fbyi direk çeyrek finalden CLye almalı sanırım Kubilay da benle aynı görüştedir![]()
Bir kere herseyden önce AHLAK ve SEREF!
Tapelerde bana, bize, herkese tarlalari, posetleri, ve daha nicelerini adam gibi bir aciklayin ondan sonra size HAK verelim!
Bunlari aciklamadan yok cas yok uefa yok cemaat yok su yok bu derseniz, sadece size seyimizle güleriz affedersiniz!
Sike hirsizliktir ve bunun cezasi küme düsme ise düsürülmelidir!
Yok ben düsmeyecegim, düsüremezsiniz, gücünüz yetmez, biz hertürlü oyunu oynariza getirirseniz AHLAKSIZ ve SEREFSIZSINIZ demektir!
Biri senin evini soydugunda, hirsiz sana ama iste böyle oldu söyle oldu bu vardi sudu diye derse o hirsiza inanirmisin?
Tabiki HAYIR!
Bu yazim burayi okuyan Fenerbahceli dostlarimiza gelsin!
Adam gibi ceza cekmek varken ne bu oyunlar yakisiyormu size! Trabzonda sike yaptiysa Trabzonda cezasini cekecek bu kadar basit!
Yeter lan herkes sark kurnazi olmus Türkiyede, yazik arkadas bu ülkeye yazik.
kubilay kaplanı şutlasanız artık
biz sadece dua edelimde olumlu bir sonuc cikmasin isvicreden ... bu sene sampiyonlar ligine gitme ihtimalleri var ... aziz yildirim daha hala hapis girmedi farkindasin demi?
kubilay basgani sutlayan bizden degildir.![]()
niye adam gibi fenerliyim demiyorsun da böyle sacma sapan yollara giriyorsun?
burası demokratik bir forum açık konuş ki rahat rahat tartışalım balım
fenerli olsam fenerliyim derdim merak etme, sadece biraz gercekciyim ...
fenerli olsam fenerliyim derdim merak etme, sadece biraz gercekciyim ...
Kuş varsa avlamak bizim işimiz. Gönderdik kendisini