UEFA'dan Flaş Adım!

Hasan Usta

Sarı Üye
TFF şimdi yandı

UEFA; Trabzonspor’un başvurusunu dikkate alarak TFF hakkında bir inceleme başlattı.

17 Temmuz’da bahsedilen konular UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından ele alınacak. Gerekli görülmesi halinde bir soruşturmaya dönüştürülerek UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Hazırlanacak raporlar doğrultusunda TFF hakkında gerekli yargılamalar yapılacak.

1-) TFF'nin özerkliği,

2-) Irkçılıkla mücadele,

3-) Şike ile mücadele;

başlıkları altında TFF'nin faaliyet raporları incelenecek. Mahkemeden Emre Bölezoğlu aleyhine çıkan kararın da incelemeye dahil edildiği bilgisi ise TFF'nin canını oldukça sıkmış durumda.

UEFA Disiplin Kurulu'nun yürüteceği soruşturma ve yapacağı yargılamalar sonucunda özellikle özerklik konusundaki zaafiyet ve şike ile ırkçılık gibi suçlara karşı eylemsizlik olduğunu kanaat getirilirse, TFF’nin üyeliğini süresiz olarak askıya alınması gündeme gelecek.

UEFAdan flaş adım!

allahım gollllllll

haber61 kaynakmıs olm onlar hergun fenerı kume dusuruyor sevinmistim

Kaynak da manidar :D

Bir cacık olacağı yok zati. Kaynak sağlam olsa ne olacak.

dogru haber bile olsa bizde yaniyoruz. bu 2 hirbo camiayi atsinlar yeter.

sitenin ismini de 61cimbom.com yapalım olsun bitsin..

Şikecileri paket halinde yollasınlar yeter Tüm takımlara şikebahçe yüzünden men cezası vermek hiç adil olmaz açıkcası.

Inşallah toplu men gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynağa guvenmeyenler milliyet fanatik Habertürk Eurosport daha mı güvenli ?

üyeligi sürersiz askiya alsalar keskede ben ozaman görürürm tüpcüyü

Bilinen cezasının bitmesine bir yılkalan fener takımı niçin İFM yebaşvursun,Trabzonu niçin Uefa ya şikayet eder.Neden busene şampiyonlar ligine gideceğiz diye tutturur.Kendileriyle birlikte başkalarınıda yakmak için yapılan hareketler.Uefa bunlara çok pis yerleştirdi,açıklanmıyor.

Haberi görünce heyecanlandim, haberi okudum, kaynaga baktim ... bastim küfürü ... haber61 :D

Haber61 söylemişse doğrudur. Favori kaynaklarımdandır kendileri.

3 Temmuz 2011'den şu zamana kadar neredeyse 3 sene oldu. Hala hergün ümidinizi yitirmeden bir cezası olacağını düşünüyorsunuz ya şaşırmıyorum desem yalan olur.

Bu başbakan, bu TFF, bu yargı, bu hakimler olduğu sürece genel anlamda ülkede ADALET aramak, or....u da bekaret aramaya benzer.

Allah büyük ama büyük!

Geri
Üst Alt