uğur karakullukçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'e laf çaktı diye sevmiyorsun şimdi yapma Can. :asd: Sen aslında Fiko'yu takdir edenlere de Aysal'dan dolayı yalıyorlar falan diyorsun.Talisca da yine aynı şekilde.
Her yolu bu konulara bağlıyorsun yahu. Bu adamın Beşiktaş hakkında yaptığı, benim fikrime göre de abartılı övgüleri ne yapacağız? Bu açıklamaları bir gerçek, kendi ağzından yapılan ve gerçekten Beşiktaş sempatizanı denebilecek derecede açıklamalar. Sırf bu son açıklaması bile abartılı, hiç bir alt yapısı olmayan bir açıklama.

Ben mesela hiç bir spor yorumcusunu takip etmem ama bu adamın burada konusunu ne zaman görüp girsem Beşiktaş ile ilgili abartılı övgü içeren bir yorumu oluyor.

Hangi uluslararası çabadan bahsediyor mesela, Çine açılmak mı? Kaç zaman oldu hani nerede bu işin meyveleri? Bugüne kadar bu işin bir meyvesi olsa Fikret Orman bunu kırk düvele duyurmaz mı idi? Kaç sezondur şampiyonlar ligine katılmayan Fenerbahçe bile bunlardan daha çok tanınıyor.

Galatasaray için ise hiç bir şey demeye gerek yok. Ben bugüne kadar Avrupa'da yabancı birinin üzerinde bir kere bile Beşiktaş forması görmedim ama Galatasaray forması giyen yabancı sayısı yirminin üzerindedir.

Son düzenleme:
Her yolu bu konulara bağlıyorsun yahu. Bu adamın Beşiktaş hakkında yaptığı, benim fikrime göre de abartılı övgüleri ne yapacağız? Bu açıklamaları bir gerçek, kendi ağzından yapılan ve gerçekten Beşiktaş sempatizanı denebilecek derecede açıklamalar. Sırf bu son açıklaması bile abartılı, hiç bir alt yapısı olmayan bir açıklama.

Ben mesela hiç bir spor yorumcusunu takip etmem ama bu adamın burada konusunu ne zaman görüp girsem Beşiktaş ile ilgili abartılı övgü içeren bir yorumu oluyor.

Hangi uluslararası çabadan bahsediyor mesela, Çine açılmak mı? Kaç zaman oldu hani nerede bu işin meyveleri? Bugüne kadar bu işin bir meyvesi olsa Fikret Orman bunu kırk düvele duyurmaz mı idi? Kaç sezondur şampiyonlar ligine katılmayan Fenerbahçe bile bunlardan daha çok tanınıyor.

Galatasaray için ise hiç bir şey demeye gerek yok. Ben bugüne kadar Avrupa'da yabancı birinin üzerinde bir kere bile Beşiktaş forması görmedim ama Galatasaray forması giyen yabancı sayısı yirminin üzerindedir.

Tamam ben ona bir şey demedim ki.Uğur Karakullukçu meselesi ayrı,Sneijder'e laf attığından beridir bir kesim sevmiyor bu adamı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yine kafana göre kaliplara sokuyorsun her zamanki gibi.

Herkes biliyor ki ondan dolayı dediğini.

Tamam ben ona bir şey demedim ki.Uğur Karakullukçu meselesi ayrı,Sneijder'e laf attığından beridir bir kesim sevmiyor bu adamı.

Sneijder hakkindaki laflari öncesinde de yeterince dile getirdim forumda. Ki Besiktas sempatizanliginin Sneijder ile zerre alakasi yok.

Bilmem, bugüne kadar Sneijder yüzünden bilmem şöyle şöyle diyeni görmedim. Niyet diyor isen olabilir ama bu yine ayrı bir konu. Orada yazılan yorum Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamalar ile ilgili iken sen olayı yine diğer konulara bağlıyorsun. Oysa Beşiktaş ile ilgili yaptığı abartılı açıklamalarda bir gerçek ve bu da sallamak için bir sebep mesela. Ama sen bunu görmüyorsun olayı tamamen başka bir konuya bağlıyorsun.

Mesela işte senin sorunun Cana şimdi verdiğin cevapta gizli. Senin için Sneijder, Aysal, her şey bu konular yüzünden ve bu sadece Can veya bu yorumcu ile alakalı da değil. Halbuki öyle değil, mevzu artık mide bulandırıcı seviyeye gelen Beşiktaş açıklamaları. Yahu şu açıklamasının hiç bir alt yapısı yok, hatta üstüne koyuyorum uluslararası durum tam tersi. Bu bir Galatasaraylı olarak bu adama sallama için yeterli bir konu. Aynısını mesela konuda biri daha yapmış, o da mı Sneijder ve Aysal yüzünden?

Son düzenleme:
Bilmem, bugüne kadar Sneijder yüzünden bilmem şöyle şöyle diyeni görmedim. Niyet diyor isen olabilir ama bu yine ayrı bir konu. Orada yazılan yorum Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamalar ile ilgili iken sen olayı yine diğer konulara bağlıyorsun. Oysa Beşiktaş ile ilgili yaptığı abartılı açıklamalarda bir gerçek ve bu da sallamak için bir sebep mesela. Ama sen bunu görmüyorsun olayı tamamen başka bir konuya bağlıyorsun.

