UEFA'dan Galatasaray'a İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler uefanin fenere ceza verecegini beklerken cezayi biz yiyecegiz galiba..

rivayi niye satmiyorlar acaba?

okadar gelirimiz olmasina ragmen transferde fenev kadar para harcadik, nasil oluyorda onlarda para sikintisi yok ama bizde var?

Unal Aysal ve bir kac adam daha bence menejer ve muhasabe isleriyle takimi dolandirdigini dusunuyorum.. daha 1 ay once o... bu kadin bizi dolandirmisti, ama cokta gundeme gelmedi..

GS lisesinden uyeler GS bir arac olarak kullaniyor, baskalarin pisligini konusuyoruz ama icimizdeki pislikleri gormezden gelirsek fenev ve azizenin durumunda farkli olmuyoruz!!

Hadi kendi forumuna canım, hadi..

Fenerbahce'nin finansina hayran kalmak gerek bu konuda.Baskan finans icin verdigi sozu tutamadi.

iyi oku!!

diyorumki burda bir celiski var!! nasil bizim gelirlerimiz daha cokken bu fenev finansal sorunlari yok, ve onlarin giderleri bizden daha cok!! burda sen nasil onyargili olabiliyorsun, ben tum fenevlilerin an.... s... anladinmi!!

O zaman direk cahilsin, daha kötü.. :) Fener'in mi para sıkıntısı yok? :D

sende harbiden beyin varmi? demedigin seyleri yazmisim gibi lanse ediyorsun burda.. nerde demisim onlarin sikintisi yok, diyorumki bu biraz garip degilmi?

sende bu laflardan bunlarimi cikardin. asil senin pislik bir fenerli oldugunu dusunuyorum..

biraz haddini bil ve saygili ol..

iyi oku!!

diyorumki burda bir celiski var!! nasil bizim gelirlerimiz daha cokken bu fenev finansal sorunlari yok, ve onlarin giderleri bizden daha cok!! burda sen nasil onyargili olabiliyorsun, ben tum fenevlilerin an.... s... anladinmi!!

Nasıl olmaz yav. Onlar bizden kötü durumda, adamlar iflastan kurtulmak için borsada manipülasyon yapıyor, devamlı bağış alıyor iş adamlarından vs..

iyi oku!!

Şikecilere küfür etmeye gerek yok. Küfür edilecekse Sneijder eder :)

iyi oku!!

Bilmiyorum fenerbahce muhasebecisi degilim.Ama Galatasarayli oldugum icin bizim finansi takip ediyorum.Onlarin giderleri daha coksa gelirleride daha coktur bu kadar basit ki ayrica bizden fazla giderleri oldugunu sanmiyorum bizim borc odemelerimiz cok fazla

sende harbiden beyin varmi? demedigin seyleri yazmisim gibi lanse ediyorsun burda.. nerde demisim onlarin sikintisi yok, diyorumki bu biraz garip degilmi?

sende bu laflardan bunlarimi cikardin. asil senin pislik bir fenerli oldugunu dusunuyorum..

biraz haddini bil ve saygili ol..

Bu dediklerin nerede yazıyor? Boş boş konuşma ya..

Ya dedim zaten böyle bir olay olacak milliyet falan atlamayacak üzerine de internet havadis gibi ne idüğü belirsiz siteler yazacak.

İnanmayın her gördüğünüz şeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt