Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.272
- 44.562
- 3.888
Belli ki olayin sonunu dogru anlatmadi ugur sadece parasini carpmamis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruku adeta gondikledim Cihanım@Kuzey Aslan ulan bana attığın 10 bini Doruk'tan bu şekilde mi cukkaladın? Madem böyle yapacaktın 50 kağıt alaydın ya
@Cihan Ağzıkara bu kesinKonu başlığını görünce eminim hepiniz şaşırmış olabilirsiniz ama işin aslı şu, kendisini Uğur admin olarak tanıtan biri tarafından dolandırıldım.
Kasım ayıydı, akşam üstü metrodan eve dönerken forumu kurcalıyordum. Bir kaç durak boyunca arkamda telefonuma bakan bir şahıs, inmeme az bir süre kala, yanıma oturdu ve bana beni tanıdın mı dedi?
Şaşırmıştım hayır dedim. Bu arada Uğur Admini size tanıtmam gerekirse, bu adam 1,85 boyunda esmer 90 kilo civarında 30 lu yaşlarda kirli sakallı hoş bir herifti.
Neyse ben korkmuştum çünkü ortam bir hayli sakinleşmişti. İlgimi çekmiyorsunuz diyerek bir yan koltuğa oturdum.
Uğur İz adminde yine benimle kayarak, tedirgin olmanıza gerek yok bende forumdanım dedi.
Merak duygum tavan yapmıştı, kimdi diye heyecanlanmaya başladım. Uğur İz admin elini omzuma atıp yetkin birii desem, ip ucu vermiş olur muyum? dedi.
Keramettin admin olamazdı çünkü onu zaten tanıyordum. Emrah admin ve Alper admin olamazdı çünkü onlar gizliliğe çok önem verirlerdi.
Uğur İz dedim? Taa kendisi dedi ve elini iyice omzuma attı. nabersin arkadaş yaa diyee başlayan sohbet, aldı yürüdü birlikte aynı durakta indik ve bir kaç bira içtik.
Hesabı o ısrar etmesine rağmen ben ödedim. Sonra bana off nasıl unuttum dedi? Neyii noldu Uğur İz admin yapabileceğim birşey var mııı? dedim
Uğur İz admin forumun domain ödemesini yapmayı unuttum. Allah kahretttisnn Allah kahretsin dedi...
Birşey olur mu ki? belki diğer adminler ödemiştir dedim.
Hayır bu benim sorumluluğumdaydı, forum kapanabilir hemde sonsuza kadar...
Bende ne yapabiliriz hemen yatıralım dedim. Uğur admin 20 bin atarsak 2-3 gün kazanmış oluruz dedi. Sonrasını ben hallederim.
Hemen İŞbank mobile uygulamasına girdim, ama yok yok nakit çek ver. Başka banka eft ücreti falan kesmesin senden dedi. Dediği gibi de oldu, net 20 bin tl yi çekip verdim kendisine.
Uğur İz admin yanağımı okşayıp, senin hakkında iyi planlarım var hazır olduğunu düşünüyorum, modluktan başlasan fena olmayacak dedi.
Aradan geçen 1 aylık süreçte tabi benimle kimse irtibata geçmedi, modda olamadım. Uğur admine attığım samimi postlar falanda yanıtsız kalınca dolandırıldığımı anladım.
Tabi hala umudum da yok değil? O sen miydin Uğur admin...
Mağduriyetimin giderilmesi için Uğur Iz admin ile yüz yüze tanışmak istiyorum. Teams üzerinden bile olur. Lütfen kendisini etiketleyin ve buna vesile olun.
Seni 20k çarptım diye mi bu yaftalama doktorum
Forum için ne fedakarlıklar yapıyorsun
Hakkını nasıl ödeyeceğiz Doruk yaa
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben istemeyi düşüyordum ama20 bin tl havale ederek rtaş