UEFA'dan Galatasaray'a İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor günler kapıda maalesef. Sene sonunda ciddi bir kadro revizyonu olabilir. Değerini bulan oyuncular satılacaktır diye düşünüyorum, yani deniz bitti kara göründü.

Ayrıca bazı branşların da kapanabileceğini düşünüyorum erkek voleybol ve kadın basketbol gibi. Eğer olur da 2.olup CL'ye direk katılamazsak bir büyük darbe daha yemiş olacağız. Kur artışı çok ciddi darbe vurdu kulübe. Şimdi üzerine eklenen vergi borcu da tuz biber oldu. Tabi şu da var, olur da Florya'yı veya Mecidiyeköy'de inşa edilen plazayı satarak borcu büyük ölçüde bitirirlerse onu bilemem. O zaman kısa vadede çözümlenmiş olur olay ama uzun vadede ne olur o soru işareti.

Gerektiğinde taraftar elini cebine atar, endişe duymuyorum.

Çare voleybol başta olmak üzere gereksiz şubeleri kapatmak . Yüksek maaş alan oyuncuların maaşında düzenleme yapmak , bunu reddeden oyuncuları göndermek . İyi ve sağlam sponsorlar bulmak .

bu arada uefa fair playe gore 3 sezon ard arda 35m eksı de gorunmemek gerekıyor dıye bılıyorum dogru degıl mı bılgısı olan var mı? 1sene de degıl 3 sezon yanı

umut gibi senede 1-2 tane 90 dakikayi anca tamamlayan adamlara yillik 2 milyon verirsen böyle olur.

- Kur artışı

- Vergi borcu

- Bedelli sermaye artırımına SPK engeli

Bu 3 durum mali yapı için ciddi tehlike. Bence haber doğru veya değil ama gelecek sene için çok ciddi sıkıntılar yaşanacak eğer kaynak bulunmaz ise. Özellikle nakit akışı kısa vadede sağlanmalı. Varlık satışı da yapabiliriz,başka çare bulunmaz ise.

eğer biz transfer yasağı alırsak fenere de gelir merak etmeyin onların bilançolarıda en az bizim kadar berbat

Birde vergi borcu çıkmıştı demi başımıza töbe töbe ya işler kötü gidiyor ya vurun abalıya misali oldu bakalım daha neler çıkıcak meydana

vergı cezası fılan kıllanmıstım zaten bu ısten..umarım bısey cıkmaz..yoksa cok kotu gunler bızı beklıyor..

Asıl sıkıntı Borsa da yapılan işlem nedeniyle girilen açmazda. O düzelmezse gelecek çok karanlık.

Aboo yandık,bittik,öldük.

I am the one who knocks!

bizler uefanin fenere ceza verecegini beklerken cezayi biz yiyecegiz galiba..

rivayi niye satmiyorlar acaba?

okadar gelirimiz olmasina ragmen transferde fenev kadar para harcadik, nasil oluyorda onlarda para sikintisi yok ama bizde var?

Unal Aysal ve bir kac adam daha bence menejer ve muhasabe isleriyle takimi dolandirdigini dusunuyorum.. daha 1 ay once o... bu kadin bizi dolandirmisti, ama cokta gundeme gelmedi..

GS lisesinden uyeler GS bir arac olarak kullaniyor, baskalarin pisligini konusuyoruz ama icimizdeki pislikleri gormezden gelirsek fenev ve azizenin durumunda farkli olmuyoruz!!

bizler uefanin fenere ceza verecegini beklerken cezayi biz yiyecegiz galiba..

rivayi niye satmiyorlar acaba?

okadar gelirimiz olmasina ragmen transferde fenev kadar para harcadik, nasil oluyorda onlarda para sikintisi yok ama bizde var?

Unal Aysal ve bir kac adam daha bence menejer ve muhasabe isleriyle takimi dolandirdigini dusunuyorum.. daha 1 ay once o... bu kadin bizi dolandirmisti, ama cokta gundeme gelmedi..

GS lisesinden uyeler GS bir arac olarak kullaniyor, baskalarin pisligini konusuyoruz ama icimizdeki pislikleri gormezden gelirsek fenev ve azizenin durumunda farkli olmuyoruz!!

Fenerbahce'nin finansina hayran kalmak gerek bu konuda.Baskan finans icin verdigi sozu tutamadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt