UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vn_PSJsl0LQ[/media]

Aziz'in taktigi.

Ntvspor ne ezik kanal arkadaş, sabahtan beri fenerin açıklamasını alt yazı geçip duruyorlar. Trabzonunkini de geçsenize

Trabzon hak ettiği kupayı müzesine götürmeli haydi UEFA adil karar ver

Tüpcü, şimdi kara kara düşünüyordur yine, fenerbahcesini nasıl kurtarırım yine. En son bu dosya kapandı dediginde, uefa 2 sene men i geçirmişti. Bu senede beyaz tv de pişkin pişkin, konu kapandıgındı dedi. Bakalım neler olacak. Bu tedirginlik ezik fenerlilere ve tüpçüye yeter. Bu arada azize yakında yine fenerasyon binasina bi ziyarette bulunur bence.

Bu iş büyük ihtimalle makedonya olayında olduğu gibi Uefa nın şu lige düşürün konusunda kilitleniyor.Yoksa talimatlar açık.İçerideki yavşaklar ise her şeyi gizliyorlar.Trabzon olayı devamlı sıcak tutmak zorunda.

orasi oylede tuna ama boyle federasyonda dunyanin hicbir yerinde yok. zaten problem burda.

Uefa dk üyeleri sığır bir federasyon yüzünden tüm kulüplere ceza verme gibi hukuksuz bir işe kalkışamaz.

Ha çok felaket şeyler olacak mı olacak y.d denen tımarhane kaçkını futboldan meni yiyecek zaten azizi söylemiyorum bile.

Hani her şeyi geçtim sahte belge düzenleyen bir adam var şu an tff başında, daha hala kişilerin cezası açıklanmadı.

Çok büyük fırtına geliyor ama biz ülke olarak camın önüne sahil fotoğrafı asmışız bakanlara aa ne güzel manzara değil mi diyoruz.

Bu süreci sonunda fifa devreye girecek ve fener diye bir şey bırakmayacaklar ortada.

evet arkadaşlar 31 mayısta fenr-erbahçemize yapılan bu 6.uefa darbe girişimini kınıyorum...

objektif Galatasaraylıyım ben uefa olmasa son şampiyonlarımız olmazdı kendimizi kandırmayalım

üşüyoruz Kubilay reis:(

aslında ben düşmelerini istemiyorum, nedenlerine gelince

1-adamların ellerınden,sahalarından kupa kaldırmaya alışmıştık küme düşerlerse ustelik 1 değil 2 küme düşecekler sanırım en az iki sene rakip olamayacagız +1 de ligden cıkamazlarsa etti 3 sene , birde alışkanlıklar kolay unutulmaz oradada şike yaparlarsa yandı gulum keten helva

2-şimdi bunlar küme düştü diyelim en fazla 1 ay dalga geçeriz sonra ,sonrası yok,sıkıcı bir lig ve ard arda gelen şampiyonluk serimiz olur aradaki fark iyice acılır monoton bir lig olur

3-küme düştüklerinde beşiktaş fenerimizin yerini ne çap nede karakter olarak alabilir, gerçi onlarda düşecek galiba ama en azındançok serefsiz bir kulup değiller,fener kadarda mız mız değiller,her ne kadar kıytırık bir türkiye kupası için bile şike yapmış olsalar bile şerefsizlikde fb ye yaklaşamazlar,

4-Alt liglerde alacakları kupalar bizim muzemizde ebediyen olamayacağı için fenerbahçe büyüğlüğü diye başlayan cümleler kurmaya devam edecekler,

5-fenersiz bir ligin tadı tuzu olmayacak,

6-tüm kadrosu dağılacak yeniden toparlanmaları 10 seneyi bulacak

7-Üstlerine şike lekesi şerefsizliği yapışacağı için artık ezeli rakibimiz olamayacaklar(ben düşmanımın bile şereflisini mertini isterim)

şaka la şaka, düşşünler beter olsunlar çok da tınnnnnn.

:troll::troll::troll:

diyelim fenev kume dustu, son 2 sampiyonluklari elinde calindi

sizce ne olur?

1-aziz yildirima suikast duzenlenir kendi taraftarindan

2- aziz israel, fransa yada rusyaya kacar

3- fenevliler ulkede savas cikaritr

4- usluca kumeye dusup, susarlar

walla bence ilk yapacakalri aciklama GSaray suclu diye hergun havlarlar

Çarşı karışır o zaman.Kupayı alıp Trabzonspor'a götürecek kamyonu Fenerbahçe Müzesi'nden içeri sokmazlar.

