Uğur Çiftçi İçin Sivasspor’la Prensip Anlaşması Sağlandı

Geçen haftaki ofsayt pozisyonunda ortayı da bu herif açmıştır kesin. Paso bize döşemiş

Şı asistleri görünce ısındım biraz
Biz nerdeyse hiç bu tarz gol atmıyoruz, hepsinde de atmadan önce kafayı kaldırmış ve farklı yerlerden hep isabetli tehlikeli ortalar yapmış
Üstelik büyük takımda daha fazla ileri çıkabilecektir
Diğer özellikleri idare ederse bu solbek yokluğunda idare edebilir

tıp extra careler üretip emreye sorunsuz yepyenı bir bacak takmayacaksa yakın gelecekte futbolu bırakacak bence emre aynen marcelo sakatçi gibi @Melih Peker daha önce acıklamıstı sanırım bu çocugun adele yapısı fizyolojik olarak sıkıntılı sanırım ve yolda yürürken bile sakatlanabilir ki oluyorda,o yüzden bizim adımıza iyi bir alışveriş oldu
Emre ile ilgili birsey acikladigimi hatirlamiyorum ama yolu acik olsun genelde bizden giden sakat oyuncular tekrar sakatlanmayip iyi sezon geciriyorlar nedense..

Şaka mısınız lan?

Yerli olması dışınd aherhangi bir + katacak bir isim değil.

Ama yabancı kuralı muhabbetine başarılı bir transfer olarak değerlendirilebilir.

Oynayınca hiç yoktan iyi midir goruruz. Fenerli bir sag bek almistik 3 4 sene once hiç yoktan daha kotuydu.

Uğur Çiftçi gayet iyi bir sol bek. Ben daha çok Kazımcana yedek bir sol bek alınması taraftarıydım ama Direk 11 rekabetine girebilecek bir sol bek tercih etmiş Okan Hocam. Savunması iyi, hücumu iyi, geçte olsa sonunda Big Four yapabildi. Hoşgeldin images.jpeg-10.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhan Can Terzi:

"Yarın ya da pazar günü Uğur Çiftçi'nin, İstanbul'da olmasını bekliyoruz."

kazımcanla kıyas yapmayın kazımın bi tecrübesi yok Ugur her türlü idare eder kazımda pişer işte

Geri
Üst Alt