UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Bir takim ugruna tum ulkenin gonul verdigi ve yillardir buyuk kupalara katilma ozlemi ceken Milli Takimizi boyle duruma sokmaya kimsenin gucu yetmez bence. UEFA TFF'ye olur da baski yaparsa fenere ve yavru sikecilere gule gule diyebiliriz.

rte cikar 3-5 sallar herkes kabul eder bu cezayi

tepki olacagini hic düsünmüyorum

Bunlarda amma abartyor bu küme düşme olayını. Sanki düşünce bir taraflarına birşey batacak. Juve'de düştü ve adam gibi çıktı işte. Kuralları adam gibi uygulayıp cezanızı kabul etseniz ölür müsünüz? Zamanında karagözlük yapmayıp adam gibi cezanızı kabul etseydiniz şimdiye konu unutulmuş sizde Süper Lig'de devam ediyor olurdunuz. Hem de daha az zararla, harbiden tescilli gerizekalı bunlar.

Dusecekler ve ardindan batacaklar.

Belki özfenerbahce falan diye bi kulup kurarlar.

odegilde merak ettim birsey var diyelim fenerbahce düstü ligden hemi de bir iki kademe, bunlar iflasini verse ve külübü kapatsa borclari ne oluyor? heralde su durumda en cok bunlara borc veren kurumlar zarar görecek bu isten.

rte cikar 3-5 sallar herkes kabul eder bu cezayi

tepki olacagini hic düsünmüyorum

Men cezası falan olmaz doğrudan Fifa futbol lisansını iptal eder halı saha bile oynatamayız.

Üstelik men cezası olsa bile 3-5 sene olmaz mantıken Fener cezasını çekene kadar gelme derler öyle olsa bile ama olmaz...

benim bildigim ve hatirladigim, Galatasarayimiz hem TFF'ye hem UEFA'ya dogru kararlar alinmadigi halde ve bundan dolayi Türk futbolun ceza yemesinde Galatasaray kulübü olarak tazminat davasi acma hakkimizi savunduk.

UEFA olsun TFF olsun egerki Türk futbolunu 5 yil men ederse TFF yikilir tazminat kararindan dolayi. Tam olarak hatirlamiyorum ama bizim TFF'ye gönderdigimiz bilgilendirmede eger alinan kararlarin Galatasarayi bu isin icine cekerse veya her hangi bir sekilde Galatasarayimiza engel ve/ya zor durumda birakirsa bunun sorumlusu TFF / UEFA olarak tazminat acariz yazisi var galiba. Hatta UEFA'nin da Galatasarayimiza size her hangi bir yaptirim bu "durumdan" dolayi olmiyacagi.

Dedigim gibi tam hatirlamiyorum ama bu isin baslangicinda Ünal Aysal bizi yasal acidan bugünlere hazirladi.

Bunların son günlerde canı çok sıkıldı biraz moral lazım öyle değil mi.Evet dediğinizi duyar gibiyim. Devletimiz bunu da düşündü ve yeniden yargılamayla ilgili çok yakında Fb'yi sevindirecek haberler duyacağız.

Men cezası falan olmaz doğrudan Fifa futbol lisansını iptal eder halı saha bile oynatamayız.

Üstelik men cezası olsa bile 3-5 sene olmaz mantıken Fener cezasını çekene kadar gelme derler öyle olsa bile ama olmaz...

fifa fútbol lisansini iptal edecegine imkan dahi vermiyorum. zaten bu mesele fifa'yi alakadar eden bir konu degil su asamada. bu asamada sorumluluk uefa'da. uefa güvenirligini kaybetmek istemiyorsa ve "zero tolerans"tan bahsediyorsa artik bir takim yaptirimlar uygulamali tff'ye.

bu isin sonucu nereye gidecek cok merak ediyorum. eninde sonunda fenevi düsürecekler gibi geliyor bana. tüpcü cikip "fenevi düsürmek zorundayiz aksi takdirde bütün kulüplerimiz ceza yiyecek vs" diyebilir. bence tff isin icinden siyrilmak icin uefa'nin hamle yapmasini bekliyor.