E diyen kişinin niye dediğini tahmin edebiliyorum çünkü.Hayri de laf attı niye ona demedim misal aynısını.İlk kez kafa açma tabirini kullandıracaksın bana şu forumda.Herkesin bildiği şeyleri bilmiyormuş gibi yapma gözünü seveyim. :asd:

1-2 kez kanal degistirirken denk gelmisimdir kendisine , bu tarz hirbolarin fikirlerini onemsemem.

E diyen kişinin niye dediğini tahmin edebiliyorum çünkü.Hayri de laf attı niye ona demedim misal aynısını.İlk kez kafa açma tabirini kullandıracaksın bana şu forumda.Herkesin bildiği şeyleri bilmiyormuş gibi yapma gözünü seveyim. :asd:
Yahu istediğini diye bilirsin ama karşılık olarak sana da yakıştırmalar yapıldığı zaman darılmayacaksın ama. Bu kafanda belirlediğin ve elle tutulur bir yanı olmayan, saplantıdsn ibaret olan kalıpların dışında verecek bir cevabın olmadığını gösterir, bana herhangi bir etkisi olmaz.

Konu özelinde senin bir türlü anlamadığın mevzu olayın Sneijder endeksli bir konu olmadığı. Evet Sneijderi eleştirdiği için sevmiyor olabilir, Sneijderi eleştirdiği dönem bu yüzden de sallamış olabilir, bunu yazdıklarımın hiç bir yerinde inkar etmedim. Ancak, sen konuları hep o noktalara taşıyorsun, hep o konulara bağlıyorsun, birisi Sneijderi veya Aysal'ı eleştirmiş ise senin için eleştiren kişiye saklanmasının tek sebebi o.

Oysa Beşiktaş ile ilgili yaptığı açıklamalar inkar edemeyeceğin bir gerçek ve senin de dediğin gibi, bu yüzden tek tepki gösteren Can değil. Demek Can'ın Beşiktaş sempatizanlığı yaptığını düşünmesi sırf onun Sneijder yüzünden takındığı bir tavır değil, sen de ki sorun da tam olarak bu, sen konuları bir birinden ayıramıyorsun. Bana kafa açma diyebilirsin ama senin bu tavırların da bir saplantı, bir takıntı. Hayri veya bir başkası, bu örneği vererek zaten kendin bu tezini çürütmüș oldun.

Son düzenleme:
Misal Tudor konusunda yine takındığın saplantılı tutum. Sırf Sneijder yüzünden eleştirdiğimizi iddia ettin durdun. Biz Tudoru neden eleştiriyorduk, bunu sana defalarca da yazdık halbuki, zorluk derecesi yüksek ve deplasman maçlarında ki korkusu ve sistem üzerinde yaptığı saçmalıklar yüzünden. İşin ilginç tarafı ise bu eleştiriyi forumun büyük bölümü yapıyor idi, yapmayanlar ise Tudor adına artık elle tutulur bir argüman ortaya koyamayıp sırf eleştiriliyor diye savunmaya çalışanlar idi, ki bu da mantığı olmayan altı boş olan bir saplantıdır benim gözümde.

Fatih Terim geldi ve iki deplasman kaybetti. Mesela benden Fatih hocayı iki deplasman maçı kaybettiği için o denli sert eleştirdiğimi gördün mü? Göremezsin, yok çünkü. Fatih hoca deplasman kaybetti ama korktuğu için veya saçmaladığı için değil. Biri takımın performansı kötü olması sebebi ile, ki o maç bile dönme noktasına geldi, diğeri ise tamamen hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Oysa biri Sneijderi gönderdi, diğeri ise vakti zamanında Sneijderin değil başka bir oyuncunun alınmasını istediğini söyleyen biri.

Son düzenleme:
içtiği tinerin kalitesi düşük bi arkadaş,son demeciyle beşiktaş denen oluşumun kapatılması gerektiğine dair fikirlere neden oldu bende.virüs yayıyolar....

abi bjk hakkında formsuzsun,trabzon alır dedin alamadı.genclerbirliği için totem yap

Can'a demişsin Can o kadar umursamamış :asd22:

Son zamanlarda iyice Bjk yalakası oldu. Bjk’yi Avrupai ve üstün gibi bir takım gibi göstermeye çalışıyorlar ya, bitiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uğur Karakullukçu: "Fikret Orman'ın uluslararası alanda ortaya koyduğu bir vizyon var. Kulüpler Birliği Başkanı seçilmesi çok doğru. "

:happy::happy::happy:

Salak salak konuşuyor. Şirin ve objektif gözükeceğim diye böyle konuşuyor ama artık yavşaklığa girmeye başladı konuşmaları. Hazır trend tinerci trendi iken medyada yer edinmeye çalışıyor başka bir açıklaması olamaz.

Hay Fikret Ormanina sokayim senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt