# Uğur Demirok

Gelsin önümüzdeki sezon stoperde yedekler Hakan, Uğur ve Koray (veya Emrecan) olabilir. Yabancı kuralı toptan kalkmadı sonuçta iyi yerli alternatiflere ihtiyaç var.

Semih de sezon sonu avrupa'ya gider muhtemelen kendisi için de iyi olur.

Doldurun takıma vasıfsız Yerlileri. Bir akıllanamadınız kaç senedir.

I am the one who knocks!

Nasil alacagimiza bagli. 500.000 Euro´dan 1 Cent fazla verirsek küfür ederim.

Göndermek istedigimiz oyunculardan kurtulup, yerine Ugur´u alabiliyorsak, eyvallah.

kontejan kalkmıs, anadoludan yerli almak yerine eldeki yerlileri anadolu'ya kasmaya bakalım.

durum o kadar kötü mü yav,söyle düşünelim yabancı sınırını kalkması ile birlikte artık yerlilerin performanslarını arttırmaları gerekiyor,eminim ki böyle devam ederse kesik yer,hoca herkese şans vermek ister ama antrenmanları takip edemiyoruz sonuçta kimin durumu ne tam olarak bilmiyoruz,kendi ayağına sıkacak hali yok,yeterince puan kaybettik kadro istikrarı yakalama peşinde,prandelli tüm maçlarda farklı 11 le sahaya çıktı, hamza hoca geldiğinden beri aynı 11 i görüyoruz nerdeyse bu sene böle geçer seneye yapılır doğru bir planlama..

Hocam futbolda en nefret ettiğim şey nedir biliyormusun ?

Antremanları takip edemiyoruz
Adam Antremanlarda süper
Adam Antremanlarda hiç çalışmıyor

bunlar bana o kadar boş laf gibi geliyor ki

Kardeşim 3 puanı sana antremandaki performansına göre vermiyorlar sahadaki performansına göre veriyorlar.
Semih sabaha kadar deli gibi antreman yapsın sahada istenileni veremediği berbat oynadıgı zaman antremanda iyi olmanın ne faydası var ?

Atıyorum Sneijder az çalısıyor ? Kardeşim girdimi atıyor mu yada gollük paslar atıp maçı kazandırıyormu ?

Kimi futbolcular vardır yeteneklidir antremanı sevmez kimi futbolcular vardır antreman topçusudur antremanda sıkı çalısır ama sahada vasatın üzerini geçmez..

Sahadaki performansına bakıcaksın kardeşim.

Antreman yapacak tabi ama o antreman adama bişi katmıosa sabaha kadar çalıssa farketmez ...

Ben diyorum Hakan balta semihin yarısı kadar antreman yapmıs olsun ben yine formayı ona veririm.

Adam Stoper oynamayı biliyor.

Nerde kademe yapacağını nasıl yapacağını nerde durcağını biliyor.

Semihe sabaha kadar yaptır ama adam aynı adam.

Neyse hayırlı aksamlar

Adam Antremanlarda süper

Kardeşim 3 puanı sana antremandaki performansına göre vermiyorlar sahadaki performansına göre veriyorlar.
Semih sabaha kadar deli gibi antreman yapsın sahada istenileni veremediği berbat oynadıgı zaman antremanda iyi olmanın ne faydası var ?

Atıyorum Sneijder az çalısıyor ? Kardeşim girdimi atıyor mu yada gollük paslar atıp maçı kazandırıyormu ?

Kimi futbolcular vardır yeteneklidir antremanı sevmez kimi futbolcular vardır antreman topçusudur antremanda sıkı çalısır ama sahada vasatın üzerini geçmez..

Antreman yapacak tabi ama o antreman adama bişi katmıosa sabaha kadar çalıssa farketmez ...

Ben diyorum Hakan balta semihin yarısı kadar antreman yapmıs olsun ben yine formayı ona veririm.

