UEFA'dan Sürpriz Kural Değişikliği

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1522146237168.webp

* UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde değişikliğe gidecek.

* Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupa finalinde final maçlarında 18 kişilik maç kadrosu 23'e yükseltildi.

* Şampiyonlar Ligi'nde maçlar TSİ 20.55 ve 23.00'de başlayacak.

* UEFA, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde uzatmaya giden maçlarda 4. oyuncu değişikliği yapılabileceğini açıkladı.

* Avrupa Ligi'nde grup maçları TSİ 20.55 ve 23.00'de başlayacak.

* UEFA Süper Kupa maçı 15 Ağustos'ta Tallin Lilleküla Stadı'nda TSİ 23.00'de başlayacak.

* Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde grup maçlarının ardından bir kulüp kadrosuna 3 yeni oyuncu ekleyebilecek.

futbolarena

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saat dışında değişiklikler güzel. Yakında gece 2-3 de başlayacak maçlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stada gideceklere allah kolaylık versin şimdiden. sabah ezanı saatinde evdesiniz muhtemelen. hatta direkt işe de geçilebilir.

Yahu bir insan inat yüzünden nasıl milyonların canını sıkıyor anlamıyorum. Saat farkından bahsediyorum. Saat sabit kalacaksa +2'de kalmalı. +3'te toprağımız neredeyse yok. Çıldırmamak elde değil!

Yahu bir insan inat yüzünden nasıl milyonların canını sıkıyor anlamıyorum. Saat farkından bahsediyorum. Saat sabit kalacaksa +2'de kalmalı. +3'te toprağımız neredeyse yok. Çıldırmamak elde değil!
Bu ne asabiyet Kaya bey. Sizi sükunete davet ediyorum.

KKTC’de bile Avrupa saatine göre hareket ediliyor. Başımızdakilerin Avrupa’dan kopmak için icraat yapmaktan başka bir şey yaptıkları yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şey yok Kaya bey neden sıkıntı yaptınız? Beğenmediniz mi yoksa avatarımı? Eğer beğenmediyseniz öncelikle kendi avatarınıza bakmanızı rica ediyorum.

Nesi varmış benim avatarımın. Takım elbise giymiş bir düşünür. Seninkisi gibi kombinezon giyen kadın resmi yok. Bu resmen erotizm.

Saat konusunda ben hükumeti destekliyorum..

Bu sayede elektrik satışından, devlet ciddi bir gelir elde etti..

Nesi varmış benim avatarımın. Takım elbise giymiş bir düşünür. Seninkisi gibi kombinezon giyen kadın resmi yok. Bu resmen erotizm.
Keşke sizde de kombinezon giyen kadın resmi olsaydı da foruma her girdiğimizde, girdiğimize gireceğimize pişman olmasaydık.

Çok güzel değişiklikler de saat kötü olmuş.

Ben sabah 6'da kalkıyorum ulan, 4 saatlik uyku ile yarım günlük mesai mi çekilir.

TSİ'ne sokm.

Saçma sapan kararlar devrim falan değil

• UEFA Champions League play-offs, group-stage games, round of 16 matches, quarter-finals, semi-finals and the final will kick off at 21:00CET. However, on every group-stage matchday, two of the Tuesday and two of the Wednesday matches will kick off at 18:55CET. All fixtures on the last matchday will be played simultaneously. Exceptions to this rule can be made by the UEFA administration.
  • UEFA Europa League matches from the group stage until round of 16 matches will kick off at 18:55 and 21:00CET. The kick-off times will be decided in accordance with the draw. In principle, games within a group will be played simultaneously on the last matchday. The quarter-finals, semi-finals and final will all kick off at 21:00CET. Exceptions can be made by the UEFA administration.
  • The UEFA Super Cup will kick-off at 21:00CET. This already applies to the 2018 UEFA Super Cup which will be played on 15 August at Tallinn's Lilleküla Stadium in Estonia.

Saat konusunda yanlış bilgi var. Yukarıdaki yazıyı UEFA sitesinden kopyaladım. Buna göre;

1- ŞL maçları 23:00 ve 00:00'da başlayacak denilmiş. Bir kere burada hata var. Bir maçın ilk yarısı bitmişken diğer maçı başlatmaz UEFA. Amaç daha fazla maç izletmek zaten. UEFA Avrupa Ligi'ndeki gibi maçların yarısı bir saatte, diğer yarısı bir saatte oynanacak.

2- Maçlar CET (Yani avrupa saatine göre) 18:55 ve 21:00'de oynanacak. Yani saatlerin geri alındığı Ekim sonuna kadar ve Nisan ayından itibaren biz Avrupa saatlerinden 1 saat geride olduğumuz için maçlar 19:55 ve 22:00'de başlayacak.

3- Son 2 senedir Avrupa'da saatler geri alınırken biz almadığımız için Kasım-Mart dönemi arası 2 saat geride kalıyoruz. Eğer bu uygulama devam ederse Kasım-Mart arası oynanan maçlar 20:55 ve 23:00'de başlar.

4- Gelen haberlere göre kış saati uygulamasının kaldırılması tepki çektiği için önümüzdeki kış saatleri biz de diğer ülkeler gibi geri alacağız. Tıpkı daha önceki yıllarda olduğu gibi. Bu yüzden de Avrupa ile saat farkımız 1 saatte kalacak ve maçlar yine 19:55 ile 22:00'de başlayacak.

21:45 yerine 22:00'ye alışmaya çalışacağız ama o da çok etkilemez. Çünkü 2 yıldır 22.45'lere alıştırıldık. Yani korkulacak bir durum yok. Gece 12'de falan başlamayacak. Hatta 12'ye kalmadan bitecek maçlar..

4- Gelen haberlere göre kış saati uygulamasının kaldırılması tepki çektiği için önümüzdeki kış saatleri biz de diğer ülkeler gibi geri alacağız. Tıpkı daha önceki yıllarda olduğu gibi. Bu yüzden de Avrupa ile saat farkımız 1 saatte kalacak ve maçlar yine 19:55 ile 22:00'de başlayacak.

Hocam Danıştay yürütmeyi durdurmuştu. Bunun üzerine yeni bir KHK yayınlandı ve o konu kapandı. Bir daha geri alınmayacak diye biliyorum.

Geri
Üst Alt