UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

Ceza alacakları çok açık.Hala bunu inkar eden mallar var aramızda.Bu herifler bu kuralları serefsiz tüpçünün hilekarlığı için değiştirdi apar topar.Yani bu anlamamak için hakkaten salak olmak lazım.

Hala bu tür olaylardan beklentiye girmek hiç yakışmıyor. Adamların 15 puanı silinse ve şampiyon olsak bu durumu içinize sindirecekseniz kusura bakmayın ben sizinle aynı tarafta değilim..

En güzeli hic bir spor gazetesini okumamak. Zaten hepsi yalan dolan.

aynen heisenberg kardes :)

zaten fantik okuyarak kendimize saygisizlik yapiyoruz.. GS chelseaye elendi, fanatik attigi basligi twitterde ogrendim, ve kendime dedimk iyiki okumuyorum bu pislikleri.. bazen sirin haberler yapiyorlar hakkimizda ama genelde oranin moderatlari var sahibi GS dusmanidir.. okumayin, acliktan gebersinler!

Ne alaka? puan silinmesi ... asil hak hukuk derki küme düsmeleri lazim. bundan sonrabiz sampiyon olmusuz baskasi olmus bir Galatasaraylinin umrunda olmamasi gerekir! Galatasarayli taraftar Trabzonspor taraftari gibi haksizliklara karsi bir mucadele gösteriyor sen gelmissin 15 silinse ben "Galatasarayimizin" sampiyonluguna sevinmem diyorsun... Seninle haksizca ayni isi yapan kisi hirsizlikla seni isinden ediyorsa veya hakkini yiyorsa sen parani alman icin, ailene bakman icin sonuna kadar mucadele etmezmisin mahkemelerde??

ilk yorumun bu baslikta olmasi da :rolleyes-74:

Kuş avcıları nerede yahu, forumu kuşlar basmaya başladı.

Şike yapan adamlar hak hukuktan bahsediyor.

Hala bu tür olaylardan beklentiye girmek hiç yakışmıyor. Adamların 15 puanı silinse ve şampiyon olsak bu durumu içinize sindirecekseniz kusura bakmayın ben sizinle aynı tarafta değilim..

Sen zaten bizimle aynı tarafta değilsin.

11 maddelik eylem planının kabulünden medyanın bahsetmemesi ve fenere müjde tarzı haberler çıktığına görebir şeyler yaklaşıyor olabilir.

Kuş avcıları nerede yahu, forumu kuşlar basmaya başladı.

Şike yapan adamlar hak hukuktan bahsediyor.

öyle bir ülkede yaşıyoruzkı adamlar haklı bizler haksız olduk yaptıkları yanlarına kar kaldi utanmadan sıkılmadan konusturuyoruz adamları işte .

adamlar her tarafı baglamıs yasa degiştirtmişler tüpçüyü getirmişler medyayı baglamıslar başbakan onlara calişmiş hala utanmadan birde diyolarkı adalete fener yak hani türkiyede olmayan adama su olayları anlatsan sadece bu adamlar şike yapmiştir derler heleki aziz yıldırımı biraz tanıyosan :)

bu kadar bekledik sonunda aynı hikayeyi dinledik. hani 27 marta fenere cezalar verilecekti vs vs. hiçbişey olmadı. TDK olsun ersin olsun hacı olsun boş boş konuştular neyse en baştan belliydi lig bitene kadar hiç birşey olmaz. ne olacaksa yazın olur biter. bekleyelim bakalım

Belliydi işte . Yok hata bu şerefsizlerde değil adminlerde . Böylelerini ilk mesajından banlayacan işte .

gina geldi artik bana, kapatin su konulari kardesim. millete 3 senedir umut vermekten bikmadiniz.

Yalnız modlar 1-2 gündür ağır uyuyor. Bu kaçıncı kuş.

Buraya üye olan Fenerli gelip de insan gibi tartışamaz zaten bize de ters onlara da ters işte . Bu iki ayrı uç, hiçbir zaman birbirlerine yaklaşamazlar bile ama sonunda biz kendi forumumuzda küfür yediğimizle kalıyoruz.Emeği geçenlere teşekkürler.

Tamam arkadaslar uzatmayın kuş vuruldu. Konuya devam lütfen.

Geri
Üst Alt