Uğur Çiftçi İçin Sivasspor’la Prensip Anlaşması Sağlandı

sırf yerli diye bu kazmayı oynatmaktansa kazım iyileşene kadar dubois’i oynatıp kimi maçta Berkan’ı orta sahada, yunus’u sağda izlemeye razıydım.

emre taşdemir sakatlık problemi olmasa son 10 yılın en iyi türk sol beki olurdu zaten yapacak bişey yok.

Benzer eleştiriler Abdülkerim ve Berkan içinde yapıldı, üç yerli zorunluluğu olduğu taktirde mecburuz yerli sol bek almaya.Ugur karakter, devamlılık ve yetenek olarak Abdülkerim benzeri bir profil.Bu paralara bedava hatta.Muhakkak katkı verir.Okan Hoca da yerli oyunculardan extra katkı alan bir hoca,bu sene en büyük şansımız.Geçis sürecinde zar atamayiz şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken.Benim içim rahat; karakterine,kapasitesine, devamlılığına ve Galatasarayliligina (bizim idmanı tellerden seyrederken ki fotosunu herkes bilir,ben de taaa Gençlerbirliği'ndeyken bilirim nasıl Galatasarayli olduğunu) güveniyorum.

abdülkerim'in sol bek versiyonu

Hayırlısı olsun o bölge için nefes alsın yeter modundayız ..

Karşılığında Yusuf Demir i filan kiralamayalımda. O boktan zeminde bu çocuğu risk e atmaya gerek yok.

21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer kesinleşirse, Uğur' dan hareketle genele de uzanan birkaç kelam edeceğim...

Yaklaşık 7-8 sezondur istikrarlı şekilde Süper Lig'de oynayan bir oyuncu. Hem sürekliliği hemde tecrübesi ile ihtiyacımız olan yerli sol bek katkısını sağlayabileceğini düşünüyorum. Çok fazla hücum bindirmesi yapan Boey gibi sürekli hücumda görmemiz zor ama defansif olarak ve oyun içi katkısı olarak oldukça faydalı olacaktır. Aanholt ile kıyaslanırsa yerli olmasından bağımsız olarak daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Abdülkerim transferine benzediğine bende katılıyorum sezon başında lig özelinde alınabilecek en iyi yerli stoper Abdülkerim'di ve çok fayda sağladı bizim takıma. Uğur'da lig özelinde alınabilecek en iyi yerli sol bekti umarım o da Abdülkerim gibi yüksek katkı sağlayacaktır.

Emre’yi niye gönderiyoruz ki. Gerçi at olsa şimdiye kadar elli kere vurulmuştu..

Emre’yi niye gönderiyoruz ki. Gerçi at olsa şimdiye kadar elli kere vurulmuştu..
tıp extra careler üretip emreye sorunsuz yepyenı bir bacak takmayacaksa yakın gelecekte futbolu bırakacak bence emre aynen marcelo sakatçi gibi @Melih Peker daha önce acıklamıstı sanırım bu çocugun adele yapısı fizyolojik olarak sıkıntılı sanırım ve yolda yürürken bile sakatlanabilir ki oluyorda,o yüzden bizim adımıza iyi bir alışveriş oldu

Geri
Üst Alt