Arkadaşlar UEFA'da gelen yazıyı bir avukat arkadaşla inceledik önce herkes gibi bişey yapmaz bu tff diyordu. Sonra biraz detaylı inceyeleyeyim araştırayım gündüz haberleşiriz demişti. Yazdıklarını aynen gönderiyorum ;

Ya bu UEFA dan gelen yazıyı tekrar inceledim de, bana kalırsa UEFA bu defa doğrudan Fener için sorşturma açmamış, TFF hakkında soruşturma açılmış ve açılan bu soruşturmanın sonucundan doğrudan etkilenen taraf olarak hem Fener hem de Trabzon'a bilgi yazısı göndermiş.

Ve eğer siz şike konusunda gerekli cezaları vermediniz ve/veya onların ifade ettiği gibi toplumu tatmin edecek cezaları vermediniz diyerek doğrudan TFF hakkında soruşturma açılmış ise şemsiye g.tlerine girebilir ve sanırım UEFA tarafından yıllardır beklenen TFF'ye Fener'i düşürün yazısı bu soruşturma sonunda gelebilir, zaten eğer bu sefer de gelmez ise bir daha geleceğini de sanmıyorum.

Sorusturma Tff'ye olduguna göre ve UEFA sike yi tespit ettigine göre söyle demesi beklenir. "ben sike'yi tespit ettim cezalandirdim, sen niye cezalandirmadin?"

O halde Uefa iki sey yapabilir

-Taam seni affettim der, bu isi birakir.( böyle yaparsa kendi yasalarini çignemis olur)

-Suçlulari cezalandirmasini bildirir, Buna ragmen Tff ölü taklidine devam ederse nolur bilemiyorum?

Bu yazda eğlenceli geçecek anlaşılan...

''Fenerbahçe Küme Düşürüldü'' topiğini görmek istiyorum burada :asd:.

Tff'den bu konuyla ilgili bir haber , açıklama, yalanlama var mı arkadaşlar , yoksa hep birlikte öldüler mi inşallah.

Atilla Dilaver tarafından Retweetlendi

Gokhan Koc @gokhankocl · 2 sa.

1/2) Az önce, Hurriyet gazetesi Atilla Dilaver'i arayıp demeç istedi.

Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 1 sa.

Hukuk Kurulu,şike sürecinde kamuoyunu yanıltan,suç örgütü bülteni gibi davranan Hürriyet Gazetesini protesto ederek,demeç vermiyor.

Cok ilginc bir gelisme... :D

Bo6DVT7IgAAD7sJ.jpg

Fenerbahce için şu şarkıyı seçiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=00INPNCWMAU[/media]

Güzel günler mazide kaldı fenerr :D

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Aziz Yıldırım: "Ancak bu yönetimlerin Fenerbahçe’ye zarar vermesi asla mümkün değildir. Zira ateşin hükmü cürmü kadardır."

Bunlar yolcu.

keşke fifa da araya bişeyler sokuştursa fenere

Tff'den bu konuyla ilgili bir haber , açıklama, yalanlama var mı arkadaşlar , yoksa hep birlikte öldüler mi inşallah.

Atilla Dilaver tarafından Retweetlendi

Gokhan Koc @gokhankocl · 2 sa.

1/2) Az önce, Hurriyet gazetesi Atilla Dilaver'i arayıp demeç istedi.

Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 1 sa.

Hukuk Kurulu,şike sürecinde kamuoyunu yanıltan,suç örgütü bülteni gibi davranan Hürriyet Gazetesini protesto ederek,demeç vermiyor.

uefa'yi bilmem ama belli ki tff "cativdayabiliv" :asd:

Geri
Üst Alt