- 30 Temmuz 2009
- 30.811
- 6.926
- 1.943
Çok boş konuşuyor ve gereksiz yangın yapıyor ama maaş adaletsizliği ve altyapıda torpil konularında haklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
D. geçiyordur ne davası açacakBu anonim hesaplarda ki ozguvende başka. Savcılığa gidip ne diyecek bu anonim hesaba küfür etti bu benim hesap mı, savcı bi taraftarıyla güler buna.
O konuda sonuna kadar haklı.D. geçiyordur ne davası açacak
Mesele Uğur'un sırıtıp durması
Hakaret unsuru varsa her türlü ceza aldırabilir, nelerin hakaret olduğuna bakmak lazım.Bu anonim hesaplarda ki ozguvende başka. Savcılığa gidip ne diyecek bu anonim hesaba küfür etti bu benim hesap mı, savcı bi taraftarıyla güler buna.
murhan a küfretmek haricHakaret unsuru varsa her türlü ceza aldırabilir, nelerin hakaret olduğuna bakmak lazım.
Siktirtme etkileşimini kişisel bir hakaret değil.
Bireysel hakaretlerin alayı ceza sebebi ki bunu kovalayan sayısız insan da var, haddini bilmeyip klavye arkasında hakaret edenler için de bence ideal yöntem, herkes uygulamalı.
Bu anonim hesaplarda ki ozguvende başka. Savcılığa gidip ne diyecek bu anonim hesaba küfür etti bu benim hesap mı, savcı bi taraftarıyla güler buna.