ufo döner

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
almanya'da yeni çıkmış bir fast food furyası. şekli ufo'ya benzeyen, tamamen kapalı, içi döner dolu bir döner.

1768898224412.webp

waffle'la mı yapıyorlar bunu ekmek çok dandik duruyor.

Ben döneri Ufo üzerinde pişiriyorlar galiba diye girdim konuya

Yerinde olması daha güzel. Uçanları, yani "Drone"ları hava da gören vatandaş uzaylılar geldi zannediyor.

çok geride kalmış bu almanya

bizde kapalı hamburger yapıyorlar böyle düşünün

Şu döner görseldeki gibi TR'de olsa, 1,500 liraya filan satarlar.

Bunlarda bu döner furyası niye patladı böyle ya, bir 5 yıldır falan sürekli Almanya ve döner ilişkisi ile alakalı kesin bir şeyler görüyorum hep. Bizim poldi'de bu furyayı iyi yakaladı parayı fena vurdu.

böyle kapalı pişen şeylerin içine yeşillik soğan vb. şeylerin atılmasını çok saçma buluyom

@Hamdi Coban dün akşam itibariyle denedim. Normal alman dönerinden hiç farkı yok. Ekmeğin kenarları tamamen kapali ve biraz daha kitir (waffle tarzi). Malzemelerin dökülmemesi daha iyi yanlız içinde normal dönerden daha az malzeme oluyor o yüzden bir daha almam heralde

@Hamdi Coban dün akşam itibariyle denedim. Normal alman dönerinden hiç farkı yok. Ekmeğin kenarları tamamen kapali ve biraz daha kitir (waffle tarzi). Malzemelerin dökülmemesi daha iyi yanlız içinde normal dönerden daha az malzeme oluyor o yüzden bir daha almam heralde
kac para

Geri
Üst Alt