UEFA'nın Galatasaray Kararı Açıklayacağı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral

uefa_dan_buyuk_sok_galatasaray_incelemede_h76219_ef2c8.webp

Galatasaray merakla UEFA'nın kararını bekliyor... UEFA ise kararını 19 Nisan'da 2018'de verileceği ortaya çıktı.9 Mart'ta UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'na yaklaşık 3 saatlik bir sunum gerçekleştiren ardından Türkiye'ye döndükten sonru kurulun istediği denetim raporlarını geçen hafta Nyon'a gönderen Galatasaray şimdi UEFA'dan gelecek haberi bekliyor. 19 Nisan'da yapacağı toplantıda UEFA, Galatasaray nihai kararı verecek.

GALATASARAY, BU SÜREÇTE NELER YAŞADI?

Galatasaray, ilk olarak 2016 yılında UEFA'nın FFP kriterlerine takılmıştı. UEFA, sarı-kırmızılı kulübe finansal fair play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 1 yıl men cezası vermişti. UEFA'dan aldığı cezanın ardından Galatasaray, yatığı anlaşma gereği 65 milyon euroluk bir harcama limiti ile karşı karşıya kalmıştı. Dönemin başkanı Dursun Özbek bu konuyla ilgili ''Bizim bu sezon 65 milyon euro limitimiz vardı, onun içinde kalıyoruz. Önümüzdeki dönem de finansal durumu ortaya koyduğumuz zaman, yol haritası yapılacak. Benim amacım da G.Saray'ın yol haritasını yapmak, bu anlamda çok olumlu görüşmeler oldu'' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Milli Gazete

Yapma yav, takımın motivasyonunu çok düşürebilir men cezası. Keşke ligden sonra açıklasalardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanya deplasmani oncesine denk geliyor.

Men gelmeyecektir. Gelirse iyi tarafından bakın. Gelmesi durumunda Dursun'un başkan olma ihtimali 0,01'e düşer.

Men cezası gelecek diyenler gerçekten komik

Alemin Tek Kralı

Men cezası gelmez.Ligdeki gidişi etkilecek bir cezayı ligler devam ederken vermezler.Şampiyonlukla alakamız olmasa neyse de yarış bu kadar kızışmışken sanmıyorum men olacağını

Men cezasi verilmesi lig surerken olmaz. Takimi kulubu taraftari her hali ile etkiliyen bir ceza olur ve dogrudan UEFA lige karismis olur. Bundan dolayi boyle bir ceza verilecekse lig surecinde vermez. Egerki UEFA dan eger bir "sonra" aciklanacak veya daha ileriki bir tarihe alindi haberi cikarsa soyle diyelim.. Sampiyon olmazsak nanayi yemis oluruz ki ozaman menden kacamayiz bence.

Sattigin kadar alabilirsin cezasi sanarim bir cogumuz icin kabul edilir bir durum olur.

UEFA men cezası verecek olsaydı, bunu 19 Nisan'a bırakmazdı. Üstelik o tarihten sonra daha bunun itiraz başvuruları da olur. Meselâ 2016'da verdikleri cezayı Şubat ayında açıklamışlardı. Ayrıca o cezada, önce UEFA denetleme kurulu 1+1 yıllık men istediğini ta Ocak ayında kulübe ulaştırmıştı. Sonra biz UEFA'ya savunma vermiştik. Bu sadece bir çıkarım tabi.

Bizimle 2-3 yıllık bir maaş kısıtlaması, sattığın kadar alabilirsin, Avrupa maclari oyuncu listesi azaltma gibi yaptırımlardan oluşan bir anlaşma yapacaklarını düşünüyorum

UEFA men cezası verecek olsaydı, bunu 19 Nisan'a bırakmazdı. Üstelik o tarihten sonra daha bunun itiraz başvuruları da olur. Meselâ 2016'da verdikleri cezayı Şubat ayında açıklamışlardı. Ayrıca o cezada, önce UEFA denetleme kurulu 1+1 yıllık men istediğini ta Ocak ayında kulübe ulaştırmıştı. Sonra biz UEFA'ya savunma vermiştik. Bu sadece bir çıkarım tabi.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzde yüz doğru bu ifadeler

Alemin Tek Kralı

Buda yanlış birsey. Liglerin bitiminde aciklanmali bu cezalar.

UEFA men cezası verecek olsa toplantıdan bir kaç gün sonra duyururdu hatta toplantı yapmasına bile gerek yok direk haberi salardı trabzonspor toplantı mı yaptı hayır direk çat diye cezayı duyurdu transfer yasağını koydu bu kadar süre geçtiğine göre ffp'yle ilgili yeni bir antlaşma önereceklerdir daha doğrusu aldığın kadar sat, maaş sınırlaması gibi belli bir kısıtlamalar gelecektir ki bu bana göre çok değerli bir antlaşma olacak bu sayede kulübün scout, alt yapı ve oyuncu satma konusunda gelişeceğini düşünüyorum.

adamlara zararı 100 milyona indireceğim deyip 650 milyon zarar yapıp men cezası almazsak UEFA da harbiden bize çalışan adamlarımız var diyeceğim.

UEFA men cezası verecek olsa toplantıdan bir kaç gün sonra duyururdu hatta toplantı yapmasına bile gerek yok direk haberi salardı trabzonspor toplantı mı yaptı hayır direk çat diye cezayı duyurdu transfer yasağını koydu bu kadar süre geçtiğine göre ffp'yle ilgili yeni bir antlaşma önereceklerdir daha doğrusu aldığın kadar sat, maaş sınırlaması gibi belli bir kısıtlamalar gelecektir ki bu bana göre çok değerli bir antlaşma olacak bu sayede kulübün scout, alt yapı ve oyuncu satma konusunda gelişeceğini düşünüyorum.
Trabzon ceza mı aldı

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt