Üye Görüşü Ufukta İkinci Hezimet Mi Var?

Sırf Prandelli yüzünden ne derbi keyfini tadabildim kazanmamıza rağmen, ne de şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımızın hazzına varabildim. Ben ki geçen yıllardaki Şampiyonlar Ligi ya da derbi maçları öncesi saatler hatta günler öncesinden motive olan, sürekli maçın nasıl olacağına kafa yoran bir adamdım. Adam tüm isteğimi yok etti 2 ayda. Bu durumda olan kişi sayısı da milyonlarla ifade ediliyordur herhalde. Gerçi bunda yanlış yönetimin ve transfer politikasının da sebebi var.

Ne olursa olsun. Olcan ve Brumayi yedege almamasi saçmalik. Senin yaptigin skor yorumculugu olmuyor mu abi.:)

Kazaninca Prandelli'nin hic hatasi yok demiyorsa skor yorumculugu olmuyor yaptigi.

Taraftarin gorevi zaten mactan once yorumculuktan cok pozitif sinerji yaratmaktir. Antrenorun planlari tutmazsa zaten protesto edilir mac sonunda, basarisiz olunca da kovulur.

Olcan'i, Bruma'yi oynatmamasi bence de sacma ama bir sonraki antrenorun de Sneijder'e, Melo'ya veya Muslera'ya kafayi takmayacaginin garantisini kimse veremez. Antrenorler boyleler maalesef.

diğer konuya da yazdım.. messi ile robben'i kesmiş gibi ağlamaya gerek yok.. maç oynanır, yeniliriz, sonra sallarım.. ama daha şimdiden felaket tellallığına gerek yok.. bakarsınız maçı müthiş bir taktikle alır.. :)
hocam bu adam bugüne kadar daha hangi taktikle hangi maçı kazanmış da bu gece kazansın. adamın tek bildiği orta sahayı çok adamla doldurup sıkıcı bir futbolla maçı ve takımı katletmek. inan bana bu forumdaki kadar bilinçli bir taraftar kitlesi yoktur hiçbir yerde. bir değil 2 değil 3 değil. bu adamın futbol aklının yetersiz ve bize uygun olmadığı gün gibi ortada. bu gece dortmunu falanda yenemeyiz zaten. berabere kalsak bile sevinçten göbek atacak italyanla 4 yemediğimize seviniriz ancak.

Allah Aşkına nedir bu Ersun Yanal aşkı renktas ?

Ersun Yanal kimdir ya ? Ne top oynatmış Fenerbahçeye ?

Geçen sene ilk devre tam 5 maç 90+4 lerde hakemin hediyesi ile maç kazandı Fenerbahçe

2.devre satır satır dökülecek dedik . Dediğimiz oldu Deplasmanda doğru dürüst maç kazanamadılar.
Ama rakipleri yokdu onlar kaybettikçe bizde kaybediyorduk beşiktaşda.

Her mağlubiyetten sonra Aziz basın toplantısı yaptı hakemlere giydirdi de giydirdi Federasyonu basdı .
O sayede evinde hep rakip takımı katletti hakemler...

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz..

Ersun yanal hoca moca değildir.. Bir tutturmuşsunuz Ersun yanal diye... Geçen sene Fenerbahçeyi bilerek Şampiyon yaptılar. Bu çok açık ve NET !

ersun bize gelsinmiş. böyle bir entryi en son göreceğim yer gsc forum sanırdım. ersunun o yugoslav faulu denen olay var ya, işte onu yaparak hiçbir futbol oynamadan, hırsla psikolojik savaşla şampiyon YAPILDILAR. onu biz yapmaya kalksak 34 maçtan 2 maçımızı 11 kişi bitiremeyiz. adamlar rt yaptı diye meloya 2 maç ceza verdi. yuh be.

Kazaninca Prandelli'nin hic hatasi yok demiyorsa skor yorumculugu olmuyor yaptigi.

Taraftarin gorevi zaten mactan once yorumculuktan cok pozitif sinerji yaratmaktir. Antrenorun planlari tutmazsa zaten protesto edilir mac sonunda, basarisiz olunca da kovulur.

Olcan'i, Bruma'yi oynatmamasi bence de sacma ama bir sonraki antrenorun de Sneijder'e, Melo'ya veya Muslera'ya kafayi takmayacaginin garantisini kimse veremez. Antrenorler boyleler maalesef.

Şöyle bişey var gol atman lazim ve yedeginde dogru dürüst kanat oyuncusu yok. Oyunu nasil hizlandiracaksin. Olcan 3 gün önce 11 deydi. Telles tribündeydi. Şimdi tam tersi. Resmen dalga geçiyor. 1 degil 2 degil. Oynattigi oyun ortada. Dortmund'un hizli oyuncularini kanatsiz mi savunacagiz.? Sneijder'e yine adam mi kovalatacagiz? Maç izlerken zevk almak ister insan. Bu oyun düzeninde sinirden
kanser oluruz anca. Ben güzel oyun istiyorum. Durmadan berbat oyunla galibiyet degil.

fft81_mf2274098.Jpeg

Şu fotoğrafta sol elinin baş parmağı ile işaret yapıyor. Sağ elinin dört parmağını görebiliyoruz. Buna göre bu akşam 4-1 kaybederiz.

Ya bu kadar da özgüven eksikliği olmaz ki bir taraftarda. İnsan utanır Galatasaray'lı olduğundan.

İki sene evvel Madrid maçında 5 5 yapıyorduk.Şimdi fark yemeyelim diyorsak bi problem vardır.Ben bu hoca önderliğinde hiç bi lig maçında takıma güvenmiyorum.Bugün kazanırsak kişisel becerilerle kazanırız.Hocanın maça katkısı olmaz.Geldiğinden beri olmadı zaten.Ha sorunun murhanın yıllardır takıma özgüven eksikliğiyse o ayrı konu.Ama şuan Prandelli önderliğinde bi takıma inanmak saçmalık olur.Çünkü daha sahada oyuncun inanmıyor kazanacağına.Son 20 senedir bu kadar ezik bi oyun anlayışıyla oynamadık fenere karşı.Topçular ilk yarı rakip yarı sahaya geçemedi.

Görünen köy kilavuz istemez. Otu yedik bu aksam. Insallah takim kendini asar ve mucizevi sekilde iyi oynar. Yoksa Dortmund, Arsenal tarifesi uygular bize.

Nedir bu Galatasaray taraftarının çektiği ya mancini ve prandelli yüzünden hayata küstük

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben maç öncesi güzel kafamızı fazla yorma taraftarı değilim.. ben olsam ikisini de 11 oynatırım ama sonucu alacaksa prandelli'nin bu yaptığına da kabulüm..

skor yorumculuğu değil.. takımıma 3 puan getireceğini düşünüyorsa istediğini yapabilir.. getiremezse beraber haşlarız..
Ne olursa olsun. Olcan ve Brumayi yedege almamasi saçmalik. Senin yaptigin skor yorumculugu olmuyor mu abi.:)

Son düzenleme:
Macı 1-4 yada 1-3 dortmund alır.

Son 5 yılın en rezil feneri 10 kısıyle azdaha bizi arenada yenecekken sneijder cıktı sahneye isi bitirdi. Fenere tek basına sneijder yeter ama Dortmunda yetmez.

Ayrıca Prandellinin son macı olsun allah askına artık

hezimet olacagını sanmıyorum çünkü defansif oynayacagız orta sahamızda zaman geçirmeye yönelik yan top furbolu oynayacak.dortmund oynacak biz izliycez.2-0 falan yeniliriz.

Durumumuz ne olursa olsun , fark yiyeceksek de bu forumda antuvari konular acmasak daha iyi olur :rolleyes:

TT

Defansif oynarsak kesin 15-20 dakikada abuk sabuk gol yeriz 2. için biraz diretirken de 2 'yi yeriz ilk yarı 2-0 biter.. 2. Yarıda normal taktiğe döner kıçımızı yırtarız gol atmak için alıştık artık..

"skandal" skor :|

ben maç öncesi güzel kafamızı fazla yorma taraftarı değilim.. ben olsam ikisini de 11 oynatırım ama sonucu alacaksa prandelli'nin bu yaptığına da kabulüm..

skor yorumculuğu değil.. takımıma 3 puan getireceğini düşünüyorsa istediğini yapabilir.. getiremezse beraber haşlarız..

Yani Dortmundun 8 tane topu direkten donup 90 dk bizim yarı alanımızda oynayıp son dk 35 m. sneijder doksana gonderip 3 puanı alırsak alkıslayalım mı diyorsun yoksa haslayalım mı? Ben tam anlamadım

Murhana katiliyorum.

4-5 fark yersek Cesare gider. Yoksa kurtuluş yok.

Geri
Üst Alt