Beyler Pobeda örneği var adamlar 2003-2004 yılında şike yapmış UEFA 2008-2009da cezasını vermiş daha bir sürü örnek verebilirim. Hala 3yıl geçti ne cezası yaaaa diyecekler çıkacak mı ?

İyi de onun şike yaptığı 2-3 sene sonra ortaya çıkmış zaten.Fener'in şike yaptığı 3 Temmuz 2011 tarihinden beri biliniyor.O olayla bunu bir tutamayız o yüzden.

PTT 1.Lig kupası kazanacakları en şerefli kupa olacagı icin muhtemelen altın kaplattırıp özel sergiye aldırırlar..

Hayirlisin olsun bayagi bi keyiflendim su anda, sonucu insallah istedigimiz gibi olur :D

Diego'ya haber salin millet, ruyasindaki ligde oynayacak :D

PTT 1.Lig kupası kazanacakları en şerefli kupa olacagı icin muhtemelen altın kaplattırıp özel sergiye aldırırlar..

orada bile şike yapar bunlar,bunların kazandığı en şerefli kupa general harrington kupası(o kupada vatana ihanet kupası, ozamanki tüm fenerli futbolcu ve yöneticilerin idam olması gerekır aslında ihanet şucundan

sen kalk ülkeni işgal edenlerle ve ermeni ve rum takımlarıyla maç yapan tek türk takımı ol sonra vay efendım biz maç yaparken ingiliz askerleri maç seyrederken sahilden silah kaçırıyorduk, aldığımız galibiyetler cephedeki askere moral oluyordu diye böbürlen, sanki maçlar 50 bin kişilik stadlarda oynanıyorduda tüm ingiliz askerleri işi gücü bırakıp maç seyrediyordu,maçlarda gündüz oynandığına göre nasıl silah kaçırıyorlardı, ayrıca cephedeki asker vatanı kurtarma derdındeyken kim takar fb nın maçlarını,hem nasıl haberlerı olacak cephedeki askerin,radyo, tv ınternetmı vardıda haberleri olsun,

soru ? şuan ülkemizi allah korusun abd işgal etse kurşunmu atarsınız yoksa conileri eğlendirmek için fenerliler gibi,onlarla maçmı yaparsınız?

tarih fenerin istediklerini değil sadece gerçekleri yazar,

fenerbahçelik kuva-i milliye ruhu değil cerkez ethem ve seyh said ruhunu yansıtan vatan ihanet belgesinide müzelerinde hala gururla saklayan bir ruhdur...

o yüzden bunlar bank asya kupasını alıp süper lige tekrar çıktıklarında ,aslında şerefsizlik ve emek hırsızlıkları yuzunden küme düşüp sahip oldukları bu kupayı, şerefli ve haysiyetili bir kupa gibi müzelerinin en güzel yerinde gururla sergeleyeceklerinden emin olabilirsiniz, tarih tekerrürden ibarettir demedi demeyin...

Fbnin kume dusurulmesi hakkında ne dediler;

RTE: Zamanlama manidar, 5 sene Avrupa'ya gitmeyerek tepki gösterelim.

KK: fenerbahçeye yapılan bu haksızlığın laiklik mkldvqlsaiv...

DB: Büyük spor adamı a.y'nin mvkldavkfldk...

a.y: Pavaleller,gladio,hükümet... fb için şike yaptım. UEFA 17 Temmuzda çatırday(t)acak.

TFF: fenerbahçemizi kimseye elletmeyiz.

bjk ve f.Orman: fenerbahçemizi ne olur düşürmeyin daha şampiyonluk kutlayacak.

m.Otyakmaz: Tüm fenerliler 3 yıl geçmesine rağmen halen bana vermeye hazır.

sivas ve eskişehir: fenerbahçemiz suçsuzdur. Tüm şikeyi biz yaptık. Kendi kendimize maç sattık fenere. ne olur düşürmeyin gerekirse bizi düşürün

Alıntı

-Tapatalk-

baslıgı duzeltmek lazım tff ye sorusturma acmıs uefa...fenere acmaması daha ıyı cunku tff ye kararları uygula dıye baskı yapabılecekler ancak antu beyınlılerın dedıgı dogru buyuk ıhtımal turkıyenın uyelıgını askıya alabılırler...mıllı takım ve dıger avrupaya katılan takımlar tehlıkede

Bir takim ugruna tum ulkenin gonul verdigi ve yillardir buyuk kupalara katilma ozlemi ceken Milli Takimizi boyle duruma sokmaya kimsenin gucu yetmez bence. UEFA TFF'ye olur da baski yaparsa fenere ve yavru sikecilere gule gule diyebiliriz.

Geri
Üst Alt