UEFA'dan TFF'ye: "FB, BJK ve Başakşehir'i küme düşürün"

Bunlar küme düşsün, bu başlığa benden önce yazanlardan birine 4 yıldızlı forma hediye edecem.

Bize bu çileyi YAŞATANLARA,
LANET GELSİN!

inanmıyorum ama daha önce rıdvanın yaptığı açıklamalar beni şüphelendiriyor

UEFA dan Talimat ise, Infatino Reis geliyor

0e29bf6edff76c45afd526d483207b1e.jpg

Hic oyle bir umudum yok. Bana uydurma geldi. UEFA baski yapsa bile dusurmez TFF. Ulke yangin yerine doner yoksa.

Ha bana kalirsa, keske dusseler de cezalarini cekseler.

Büyük resmi görelim arkadaşlar başkanlık sistemi gelirse 3 kulübümüzde kurtulur.

Rıdvan ne zaman, ne dediki?

Haberin yalan olduğu Başakşehir de düşüyor demesinden belli. Başakşehir'in yöneticisi şikeye karışmamış ki, futbolcularının ismi geçti. Futbolcudan dolayı kulüp ceza almaz.

Ama TS'nin CAS'a bir başvurusu var. Bu başvuruda UEFA yetkisi olmasına rağmen yaptırım uygulamadı dedi TS kulübü. UEFA da benim yetkim 23 Haziran 2013'ten önceki davalara yok diye savunma yaptı. CAS 10 Martta kararını açıklayacak; UEFA senin yetki var gerekeni yap derse ortam şenlenir, UEFA haklı yetkisi yok siz hakkınızı FIFA'da arayın derse o zaman da TS bu sefer FIFA'ya başvuracak. Diyecek ki; şike yapıldı, TFF ceza vermedi, biz de UEFA'ya gittik UEFA yetkim yok dedi, biz de CAS'a gittik, CAS UEFA'yı haklı buldu FIFA'ya gidin dedi. Biz de size geldik sizde yetki var şikenin gerekli yaptırımlarını uygulayın.

Mesele budur.

derin gs UEFA'yı teslim almış gibi görünüyor, bu ekipleri kume düşürüp lige ambargo koyacağız uzun yıllar

Geri
Üst Alt