UEFA’dan Men Yok!

Evet beyler beni nerede agirliyorsunuz beni
Men gelirse foruma girmem demistim

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Yani herhangi bir ceza almayacak mıyız men almadık onu anladık ?
"Önümüzdeki günlerde Cenevre’ye gideceğiz ve UEFA ile taahhüt sözleşmesi yapacağız. UEFA’nın birtakım talepleri olacak. Bunları yerine getirme amacıyla taahhüt yapacağız "

Aldığın kadar sat diyebilirler.

Aylardır yok verilmeyecek açın UEFA'nın resmi sitesini okuyun dedik; ooovvv sen de her şeyi biliyorsun, ceza alırsak seni uçuralım, yine mi duyum diye alay edenlere soruyorum şimdi, nerede tebrikler?
sen Allahın bi lutfusun reis :tbr:
ama timsaha yatmıs olmayalım yınede son resmi konusmayımı beklesek acaba

Bilezikle savunma yaparsan tabi ceza geçirirler. Dursun olsaydı banko yine men ederlerdi, onun yapacağı savunmadan hayır mı gelir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne yalan söyliyim men gelse şaşırmazdım cengiz başkan değil dursun yüzünden bekliyordum öyle mallıklar yaptı ki 3 yıl içinde kapıya kilit vursak şaşırmazdım o dereceye gelmiştik gittiği an güneş doğdu ya her anlamda takım düzeldi.

Nasil ogrendi diyenler icin , ceferin servet agabey e iletmistir sozlu olarak , o da baskani bilgilendirmistir

dursun hala başkan olarak kalsaydı bu cezayı yiyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Kenan Ünal nerdesin sabah akşam kafami yiyordun nerden biliyorsun diye

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

bir kez ceza verdiler bize bir daha ceza vereceklerini sanmıyorum UEFA'nın

kaldı ki trabzonun transfer yasağını bile kaldırdılar..

Men falan gelmeyeceğini söylemiştim, ille de men gelecek diyenleri konuya davet ediyorum.

Çok şükür.Mustafa başgana da teşekkürler.

"İnşallah gelecek sezon Avrupa’da yer alacağız. Buradan Türk spor camiasına müjde veriyorum."
Bize müjde diğerlerine kara haber olarak düzeltelim bizim yerimize avrupaya katılmayı bekleyen fırsatçı kuşlar vardı şimdi enayi kuş oldular :D

Geri
Üst Alt