UEFA’dan Men Yok!

Beklenen karar. Ben hiç yaptırım beklemiyordum ama açıkçası.
Tahüt meselesi bakalım ne olacak. Satığın kadar al olabilir bencede ama buda kötü olur.
Satamiyoruz sonuçta:( garry yi yüklü miktarda sata bilsek keşke.
Belhanda maicon birer belki.

Başkada yok.

RENKTAŞLAR YEMİN EDİYORUM ADAMI KANSER EDERSİNİZ ŞİMDİ DE MEN YOK NE VAR DİYORSUNUZ...TRANSFER CEZASI DA ASLA GELMEZ YİNE BURADAYIM GÖRÜŞÜRÜZ!!!

AYRICA MAAŞ KISINTISI DEMEK TARIK ÇAMDAL YOK DEMEK İYİ BİR ŞEY YANİ

BONSERVİS KARI DEMEK SELÇUK İNAN YOK DEMEK ZİRA BÖYLE ÇÖPLERİ SATAMAZSIN

ALLAH İÇİN RAHAT OLUN YOK DAHA HALA İNŞALLAH MORAL AMAÇLI DEĞİLDİR YOK TRANSFER YASAĞI GELECEK...TRANSFER YASAĞI USULSÜZLÜK YAPANLARA ÜÇ KAĞITÇILARA GELİR...AZ BİRAZ RAHAT YAHU...

cengiz beyle devam edebilsek keske. ama bizde sorun bitmez birileri biraz duzgun is yaparsa biraz toparlanma varsa alasagi edilip yiyici tayfa gelir.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çarpılmadım henüz çok şükür ama bu onu desteklemek değil ki? Ünal aysalın yapamadığı sermaye artışını yaptı...Bu demek değil ki destekle onu...
ünal aysalın yapamadığı değil spk nın siyasi baskıyla haksız şekilde yaptırmadığı sermaye artırımını iktidar destekli dursunun yapması ve stad üst kullanım hakkının hemen verilmesi bi maharet değil siyasi destekli olmanın getirdiği bi torpil sadece zaten devamında riva ve florya çeyrek fiyatına cebe indirildi. bunu göz önünde bulundurman lazım

Champions-League-voetbalshirts.jpg

ünal aysalın yapamadığı değil spk nın siyasi baskıyla haksız şekilde yaptırmadığı sermaye artırımını iktidar destekli dursunun yapması ve stad üst kullanım hakkının hemen verilmesi bi maharet değil siyasi destekli olmanın getirdiği bi torpil sadece zaten devamında riva ve florya çeyrek fiyatına cebe indirildi. bunu göz önünde bulundurman lazım
Üstat bedelsiz sermaye artışını hadi bir kez usta bir komisyoncu diye yaptı aysal utanmadan yatırımcıyı mağdur ederek bir kez daha yapmaya çalıştı batırdı. Yoksa ne siyasi baskısı kanundaki tavan olan sermaye artışını paranla yapabilirsin ki burada bedelli yapıldığından hiç bir allahın kulu engelleyemez ne cumhurbaşkanı ne de bir başkası

Üstat bedelsiz sermaye artışını hadi bir kez usta bir komisyoncu diye yaptı aysal utanmadan yatırımcıyı mağdur ederek bir kez daha yapmaya çalıştı batırdı. Yoksa ne siyasi baskısı kanundaki tavan olan sermaye artışını paranla yapabilirsin ki burada bedelli yapıldığından hiç bir allahın kulu engelleyemez ne cumhurbaşkanı ne de bir başkası
neyse şimdi aysal tartışmasına dönmenin manası yok ama kesin olan bişey var ki benim açımdan sermaye arttırımı bi maharet değil veya arsa satmak bi maharet değil. ama bi arsayı değerinin çok altında satmak ciddi bi maharet, düşmanlarımız adına tabi

Burada bazı arkadaşlar aylardır her konuya MeN olacağız yazdılar üzülmüşlerdir isim vermeye gerek yok..

Yarın Uefa ya bundan sonra GS'nin oynadığı maçlar için 6 puan teklifinde bulunacağım! 3 içeride ki irlanda için 3 dışarıda ki rakip irlanda için, Şimdi içeride ki irlandalıları göreyim bu hafta ben çıksınlar onlarla konuşalım!! Biz başaracağımızdan emindik! ceza alacağımızı söyleyenler kimler? şimdi onları.. onların topunu...:cigara:

Biz sadece bu ülkede değil UEFA nezdinde de büyük bi oluşumuz.
Sadece bir defa men cezası aldık ondada o sezon şampiyonlar ligine katılım hakkı elde edememiştik zaten.
Derin Galatasaray gene kendini gösterdi.
Rakipler bu yüzden ağlıyor işte biz olsak ceza alırdık diye, evet siz olsanız ceza alırdınız ama Galatasaray almaz.

Geri
Üst Alt