Ufuk Ceylan'a Tam Destek

Cevap: Ufuk Ceylan'a tam destek

Ufuk kalsın ,bu sezon olan oldu zaten yarım devre daha korusun kaleyi.

Ufuk aslinda cok yetenekli bir kaleci, ona destek cikilirsa iyi ve kalici bir kaleci olabilir. Ufuk gibi yetenekler her zaman bulunmuyor, yabancilara tonla para veriyoruz.

ufuk volkanın ilk zamanları gibi

Akinfeev ve türevleri gelmediği sürece ufuk oynasın,franco,zapata gibi hem yabancı hem kova geleceğine ufuk oynasın.

Franco, Zapata ve digerleri sadece emekli paralarini toplamak icin gelir bu saaten sonra Galatasaray'a, yani bir hedefleri yok

zapata gelecekse hiç gelmesin ufuka razıyım kalsın kendini geliştirsin nasılsa bi amacımız yok bu sene

Kalecinin namına en ufak bir belirtisi yok.

Ufuk yok gibi , ama şu kötü sene için denenebilir.

Aykut, Ufuktan daha iyi bir kaleci gerisini bi düşünün artık ya. Görende herkes zapatayı izlemiş zannedecek nerden biliyorsunuz kardeşim kova olduğunu.

ayrıca başlığın değiştirilmesi çok saçma olmuş -Yeni Bir Kaleci Şart Oğlu Şart Efendim-

Gonullerimizin panteri olarak kalsin. Kaleye saglam bir kaleci mutlaka alinmali.

Başka bir başlıkta yazmıştım ama iki kelime burayada yazmak isterim. Şuan Ufuk bizim kaleye yakışmıyor. Yarım sezon gördüm izledim. İyi kaleci belliki birazda tecrübe ile olacak bu işi kıvıracak.

Ama öndeki adamlar ki diğer renkdaşlarımda belirtmiş artık emeklilik sinyali vermekte ve gerektiği gibi kaleyi savunmuyor. Bu durumda Ufuk'un savunmayı organize etmesi gerekiyor. İşte bu duruda Ufuk bu işin adamı değil. Ben onu kalede çaresizce yardım istemesiniz değil şurada dur buraya geç adamı kes demesini beklerim ama bu savunma ile bu iş olmaz.

Valla nereye tükürürsen tükür bu iş bu savunma ile olmaz. Tek kabahat ufukta değil ama 4 adam yerine tek adamı değiştirmekte ne yazık ki bu işin kitabında var :( Çok özür dilerim Ufuk ama kalas koyacaz kalaye ama bu savunma ile bu sezon bu şekilde biter ancak

Ufuk çok kötü bir kaleci değil. Fakat yaptığı bazı hatalar ve verilen şansları iyi değerlendirememesi sonucu Zapata alındı.

Dakika hatırlamıyorumda Sivas (galiba zaten 1. yarıda sadece bir tane frikiği var) bir frikik kullandı. Ufuk avaz avaz bağırdı durdu. Adam paylaşımında çok sorun var. Bu yüzden Ufukta kalede çok sırıtıyor. Valla bu defans kurgusu çok sorunlu

Dakika hatırlamıyorumda Sivas (galiba zaten 1. yarıda sadece bir tane frikiği var) bir frikik kullandı. Ufuk avaz avaz bağırdı durdu. Adam paylaşımında çok sorun var. Bu yüzden Ufukta kalede çok sırıtıyor. Valla bu defans kurgusu çok sorunlu

Sağ bekte Sabri yıllardır milli takımda oynuyor çok önemli maçlara çıktı. Stoperde Cana ve Servet kendi milli takımlarının yıllardır değişmez adamları Cana gittiği her takımın kaptanı ayrıca. Uzun yıllardır oynuyorlar. Sol bekte Hakan balta o da milli takım oyuncusu ve önemli maçlara çıktı. Her ne kadar performansı kötüde olsa bir duran top pozisyonunda nerde duracağını biliyordur herhaldi. Zaten pozisyon alma zekası bakımında Hakan yetenekli bir oyuncudur. Eğer pozisyon esnasında Hakan çıkmışsa İnsua var o da geçen yıl 40 küsür maç oynuyor liverpool da. Arjantin milli takıma yeni yeni giden 21 yaşında bir adam.

Bir de kaleciye bakalım. Ufuk Ceylan.

Tamam.

Yarın öbürgün gene bi hata yapsa asmaya kesmeye başlarız 1-2 maç değil benim için bütün sezon önemli.İlk yarı çok hatalı goller yedi

ya birakin ne destegi ? Sadece bir mac, bir macta bizim kalenin puanlarini koruyabildi... geri kalan maclar sag olsun, hep hatali gol yidik.

Geri
Üst Alt