Neyse hayırlı aksamlar

Semihin yerine düşünülen adam koray,burakın yerine ise sinan gümüş,profesyonel kariyerinde oynadıkları maç sayısı nedir? daha yetenekli olabilirler ki özellikle sinanın potansiyeli olduğu açık ama herşeyin bir zamanı var hedefleri olan bir takımız, puan kaybına tahammüllümüz yok şu dönemde, ki takım rayına oturuyor,beşiktaş maçında brumayıda gördük mesela sahada yürüdü resmen,halı sahada top oynamıyoruz sonuçta herşeyi basite indirgememek lazım,kadro istikrarını yakalayan şampiyon oluyor hocanında amacı bu güvendiği oyuncular var, iki maç oynamış adamlarla bir tutmamak lazım kısaca maç ritmi ve tecrübe önemli unsurlar.Sabri buna bir örnek mesela 3 ay sonra döndü tarık ve veyselin son bir senede yapamadığı katkıyı yaptı.

Adam Antremanlarda süper

Neyse hayırlı aksamlar

Bu antrenman- saha performasinin bence her zaman en iyi örnegi Sergen Yalcin olmustur. Herkes dertleniyordu antrenmanlarda calismiyor diye. Ama adam sahada oynuyordu vallah.

Semihin yerine düşünülen adam koray,burakın yerine ise sinan gümüş,profesyonel kariyerinde oynadıkları maç sayısı nedir? daha yetenekli olabilirler ki özellikle sinanın potansiyeli olduğu açık ama herşeyin bir zamanı var hedefleri olan bir takımız, puan kaybına tahammüllümüz yok şu dönemde, ki takım rayına oturuyor,beşiktaş maçında brumayıda gördük mesela sahada yürüdü resmen,halı sahada top oynamıyoruz sonuçta herşeyi basite indirgememek lazım,kadro istikrarını yakalayan şampiyon oluyor hocanında amacı bu güvendiği oyuncular var, iki maç oynamış adamlarla bir tutmamak lazım kısaca maç ritmi ve tecrübe önemli unsurlar.Sabri buna bir örnek mesela 3 ay sonra döndü tarık ve veyselin son bir senede yapamadığı katkıyı yaptı.

Hocam Sinan Gümüş + Koray Günter 2 side 20 yaşında.

Avrupada artık 16 17 yasındakiler genç diye transfer ediliyor

20 yaşındaki adam banko takım oyuncusu oluyor en az 1-2 yıllık tecrübesi oluyor.

Varsa böyle yetenekli adamların deniyeceksin şans vericeksin..

Korayın 90 dk oynadıgı maçları seyrettim.

Özellikle koraya odaklanarak ne yapıyor diye

Daha öncede yazdım. Bu adam Dortmund da bunun eğitimini çok iyi almış ben stoperim diyor ne yapması gerektiği nerede ne zaman durması gerektiğini biliyor.

Adam 90 dk oynadıgı maçlarda Hava toplarında semihden çok daha üstün oldugunu gösterdi.
Ve rakip takım forvetini kolay kolay yüzünü döndürmedi.

Ayağına hakim pasları iyi.

Kafa topunu gidipde ceza sahasına indirmiyor.

Bu adamda yetenek var fiziğide iyi.

Şans verilse semihden kat kat iyi oynar ki bunuda oynadıgı maçlarda gösterdi.

Ben sunu düşünüyorum ki bu çocuk Almancı oldugu için Hamza hocanın gözüne giremiyor mu acaba ?
Sonucda oranın havasını suyunu tattı bizden farklı az da olsa bu yüzden hocanın gözüne giremiyor belkide

Gelelim sinan gümüşe.

İzlendiği maçlarda gösterdiği çok iyi sutları oldugu süratli oldugu ve oyun görüşünün iyi oldugu

Brumaya verilen şansın birazı bu cocuga verilsede görsek ama verilmez..

Bakın yabancı sınırı kalkdı

iddia ediyorum GS da semih oynar emre oynar bu 2 çocuk oynamaz anca kupa maçlarında ortaya atılır...

Biz böyle bir ülkeyiz . Hamza hocanında görüşü bu yönde. Gençlerle işi yok. Konuşmaları falan hep diplomatik

Bu cocuklar birazcık akılları varsa biz gitmek istiyoruz derler.
Giderlerse parlarlar gittikleri her takımda .
Büyük oyuncu olurlar bu potansiyelleri var

Ama kalırlarsa silinip gidecekler maalesef.
GS da onlara şans verecek yürek yok !

