UEFA'nın Ülkelere Göre Taraftar Profili Raporu

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
-

Sixth club licensing benchmarking report - UEFA.org

Bu şemadan ülkelere göre hangi ülkede hangi kulübün destekçisi var anlamı çıkarmak mümkün...

Türkiye'de Galatasaray ismi öne çıkmış...

Ayrıca destek oranına göre de ( % 37 ) Avrupa'da 3. sırada Galatasaray yer almış...

https://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/02/09/18/26/2091826_DOWNLOAD.pdf

cxzxzx.png

her alanda 1 numarayız,seneye 4.yıldızı da takacağız:cigara:

ronaldo manchester uniteddayken iyi bi manchester united taratarıydım.bu sene de liverpoollu oldum.liverpool niye yok listede ya...

Bu Galatasaray'in sponsorluk anlasmalari icin cok iyi, bunu kullanmalari lazim, kullanirlar umarim pazarlik ederken.

Oran bana göre oldukça yükse ve gayet iyi... % 37...

Bu arada anlaşılmıştır zaten ; " Ülkelere göre Avrupadaki Futbol Kulüplerine Verilen Destek Kime" amaçlı...

Türkiyede tartışmasız 1.numarayız...

Araştırmanın detaylarına ulaşabilmek lazım. Diğer ülkelerde biz nerelerdeyiz.

Mesela Almanya'da da ilk 10 hatta 5 olabiliriz. Evet evrensel anlamda çok kulüp var ama orada bildiğim kadarıyla destek daha çok lokal.

Yani Bavyeralı kalkıp Hertha Berlin'i tutmuyor gibi. Bu sadece bir örnek....

Ama @Emre Pala; 'nın da bahsettiği gibi bunu kullanmak lazım.

çevremde çok GS formalı çocuk görmeye başladım.inanılmaz bi artış var yine.luceyi getirelim,4.yıldızla ortalığın anasını ağlatırız.

seneye şampiyonluk ve champions ligde bi çeyrek finalle müthiş olacak dönüşümüz.

çevremde çok GS formalı çocuk görmeye başladım.inanılmaz bi artış var yine.luceyi getirelim,4.yıldızla ortalığın anasını ağlatırız.

Aynen ben de . Çok değil daha 1-2 sene önce dışarıda hep fb formalı çocuklar olurdu şimdi tam tersi oldu .

ronaldo manchester uniteddayken iyi bi manchester united taratarıydım.bu sene de liverpoollu oldum.liverpool niye yok listede ya...

demek ki hiç bi ülkede Liverpool 1. sırada değil,

burda sadece ilgili ülkenin 1. sırasındaki takımın adı var, mesela belki şikecilerin oranı %35 ama biz 37 olduğumuz için bizim adımız var onların yok..

demek ki hiç bi ülkede Liverpool 1. sırada değil,

burda sadece ilgili ülkenin 1. sırasındaki takımın adı var, mesela belki şikecilerin oranı %35 ama biz 37 olduğumuz için bizim adımız var onların yok..

şikeciler yüzde 35 falan değil.yüzde 26 ancalar.

Kuşların İstanbul dışında öğle çok yoğun bir desteği yok.Babamın mesleği sebebiyle ilkokul,ortaokul ve lise yıllarım hep farklı farklı şehirlerde geçti ortalamaya vurursam çevremdeki 10 insandan 6'sı Galatasaraylıysa 3'ü Fener 1'i Bjk'li çıkıyordu hatta hiç unutmam orta 2. sınıfta okuduğum okuldaki 33 kişilik sınıfımın tamamı istisnasız tamamı Galatasaraylıydı.

Geri
Üst Alt