uğur karakullukçu

Vayy helal. Guzel sokmuş
Uğur'u sevmem etmem, dinlemesi de beni çok yoran birisi ama bu adam çıkmış bunu diyor, geri kalan herkes uyuyor. Bugün çıkıp bunların yüzüne bu yaşananları vurmayacaksan ne zaman konuşacaksın? Adam ulu orta senin yaşadıklarını hiç sayıyor, bizim Ali Palabıyık ile olan derdimize yaklaşımını unutmuşçasına boş boş konuşuyor ama kimse çıkıp Ali Koç sen demedin mi 1 ay önce bu adam neden maç almıyor diye, senin kulübün sosyal medyadan abuk subuk paylaşımlar yapmadı mı Galatasaray Palabıyık'a karşı açıklamalar yaparken diye. Sorun arkadaş, bu kadar bariz algı operasyonu yapıyor adamlar, kimsenin de sesi çıkmıyor.

Ben hiç sevmem böyle düşük eviye ağız dalaşını, ergen gibi sosyal medya paylaşımlarıyla bunları ciddiye alıp karşılık verilmesini falan ama bu mevzu dün gece başka bir boyuta taşındı. Adamlar siyasilere falan dilenmeye başladı, Galatasaray'ın adını, Galatasaray markasını ağza alınmayacak cümlelerin içinde kullanıyorlar kafaları estiği gibi.

Galatasaray bu ülkenin en büyük birkaç markasından birisi, yatırımcısı olan bir kulüp, böyle aslı astarı olmadan bol keseden sallayıp da Galatasaray adını kimse ağzına alamaz. Herkes haddini bilecek.

Olayın böyle algılayamayan tek tarafın fanatik taraftarlar olması gerekiyor zaten.

Yapilacak en malca aciklamayi yapmadi mi hala

Twiti simdi gordum. Aferin hrb

yetmez uğur delikanlı ol bu palabıyık itine sahip çıkan kulübün kim olduğunu göster.

kadıköyde hem gsyi hem bjkyi doğradı bu hakem müsveddesi.

Hayret şaşırdım ama Ali palabıyık feneri mağdur falan etmedi ya herkes kabullenmiş şunu tek yanlış kararı Altay'a çıkmayan kırmızı

fener mağdur falan edilmedi dün. Bunlar konuşmayı da bilmiyor. Adamlar haketmedikleri puanları zorbalıkla almak istiyor.
yıllardır olan ele çarpan top kol kapalıysa bile gol atarsan iptal edilir kuralını yeni öğrenmiş gibi hareket ediyorlar, neresini tartışıyorsunuz. altayın kabak gibi kırmızı kartını konuşun önce

2m₺ üstü bir bağış topladı yayınında. Helal olsun.

Geri
Üst Alt