Hocam Sinan Gümüş + Koray Günter 2 side 20 yaşında.

Avrupada artık 16 17 yasındakiler genç diye transfer ediliyor

20 yaşındaki adam banko takım oyuncusu oluyor en az 1-2 yıllık tecrübesi oluyor.

Varsa böyle yetenekli adamların deniyeceksin şans vericeksin..

Korayın 90 dk oynadıgı maçları seyrettim.

Özellikle koraya odaklanarak ne yapıyor diye

Daha öncede yazdım. Bu adam Dortmund da bunun eğitimini çok iyi almış ben stoperim diyor ne yapması gerektiği nerede ne zaman durması gerektiğini biliyor.

Adam 90 dk oynadıgı maçlarda Hava toplarında semihden çok daha üstün oldugunu gösterdi.
Ve rakip takım forvetini kolay kolay yüzünü döndürmedi.

Ayağına hakim pasları iyi.

Kafa topunu gidipde ceza sahasına indirmiyor.

Bu adamda yetenek var fiziğide iyi.

Şans verilse semihden kat kat iyi oynar ki bunuda oynadıgı maçlarda gösterdi.

Ben sunu düşünüyorum ki bu çocuk Almancı oldugu için Hamza hocanın gözüne giremiyor mu acaba ?
Sonucda oranın havasını suyunu tattı bizden farklı az da olsa bu yüzden hocanın gözüne giremiyor belkide

Gelelim sinan gümüşe.

İzlendiği maçlarda gösterdiği çok iyi sutları oldugu süratli oldugu ve oyun görüşünün iyi oldugu

Brumaya verilen şansın birazı bu cocuga verilsede görsek ama verilmez..

Bakın yabancı sınırı kalkdı

iddia ediyorum GS da semih oynar emre oynar bu 2 çocuk oynamaz anca kupa maçlarında ortaya atılır...

Biz böyle bir ülkeyiz . Hamza hocanında görüşü bu yönde. Gençlerle işi yok. Konuşmaları falan hep diplomatik

Bu cocuklar birazcık akılları varsa biz gitmek istiyoruz derler.
Giderlerse parlarlar gittikleri her takımda .
Büyük oyuncu olurlar bu potansiyelleri var

Ama kalırlarsa silinip gidecekler maalesef.
GS da onlara şans verecek yürek yok !
Genel olarak katılıyorum ama demek istedigim farklı bende semih, buraktan memnun değilim,fakat hocanın pek bir alternatifi yok elinde bir terry yok mesela semih kesik yesin maç ritmini ön planda tutuyor demek ki,kendini ispatlamamış adamları alternatif gösteriyoruz eminim korayada sans verilse belki bir iki maç sallanır 3. maçta formayı bırakmaz bi daha ama şu an için günü kurtarmak önemli bu sene şampiyonluğu fenere bırakma lüksümüz yok,prandelli döneminde hiç sans bulmayan adamlar emre, bruma sans bulmaya başladı, sinan gümüş ilk kez formayı giydi ,şans bulacaklar karamsar olmayalım bence, ben umutluyum açıkçası hocaya güvenim sonsuz.

Son düzenleme:
Forum istanbulda denk geldik
Bulanik cikmiş :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180601-184951.webp
    Screenshot_20180601-184951.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20180601-184948.webp
    Screenshot_20180601-184948.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 20
Rezalet küfür etmesi gerekirken fotoğraf çekinmiş.

Demirok'la foto çektirmek ha
Belözoğlu ile çekinsen bu kadar koymazdı yakıştıramadım sn.Kara

Forum istanbulda denk geldik
Bulanik cikmiş :D

N8tvrb.png

Demirok'la foto çektirmek ha
Belözoğlu ile çekinsen bu kadar koymazdı yakıştıramadım sn.Kara
Gsc haini olarak revize edelim senin profili
Rezalet küfür etmesi gerekirken fotoğraf çekinmiş.
Cocugunu oyuncaklarla oynatiyordu.
Kiramadim foto cekilelim dedim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D.Yusuf Kara olarak revize edilmeli

Geri
Üst Alt