UEFA'dan Guendouzi ve Greenwood'a Soruşturma!

Sadece bu hareket degil tabii. Ceza totale gelir

images

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Lyon ile oynadığı rövanş karşılaşmasının ardından Matéo Guendouzi ve Mason Greenwood ile kulüp hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatıldı. Sarı-lacivertli kulüp, UEFA’ya gerekli savunma ve belgelerin sunulacağını açıkladı.
Doktor raporu alıp "kaşınıyor" diye savunma hazırlayacaklardır.

images

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Lyon ile oynadığı rövanş karşılaşmasının ardından Matéo Guendouzi ve Mason Greenwood ile kulüp hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatıldı. Sarı-lacivertli kulüp, UEFA’ya gerekli savunma ve belgelerin sunulacağını açıkladı.
Belge olarak ne sunabilirler ki? İkisinde de Kasık biti olduğuna dair sağlık raporu mu üretecekler?

Aziz Yıldırım'ın savunması:

""Beni konuşturmayın, konuşursam yer yerinden oynar."
"Yaprak görmek isteyen Galatasaray-Sturm Graz maçına baksın"
"Bu ülkeye ilk yaprağı Galatasaray getirmiştir"

Bir bok olmaz. Bunlar her sene dünya kadar transfer yapmasına rağmen, dur bakalım hiçbir başarın, bu transferleri nasıl yapıyorsun diyen olmadı. Geçen göstermelik 5 10 milyonluk ceza verdiler. Herifler her sene neredeyse sıfırdan kadro kuruyor. Avrupanın en zenginleri bile her yıl futbolcu sayısı bakımından bu kadar fazla transfer yapamıyor. Bizim takım olsa on kere men yerdi...

genduziye 1 maç verirler, öbürüne para cezası gelir .

Tecowood'a sokarlar diye düşünüyorm
Benzer ceza alırlar heralde 2 maç fln.
Guendzi'nin dosya kabarık. Sadece avuçlama falan yok sahada saçma hareketler, orta parmak ve sanırım yumruklama(kavga) var. O yüzden aynı cezayı alma ihtimalleri olmaz.

herifler gram başarı geliri olmadan kara para aklayarak 5 yılda şl elemesi geçecek kadro kurdular. tuttukları şerefsiz uefa'ya girsin bence. hiç ceza vermesinler, allah yüzlerine bakarsa sakatlanarak cezalarını bulurlar zaten. oynasalar şampiyon mu olacaklar.

Hic ceza almazlar el altından hallederler diyordum fakat isin icinde Fransız kulubu oldugu icin belki ufak ihtimal 1 mac ceza olabilir ,onun disinda 2 3 milyon para cezasi

Bir yandanda ceza almayip yipransinlar uzun maratonda ligde sönüp biterler diyorum bir yandanda oynamasinlar ve CL'de pis rezil olsunlar diyorum.

UEFA adam olsa şu iki oyuncuya sağlam ceza yapıştırır. Biz de burada malum kulübün avel taraftarının ciyaklamalarını izleriz. Keyifli olurdu. Amma ve lakin rüşvet erbabı UEFA yine para cezası ile geçiştirecektir.

Geri
Üst Alt