Uğur Meleke: ''Hamzaoğlu Galatasaray'a ihanet etti''

halimize gülmüyorum ki senin dediğine gülüyorum

adam geldi şampiyon yaptı gitti sen diyorsun ki takımın anasını belledi =)

Iste basimiza ne geliyorsa senin gibi günlük düsünen kisiler yüzünden geliyor yillardir. Sampiyon olduk ehh noldu? Rezil rüsva top oynayarak olduk.

Bu sezon radikal kararlar alinmasi gerekiyordu takim üzerinde, sampiyon olunca bunlar es gecildi cünkü neymis "sampiyon takimiz" "3 kupali takimiz". Bu ülkede isler kötü gitmedigi sürece kimse degisiklige gitmiyor, oysaki o kadar belliydi ki bu günlere gelecegimiz. Aylar önce görülüyordu, hatta gecen sezon baslamadan önce bile belliydi bu durumlara düsecegimiz.

Ama Hamza 3 kupa aldi, hamza takimi sampiyon yapti ya hersey güzel tabi. Onun 3 kupasina lanet olsun, kulübün en az 2 senesini caldi. Sen ama o 3 kupali hiyari savunmaya devam et ne de olsa 3 kupa aldi.

Ama bizim 3 kupamız var ......

Ulan hamzacık hamcacık senin yaptığın tam olarak çok affedersiniz ama eve hırsızlığa girip birşey bulamayan şerefsizlerin halının ordasına sıçmasıyla eşdeğer.....

Iste basimiza ne geliyorsa senin gibi günlük düsünen kisiler yüzünden geliyor yillardir. Sampiyon olduk ehh noldu? Rezil rüsva top oynayarak olduk.

Bu sezon radikal kararlar alinmasi gerekiyordu takim üzerinde, sampiyon olunca bunlar es gecildi cünkü neymis "sampiyon takimiz" "3 kupali takimiz". Bu ülkede isler kötü gitmedigi sürece kimse degisiklige gitmiyor, oysaki o kadar belliydi ki bu günlere gelecegimiz. Aylar önce görülüyordu, hatta gecen sezon baslamadan önce bile belliydi bu durumlara düsecegimiz.

Ama Hamza 3 kupa aldi, hamza takimi sampiyon yapti ya hersey güzel tabi. Onun 3 kupasina lanet olsun, kulübün en az 2 senesini caldi. Sen ama o 3 kupali hiyari savunmaya devam et ne de olsa 3 kupa aldi.
başımıza ne geldiyse senin gibi çok bilmişlerden, elindeki değerin farkında olmayanlardan geldi. hamza hocaya hıyarda demişsin tebrik ederim seni ve sana hakaret izni veren forum yönetimini.

evet kadro kalitemiz düşük, bunu geçen senede görüyorduk fakat bu kadroyu hamza hoca kurmadı. kulübün maddi zorluğundan dolayı hem futbolcu kaybetti yerlerine iyilerini alamadı hemde ufak tefek transferlerle geçiştirdi. bu şekilde davranırken de asla kulübü zora sokacak açıklamalar yapmadı.

hamza hocanın yaptığı transferlerin kaçı başarılı kaçı başarısız ?

sen iyi futbolcu transferini hamza hocanın istemediğine mi inanıyorsun ?

neden 2 sene çalmış oluyor ? hemen devre arasında yapsın yönetim transferleri yada sezon sonu 30-40 milyon euro bütçe ile sağlam kadro kursun.

hamza hoca çok iyi hocamıydı ? hayır ama çok kötü de değildi. bizim gibi maddi zorluk çeken, uzun süre büyük bütçelere sahip olamayacak kulüpler için önemli bir fırsattı. bunu 3 kupa ile gösterdi zaten.

Dursun bizi rezil eder gitt bir daha gelme

halimize gülmüyorum ki senin dediğine gülüyorum

adam geldi şampiyon yaptı gitti sen diyorsun ki takımın anasını belledi =)

Şampiyon oldunda ne oldu ? 3 Kupa astanayı yenmeye yetti mi ? 2-0 dan 3-0 dan maç vermeyi engelledi mi ? Ne oldu 3 kupa ile bayern barça mı olduk.Geçmişle yaşamaya ne kadar meraklısınız.Bu yüzden bir baltaya sap olamıyoruz.Uefa kupası gibi 10 sene de 3 kupayı konuşuruz.Atı alanda üsküdarı geçer.Şu rezaletin hamzanın eseri olduguna hala inanmak istemiyorsunuz.Ama gerçekler bu

