Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğur Karakullukçu: "Bu skandal Bay Özbek ve yönetiminin"
Bazı arkadaşlar katar veya çin sermayesi satın alsın demiş.Kulüpler derneklere tabi olduğu için mevcut yasalarda herhangi birinin herhangi bir kulübü satın alma şansı yok.Dernekler yasasında devrim yapılmadığı sürecede olmıcak.
Benim pek umurumda değil artık. Bu olay şuna benziyor; ''sokakta bir kızı kaçıranlar vardı tecavüz etmek için, ben bağırdım yardım istedim kızı kurtarmak için ancak kimse gelmedi ve kıza tecavüz ettiler''
Takımın durumu da böyle.
Dursun anasını ağlattı, tüm değerleri yok ettiği gibi, kendisini sağlama almak için uyduruk adamlara yüksek ücretler ile 4 yıllık sözleşme yaparak camianın 5 senesini daha çaldı.
Iste bende bunu diyorum adam tekrar baskan olmak adina transfere deli para harciyor. En vahimi bu takim sampiyon oluda tekrar avrupadan men ceza yersek gel cümbüse
Sıkıntının en küçük bölümü bence men yemek. Şampiyon olunamaz ise kulüb büyük bir finansal yükle yüklenecek. Riva ve Florya sermayeleri şimdiden bir kumara alet oldu. Durumumuz evini barkını satıp tümünü rulet masasına koyan bir kumarbazınkinden farklı değil.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.