uğur karakullukçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur'u yüz yüze tanımış birisi olarak şaşırmıyorum bu hareketlerine abi.

Bende tv de boş beleş yorumlarından ve biliyorum havalarından tanımıştım. Yüz yüze gelsek çok bozardım tahminen. Çünkü ukala olduğu kadar bilgisiz olanları sevmem. Mesela Avrupa futbolunu şl ve bir kaç ligde maçlara denk gelirsem bilirim. Ama o kadar az bilgim varken Avrupa futboluna hakim gibi davranmam. Basketbolda iyi izleyici idim NBA konusunda 3 senedir onuda çok mimimize ettim. Orada da iddiada bulunmam. Ama bu eleman ot desen bilirim bok desen bilirim modunda :)

Bana araba kazası sor :) bak onu bilirim. Araba nasıl pert olur sor bilirim. Plastik sandalye masa x y sor bilirim :) isg sor bilirim. Ama ondan sonrasına sadece az bir bilgim ile yorum katarım. Tv de bu herifi ne zaman izlesem Ali Ece denen elemana özenen beceriksiz bir kopya görüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

RT edeceğine kendi fikriymiş gibi yazmış adamda yakalamış özür dileyeceğine zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor birde.çomar kanalın çomar yorumcusu işte!!

İnsanlar aynı anda aynı şeyleri düşünebilirler

Uğur kopyaladığını kabul etmeseydi bu kadar çabuk tongaya düşmeyecekti tecrübesizlik diyelim

Daha mezun olamamış mı?
Yok tezini vermedi daha.
Bende tv de boş beleş yorumlarından ve biliyorum havalarından tanımıştım. Yüz yüze gelsek çok bozardım tahminen. Çünkü ukala olduğu kadar bilgisiz olanları sevmem. Mesela Avrupa futbolunu şl ve bir kaç ligde maçlara denk gelirsem bilirim. Ama o kadar az bilgim varken Avrupa futboluna hakim gibi davranmam. Basketbolda iyi izleyici idim NBA konusunda 3 senedir onuda çok mimimize ettim. Orada da iddiada bulunmam. Ama bu eleman ot desen bilirim bok desen bilirim modunda :)

Bana araba kazası sor :) bak onu bilirim. Araba nasıl pert olur sor bilirim. Plastik sandalye masa x y sor bilirim :) isg sor bilirim. Ama ondan sonrasına sadece az bir bilgim ile yorum katarım. Tv de bu herifi ne zaman izlesem Ali Ece denen elemana özenen beceriksiz bir kopya görüyorum.

Kesinlikle en kilit nokta Ali Ece özentiliği. Bir de Beşiktaş yancılığını sevmiyorum. Baskın bir karakter değil, çekinik bir tarzı var zaten.

puhaha bu ciddi komik yav

Nevzat da canı sıkılmış demekki herife pis sarmış :)

95aa1adddac5777fe13ad4ee443cbd46.jpg

Nevzat feci kalaylamış Uğur twitter hesabını kapatabilir

Don Vito Nevzone saldiriya gecmis

nevzat-aydin-de-niro-ve-al-pacino-ya-trabzon-formasi-verdi-11268761.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt