- 30 Temmuz 2009
- 30.884
- 7.019
- 1.943
sırf yerli diye bu kazmayı oynatmaktansa kazım iyileşene kadar dubois’i oynatıp kimi maçta Berkan’ı orta sahada, yunus’u sağda izlemeye razıydım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
600.000 euroysa denemeye değer, ben de çok beğenmiyorum oyuncuyu ama kelepir olmuşsırf yerli diye bu kazmayı oynatmaktansa kazım iyileşene kadar dubois’i oynatıp kimi maçta Berkan’ı orta sahada, yunus’u sağda izlemeye razıydım.
ekibimizde 58 ve 53 noları almak yasaklanmalı
Ugur Çiftçi
58
Kerem ve Baris rizeli ustune birde Ugur gelince tadindan yenmezekibimizde 58 ve 53 noları almak yasaklanmalı
Bu transfere karsiyim
Ugur Çiftçi
58
tıp extra careler üretip emreye sorunsuz yepyenı bir bacak takmayacaksa yakın gelecekte futbolu bırakacak bence emre aynen marcelo sakatçi gibi @Melih Peker daha önce acıklamıstı sanırım bu çocugun adele yapısı fizyolojik olarak sıkıntılı sanırım ve yolda yürürken bile sakatlanabilir ki oluyorda,o yüzden bizim adımıza iyi bir alışveriş olduEmre’yi niye gönderiyoruz ki. Gerçi at olsa şimdiye kadar elli kere vurulmuştu..