uğur karakullukçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Uğur Karakullukçu ne oldu lan her tv ye çıktığınızda ikiz dingilin ılgazla tudoru yalıyordunuz. Yok büyük takımlarda çalışacak, yok medya tudora karşı, yok şöyle yok böyle al hadi konuş bugün şimdi.. dünkü bebeler sizi. Gidin biraz futbol öğrenin.

bunun sneijder düşmanlığından beyni durmuş vaziyette aylardır. tudor ve belhandayı savunmak için saçmaladığı argümanlara arkamla gülüyorum her seferinde. tükürdüğünü yalamamakta ısrar ediyor ama tıpkı bu forumdakiler gibi yalayacaklar sonunda kaçışı yok bazıları yalamaya başladı bile

Bu herif tudorcu mu?Ustunu cizelim o halde.

Bunun notunu daha önce vermiş idik boşverin zırlasın.

2 tweet attilar diye dedigi seye bak karakulCOCKcu seni

Uğur Karakargacı olarak revize edelim.

Obşektiv görünmeye çalışan vasat altı bir yorumcu,PES-Fifa falan çok oynamış ama futbolun tekniğ taktiği namına pek bişey bilmeyen biri nazarımca

Ben size diyordum bu herifi cok abartiyorsunuz, tam bir besiktas sempatizani diye.

Üstüme gelmistiniz yok söyle kaliteli yorumcu yok böyle yorumcu diye. Onun ben yorumculuguna sokayim.

Bunun gibi Besiktas sempatizani dolu bu forumda da. Yazik gercekten. 2 sene sampiyon oldular diye milletin götü basi ayri oynuyor.

Galatasaray'ın kazandığı kupaları ve itibarı yeterince kullanamadığı doğru. Beşiktaş ile kıyaslamaya girdiği anda zıçmış ama. Uçucu maddeye maruz kalmış sanırım.

Ben size diyordum bu herifi cok abartiyorsunuz, tam bir besiktas sempatizani diye.

Üstüme gelmistiniz yok söyle kaliteli yorumcu yok böyle yorumcu diye. Onun ben yorumculuguna sokayim.

Bunun gibi Besiktas sempatizani dolu bu forumda da. Yazik gercekten. 2 sene sampiyon oldular diye milletin götü basi ayri oynuyor.

Sneijder'e laf çaktı diye sevmiyorsun şimdi yapma Can. :asd: Sen aslında Fiko'yu takdir edenlere de Aysal'dan dolayı yalıyorlar falan diyorsun.Talisca da yine aynı şekilde.

Boş muhabbet uzmanı klasik ön plana çıkma çabaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt