Üye Görüşü Ufukta İkinci Hezimet Mi Var?

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
fft81_mf2274098.Jpeg

Kaybedilen Süper Kupa...

Balıkesir ve Eskişehir'e karşı alınan skandal skorlar..

Ve Şampiyonlar Ligi'nde iki de SIFIR.. Bugün 3. hezimet de yolda. (Anderlecht'i kendi evinde yenememek de hezimettir)

Alınan skorları geçtim, bu adamın tercihleri bizi öldürüyor.

Her hafta saçma sapan sistemler, oyuncu tercihleri artık illallah dedirtti.

Kanat oyuncularına dökülen milyon eurolar varken hala 3'lü orta sahada diretiyor ve "SB" kardeşleri ne olursa olsun 90 dakika sahada tutuyor.

Bugün Olcan ve Bruma 18'de bile yok.. ARTIK YETER!

Kısacası büyük bir endişe ile bu gece televizyon karşısında olacağız. Dualarım bugün Arsenal ile.

Umarım Anderlecht'i büyük bir farkla yenip bizi 3.sırada tutarlar, zira bu Prandelli ile bizim halimiz harap..

Ya bu kadar da özgüven eksikliği olmaz ki bir taraftarda. İnsan utanır Galatasaray'lı olduğundan.

adam hakli.

herkes farkinda ama o pandarelli denen korkak tdmiz farkinda degil

Olcan ve Bruma sakat mi?

Ya bu kadar da özgüven eksikliği olmaz ki bir taraftarda. İnsan utanır Galatasaray'lı olduğundan.

Renktaş bu Prandelli bizim basimizi cok yakacak.Hemen sesimizi duyurmamiz lazim bu Manciniden daha beter.Direk kovulmasini istiyorum bize italyan uymuyor.Alman lazim alman.

Hezimeti yaşatır sonraki hafta değişikliğe gider. Kısır döngüye soktu bizi hoca bozuntusu. Bir maçı berbat oynayıp zar zor şansa bala kazanırız mükemmel oynadık sanar ertesi hafta aynı kadroyu çıkarır hezimet yaşarız. Hezimetten sonra biraz değişiklik yapar yine şansa bala zar zor kazanırız sonraki maç yine hezimet.

bunu söyleyen değil söyleten takım utansın.

Abartmaya ne kadar meraklısınız

korkak insan takimin basina geçerse böyle olur ancak.

fft81_mf2274098.Jpeg

Kaybedilen Süper Kupa...

Ve Şampiyonlar Ligi'nde iki de SIFIR.. Bugün 3. hezimet de yolda. (Anderlecht'i kendi evinde yenememek de hezimettir)

Kanat oyuncularına dökülen milyon eurolar varken hala 3'lü orta sahada diretiyor ve "SB" kardeşleri ne olursa olsun 90 dakika sahada tutuyor.

Kısacası büyük bir endişe ile bu gece televizyon karşısında olacağız. Dualarım bugün Arsenal ile.

Umarım Anderlecht'i büyük bir farkla yenip bizi 3.sırada tutarlar, zira bu Prandelli ile bizim halimiz harap..

Akşam galibiyet gelirse sen sevinme hatta offline takıl. konu açmadan sorumlu forum bakanı

Sorun hezimet yaşama riski değil benim için.

Beni delirten konu başımızdaki adamın sürekli manyak manyak kadrolar çıkartması ve maçları kazansak bile bunun rakibin salaklıkları veya olağanüstü durumlar ile olacağını bilmemiz.

Rakip aşırı salaklıklar yapmazsa (örnek Alves'in mallığı) veya olağan üstü durumlar oluşmazsa (örnek Sneijder'in tuhaf golleri) bizim büyük maç kazanma ihtimalimiz yok, bu delirtiyor beni.

Aylardır iyi oynadığımız veya doğru kadro/diziliş ile çıktığımız maç yok ya.

Bu baslik ANTU'dan mi alinti? Lakin hic bir farki yok.

çoktan istifa etmesi, ya da kovulması gerekirdi.

Süper kupa faciası, kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp yendiler. Hadi onu geçtim, ligde balıkesir gibi rezalet bir takıma karşı mağubiyet ve eses'e karşı puan kaybı. Saçma sapan taktik ve oyuncu tercihleri.. üçlü savunma faciaları, yasin'den sağ bek.. stoper melo.. ön libero sneijder ve daha bir çok.. Bruma bizim geleceğimiz, adamı resmen harcıyor. Şampiyonlar liginde rezalet. Galatasaray tarihinde bu kadar rezil bir maç var (Arsenal maçı) mıdır? Futbol açısından. Penaltı-kırmızı kart olmasa Beşiktaş'ın rekoru egale edip geçecektik.

fft81_mf2274098.Jpeg

Kaybedilen Süper Kupa...

:redface:

hocada büyük sorun var bu aksam hezimet de olabilir yene de biliriz o ayrı konu da

anderlechti kendi evinde yenememek hezimettir derken? adamlar taş gibi genc takım ve catır catır da top oynuyorlar. cok cok iyi bir takım da iceride berabere kalabilir anderlecht ile

sacma sapan yorumlarını kesin yargılarını kendine sakla buhranj

Haklılık tartışması bir kenara yazı tarzı ve içeriği her zamanki gibi itici. Eskişehir karşısındaki skandal sonuç ne demek berabere kalmayalım mi 34 galibiyet mi almamız gerekiyor. Tamam vaziyet bana da parlak gelmiyor ama bunun yolu, ay bizi mahvedecekler diye zirlamak midir yoksa sakın kalıp evvela destek ile iyi olmasını umut etmek ardından yapabileceklerimizi tartışmak midir?

Murat, maalesef "haklı çıkmak" konusunda saplantilara sahip bunun iticiligini çok izah etsem de anlamamakta direniyor.

Haksız çıkmak, bilememek ayıp degildir, inançsizlik ayıptır bence. Yeni akım objektif taraftar anlayışına ters de olsa, biz böyle bildik. Cihan karması gelse umutsuzluk olmaz, yakışık almaz.

-Tapatalk-

Prandeli'yi kovup Ersun'u getirtmek lazım. Yabancılar ile bu is olmucak.

-Hagi
-Rijkart
-Skibbe
-Mancini
-Prandelli

daima kötü futbol oynadık...

prandelli nin saçmalıkları konusunda katılıyorum MURH

Geri
Üst Alt