uğur karakullukçu

Birilerini bir şey ile itham ediyorsan belge koyacaksın. Belge sorulunca açın izleyin abi diyip ağzını gevrek gevrek bükmeyeceksin. Haysiyetsiz Fener yalaması. .Kulüp bu şeref yoksunu hakkında aksiyon almalıdır.

Dün gece canlı yayınını izledim de

transfer politikamızı yerden yere vurdu, haklı olduğu yerler de çoktu.

bir kaç yorumu yüzünden paylaşayım dedim bu sabah - bin pişman oldum forumdaki bir fitili ateşledim sanırım. mousuma edeyim :D

herifi negatifliği yüzünden epey antipatik bulurum ama akşamları otomatik oynatmada denk düşüyor bazen diye dün dinlemiş bulundum.

Hay bin kunduz :D

bir kaç yorumu yüzünden paylaşayım dedim bu sabah - bin pişman oldum forumdaki bir fitili ateşledim sanırım. mousuma edeyim :D

herifi negatifliği yüzünden epey antipatik bulurum ama akşamları otomatik oynatmada denk düşüyor bazen diye dün dinlemiş bulundum.

Hay bin kunduz :D
kanalı önerme.png

Şu butonun kullanımı yaygınlaşınca kalite artacak Youtube medyasında.

Uğur Karakullukçu:

"Tete'nin menajeri mafya. Adamın ünlü olma sebebi vücuduna 9 kurşun girip ölmemesi. Tete'nin menajeri bu. Bu adam sana kazandırır mı 20 milyon Euro? Galatasaraylılar hayal görmeyi bıraksın."

Vay be koca Galatasaray da demek 9 kurşun yiyip ölmeyen (!) menajerin sözüne itaat edecek. Sanırsın kurtlar vadisi dizisi çekiyoruz

Uğur eleştir dedik, sende abartma mq

Geri
Üst Alt