Üye Görüşü Ufukta İkinci Hezimet Mi Var?

şimdi gider bu yine sneijder'i sol kanat meloyu stoper oynatır. izlemesem mi napsam maçı. sıkıldım artık küfür etmekten

adam dünya kupasından senin bu pasoligli, yabancı kurallı, leş hakemli, şikeli, entrikalı ligine geliyor ligde şuan 2.. bjk-fb'ye hakemler 4 puan hediye ettiği halde. gerçi sneijderi drogbayı getiren 40 ayda 40 şamp. yaşatan başkanını kovan bu kafalar böyle hocasını da kovar

Prandelli Hoca cok sansli Anderlect macinda yenilmemiz gereken yerde Chedjou pasini Burağa vermesiyle gol atinca kendini kurtardi.Fenerbahce macinda yine yenmemize rağmen rezalet oynadik ve bu macta yenilmemiz gereken yerde Sneijder 2 gol atti yine kurtardi.Şansli olmasaydi su an kovmustuk bunu.Arkadas adam geldiginden beri Orta sahaya bir sey yapamiyor.Orta sahamiz pert Orta saha calismiyor ileriye pas atacak oyuncu yok hepsi ölü gibi.Forvet kendini yemis zaten hala bunlari bulamiyor ve anlayamiyor.

Beni sinir eden tek konu Bruma´yi harcamasi, dünyanin en yetenekli kanat oyuncularinin bir tanesini oynatmama nedenini anliyamadim. Inanilmaz agir bir takimimiz var, bu isin sadece yas ve tecrübe ile olmadigini Anderlecht macinda görmedi mi ? Yas ortalamasi 22 olan bir takim, geldi cehennemde bir puan kopardi. Dynamik ve hizli adamlari oynatmak yerine, devamli agir oyunculari ve statik bir oyunu tercih etmesi yavas yavas beni bile sinirlendirmeye basliyor.

Ki, ben 13-14 Hafta önce normalde teknik adamlara laf etmem. Ama Mancini´de bile tek kizdigim yani Bruma meselesiydi, bu adam Mancini´den bile beter etti cocugu. Yazik günah, yeteneginin zerresi olmayan herfiler, oynuyor cocugun önünde.

Prandeli'yi kovup Ersun'u getirtmek lazım. Yabancılar ile bu is olmucak.

-Hagi
-Rijkart
-Skibbe
-Mancini
-Prandelli

daima kötü futbol oynadık...

Allah Aşkına nedir bu Ersun Yanal aşkı renktas ?

Ersun Yanal kimdir ya ? Ne top oynatmış Fenerbahçeye ?

Geçen sene ilk devre tam 5 maç 90+4 lerde hakemin hediyesi ile maç kazandı Fenerbahçe

2.devre satır satır dökülecek dedik . Dediğimiz oldu Deplasmanda doğru dürüst maç kazanamadılar.
Ama rakipleri yokdu onlar kaybettikçe bizde kaybediyorduk beşiktaşda.

Her mağlubiyetten sonra Aziz basın toplantısı yaptı hakemlere giydirdi de giydirdi Federasyonu basdı .
O sayede evinde hep rakip takımı katletti hakemler...

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz..

Ersun yanal hoca moca değildir.. Bir tutturmuşsunuz Ersun yanal diye... Geçen sene Fenerbahçeyi bilerek Şampiyon yaptılar. Bu çok açık ve NET !

Allah Aşkına nedir bu Ersun Yanal aşkı renktas ?

Ersun Yanal kimdir ya ? Ne top oynatmış Fenerbahçeye ?

Geçen sene ilk devre tam 5 maç 90+4 lerde hakemin hediyesi ile maç kazandı Fenerbahçe

2.devre satır satır dökülecek dedik . Dediğimiz oldu Deplasmanda doğru dürüst maç kazanamadılar.
Ama rakipleri yokdu onlar kaybettikçe bizde kaybediyorduk beşiktaşda.

Her mağlubiyetten sonra Aziz basın toplantısı yaptı hakemlere giydirdi de giydirdi Federasyonu basdı .
O sayede evinde hep rakip takımı katletti hakemler...

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz..

Ersun yanal hoca moca değildir.. Bir tutturmuşsunuz Ersun yanal diye... Geçen sene Fenerbahçeyi bilerek Şampiyon yaptılar. Bu çok açık ve NET !

O kim bu kim, eee hangi yerliyi görmek istiyorsun basta ??

Ben Galatasaraylıların bu kadar karamsar ve herşeyi bırakmış bir hiç'lik duygusuna kapılmalarını anlayamıyorum. Hadi belki Murat'ın yaşı genç ve Polat dönemlerini görmesinin de neticesiyle böyle bir psikolojiye kapılmış olabilir. Ama benim koca 33 yaşında bir arkadaşımın yazdıkları daha da beter.

Adam Fenerbahçe'ye karşı eziklik yaşamaktan öyle bir zevk duyuyordu ki mazoşist olma ihtimalini gözden geçirmiştim. Kendi takımını bir hiç yerine koyan cümlelerine,küfürvari küçültmelerine artık dayanamayıp maça gitmeyi bırakmıştım onunla. Birden onu hatırladım. Ama Murat ile bir tutmuyorum tabii, daha da fenaydı...İyi gün taraftarıydı bana göre,Galatasaray'ı kendi moral seviyesini yukarıda tutmak için bir kılıf olarak görüyordu; ama "gerçek Galatasaraylıyım" diye bana nazire yapıyordu,dışarıya da öyle aksettiriyordu,fanatikmiş o yüzden sinirleniyormuş ve ben buz adammışım. O yüzden Galatasaray sevgisi daha üst düzeydeymiş falan. Olmaz olsun kendi takımının değerlerini hiçe sayan,kendi takımına küfür eden, yerin dibine sokan o sevgi türü...

Geçende şike mevzusu açılmıştı ve ben Aziz Galatasaray başkanı olsaydı ihraç edilirdi demiştim...Adamın cevabı "bilemem artık" :) İşte Galatasaray kültüründen bi haber bir şahıs...

Bu arada bağdaştırmıyorum Murat ile yine ifade edeyim. Bu genel şekilde bunu yapanlara yönelik ve yeri geldiğinden yazayım dedim. Hangi takım taraftarı olduğunuzu unutmayın derim...

hezimet gelirse takım defansından gelir takım hücumundan değil... olcan ve bruma takım defansın mı artıracak adamlar???... onlar olunca mı hezimet gelir olmayınca mı bir düşünmek gerekir...

farkında değiliz galiba ama dormund ile oynuyoruz... suat altın inşaat kayserispor ile değil...

diğer konuya da yazdım.. messi ile robben'i kesmiş gibi ağlamaya gerek yok.. maç oynanır, yeniliriz, sonra sallarım.. ama daha şimdiden felaket tellallığına gerek yok.. bakarsınız maçı müthiş bir taktikle alır.. :)

Prandelli kovulacaksa ve takımın başına kanat oyununa önem veren alman ekolünden biri getirilecekse,bugün 6-0 7-1 falan yenilmeye razıyım. Her maç kanser olmaktansa bir maç kahrolurum.

hezimet gelirse takım defansından gelir takım hücumundan değil... olcan ve bruma takım defansın mı artıracak adamlar???... onlar olunca mı hezimet gelir olmayınca mı bir düşünmek gerekir...

farkında değiliz galiba ama dormund ile oynuyoruz... suat altın inşaat kayserispor ile değil...

Prandelli'nin neler yapmaya calistigini anlamak mümkün degil. Melo-Selcuk-Dzemaili orta sahasiyla oynadigimiz halde Fener ilk yari bize karsi tek kale oynadi, Anderlecht catir cutur oynadi ve az becerikli olsa rahat yenerdi. Arsenal deplasmaninda yine bu oyuncularla oynadik ama 4 yedik. Bu orta sahayla ne gol atabiliyoruz, ne de savunma yapabiliyoruz. Bugün yine burnunun dikine gidecek olan bir Prandelli seziyorum.

Murhan maçı kazanalım diye bir güzellik yapmak istemiş anlaşılan.

diğer konuya da yazdım.. messi ile robben'i kesmiş gibi ağlamaya gerek yok.. maç oynanır, yeniliriz, sonra sallarım.. ama daha şimdiden felaket tellallığına gerek yok.. bakarsınız maçı müthiş bir taktikle alır.. :)

Ne olursa olsun. Olcan ve Brumayi yedege almamasi saçmalik. Senin yaptigin skor yorumculugu olmuyor mu abi.:)

Börçlör özölöyör.

Artık hangi teknik direktör boşta, ve hangisi bize faydalı olur diye tartışmak lazım. Insallah yanılırım ve akşama galip geliriz, ama yenilirsek Prandelli nin işi biter. Hani ilk onbire almadın bunları, yedekte dursalar ve ikinci yarı girseler, yorulmuş rakibi, dagıtsalar, kötu mu olurdu. Yazık gercekten yazık.

çoktan istifa etmesi, ya da kovulması gerekirdi.

Süper kupa faciası, kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp yendiler. Hadi onu geçtim, ligde balıkesir gibi rezalet bir takıma karşı mağubiyet ve eses'e karşı puan kaybı. Saçma sapan taktik ve oyuncu tercihleri.. üçlü savunma faciaları, yasin'den sağ bek.. stoper melo.. ön libero sneijder ve daha bir çok.. Bruma bizim geleceğimiz, adamı resmen harcıyor. Şampiyonlar liginde rezalet. Galatasaray tarihinde bu kadar rezil bir maç var (Arsenal maçı) mıdır? Futbol açısından. Penaltı-kırmızı kart olmasa Beşiktaş'ın rekoru egale edip geçecektik.

Zamanında 5-0 yenildiğimiz Chelsea maçı ve geçen sene 2-0 yenildiğimiz Chelsea maçı. 2-0 yanıltıcı görülebilir ama topu her ayağımıza aldığımızda sindiren bi Chelsea vardı.

6-1 yenildiğimiz Real Madrid maçı.

Geri
Üst Alt