Son düzenleme:
Şampiyon oldunda ne oldu ? 3 Kupa astanayı yenmeye yetti mi ? 2-0 dan 3-0 dan maç vermeyi engelledi mi ? Ne oldu 3 kupa ile bayern barça mı olduk.Geçmişle yaşamaya ne kadar meraklısınız.Bu yüzden bir baltaya sap olamıyoruz.Uefa kupası gibi 10 sene de 3 kupayı konuşuruz.Atı alanda üsküdarı geçer.Şu rezaletin hamzanın eseri olduguna hala inanmak istemiyorsunuz.Ama gerçekler bu
hamza hoca sadece 1 sene takımın başında kaldı ama tüm olmusuzlukların sorumlusu o öyle mi ?

3 kupa aldı da ne oldu ne demek ? ne olmasını bekliyordun ? o beklediklerin bugüne kadar Türkiyede ne zaman oldu ?

iyi işte hamza hoca gitti artık 1-2 sene içersinde bayern yada barça gibi oluruz, her sene hem ligde hem şl başarılı oluruz.

zaten ben dedim hamza gitti dertler bitti ohhh.

Rezil herif,kovulali bir ay oldu ama pislikleri bir türlü temizlenmiyor.
Hala taraftardan küfür yiyor capsiz.

Geçen sene bu takımı hamza şampiyon yaptı diyebilen gafiller var mı lan hala?? Şaka mı bu? İnsanların zekası ile alay ettiklerini zannediyorlar herhalde kendilerince :D Hamzanızı da 3 kupanızı da alın defolun gidin bu kulüpten! Geçen sene bu takımı şampiyon yapan en büyük faktör hamza olsaydı bu sene bu durumda olmazdık. Şu hamza denen ne idüğü belirsizin bıraktığı pisliği nasıl temizleriz, önümüzdeki 2-3 seneyi nasıl kurtarırız diye düşünürken bir de Alp'in dediği gibi hamzacık hamzacık konuşanlar çıktı başımıza :red: Başımıza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor zaten. Bir kurtulamadık şu ultrakepaze zihniyetinden. Koreografilerinizi de 3 kupalarınızı da alın tektir olup gidin şu kulüpten...

hamza hoca sadece 1 sene takımın başında kaldı ama tüm olmusuzlukların sorumlusu o öyle mi ?

3 kupa aldı da ne oldu ne demek ? ne olmasını bekliyordun ? o beklediklerin bugüne kadar Türkiyede ne zaman oldu ?

iyi işte hamza hoca gitti artık 1-2 sene içersinde bayern yada barça gibi oluruz, her sene hem ligde hem şl başarılı oluruz.

zaten ben dedim hamza gitti dertler bitti ohhh.

3 kupa aldı da ne oldu demek şu demek takımın defolarını görmedi demek.O defolar dünde vardı bugünde vardı.O 3 kupanın havasına kapılmasa yönetim daha akıllı hamleler gelebilirdi.Nasıl ne bekliyordun göze hoş gelen futbol bekliyordum büyük takım taraftarının bunu istemesi gayet dogal degil mi ?

Elinde alternatif yokken sen transfer gerekli mevkileri daha da zayıflattın.Bugün telles gitti olcan yada hakan balta orada cok mu saglam ? Melo gitti hangisi doldurabildi ? Bruma gitti sinan oynayacak dedi sinan oynuyor mu ? Hayır.Forvet lazım dedik kim alındı bana umut burak yeter dedi.Bugün umut burak saç baş yolduruyor.Hadi bunları yönetime bağla bugün takımda 60 dakikalık kondisyon yok.Ne yaptın diye sormazlar mı adama yaz boyu

1-2 sene içinde bayern barça olma göze hoş gelen savaşan bir takım olsak yeterli.O kadarı da ne zaman oldu diye sorma aç 2011 2012 deki maçları izle.Hamza gidişi ile hiç birşey düzelmez ama bu adamda bizi 2-3 sene geriye attı.

3 kupayı almamızın bize zararı çok büyük oldu ferrariyi acemi şoföre verdik oda sağa sola çarptı hurda yaptı bizi :(

Eee tabi 2 gün önceki açıklamayı düzeltmesi lazım yarında Fenere yaranacak bir açıklama yapar

Kaos olmasa bu isten ekmek yiyemeyecek bir yorumcu.

Yıllardır taraftara oynuyor.

Geri
Üst Alt