Semihin yerine düşünülen adam koray,burakın yerine ise sinan gümüş,profesyonel kariyerinde oynadıkları maç sayısı nedir? daha yetenekli olabilirler ki özellikle sinanın potansiyeli olduğu açık ama herşeyin bir zamanı var hedefleri olan bir takımız, puan kaybına tahammüllümüz yok şu dönemde, ki takım rayına oturuyor,beşiktaş maçında brumayıda gördük mesela sahada yürüdü resmen,halı sahada top oynamıyoruz sonuçta herşeyi basite indirgememek lazım,kadro istikrarını yakalayan şampiyon oluyor hocanında amacı bu güvendiği oyuncular var, iki maç oynamış adamlarla bir tutmamak lazım kısaca maç ritmi ve tecrübe önemli unsurlar.Sabri buna bir örnek mesela 3 ay sonra döndü tarık ve veyselin son bir senede yapamadığı katkıyı yaptı.
Hocam Sinan Gümüş + Koray Günter 2 side 20 yaşında.
Avrupada artık 16 17 yasındakiler genç diye transfer ediliyor
20 yaşındaki adam banko takım oyuncusu oluyor en az 1-2 yıllık tecrübesi oluyor.
Varsa böyle yetenekli adamların deniyeceksin şans vericeksin..
Korayın 90 dk oynadıgı maçları seyrettim.
Özellikle koraya odaklanarak ne yapıyor diye
Daha öncede yazdım. Bu adam Dortmund da bunun eğitimini çok iyi almış ben stoperim diyor ne yapması gerektiği nerede ne zaman durması gerektiğini biliyor.
Adam 90 dk oynadıgı maçlarda Hava toplarında semihden çok daha üstün oldugunu gösterdi.
Ve rakip takım forvetini kolay kolay yüzünü döndürmedi.
Ayağına hakim pasları iyi.
Kafa topunu gidipde ceza sahasına indirmiyor.
Bu adamda yetenek var fiziğide iyi.
Şans verilse semihden kat kat iyi oynar ki bunuda oynadıgı maçlarda gösterdi.
Ben sunu düşünüyorum ki bu çocuk Almancı oldugu için Hamza hocanın gözüne giremiyor mu acaba ?
Sonucda oranın havasını suyunu tattı bizden farklı az da olsa bu yüzden hocanın gözüne giremiyor belkide
Gelelim sinan gümüşe.
İzlendiği maçlarda gösterdiği çok iyi sutları oldugu süratli oldugu ve oyun görüşünün iyi oldugu
Brumaya verilen şansın birazı bu cocuga verilsede görsek ama verilmez..
Bakın yabancı sınırı kalkdı
iddia ediyorum GS da semih oynar emre oynar bu 2 çocuk oynamaz anca kupa maçlarında ortaya atılır...
Biz böyle bir ülkeyiz . Hamza hocanında görüşü bu yönde. Gençlerle işi yok. Konuşmaları falan hep diplomatik
Bu cocuklar birazcık akılları varsa biz gitmek istiyoruz derler.
Giderlerse parlarlar gittikleri her takımda .
Büyük oyuncu olurlar bu potansiyelleri var
Ama kalırlarsa silinip gidecekler maalesef.
GS da onlara şans verecek yürek yok !