Uğur Meleke ile Derbi Sonrası Özel

Nokta...

Selçuk ve Burak'ı korumadan yorum yapan tek yorumcu..

Galatasaray sadece maçi degil adalet duygusunu kaybetti diyor. Senede 20 trilyon alip bir sey veremeyen Burak&Selçuk sahada, ama kritik maçlar kazandiran Sneijder yedekte diyor. Sneijderi küstürüp satmak istiyorlar tespitinde bulunuyor.

Her zamanki gibi yine dogrulari söylemis. Onun bunun gibi onu yalayim sunu yalayim demeden.

Dogru söylemis Ugur Meleke, büyük ihtimal da devre arasi sneijder ve muslera gibi para yapacak oyunculari göndermek isterler

Tek doğru konuşan adam.helal olsun

Bizi bu şekilde yöneten yönetimler olduğu sürece, bizden bi mok olmaz.

Selçuk ve burak kazması kanser etmeye devam edecek, yabancılar üzerine her türlü entrikaları cevirecekler, evlerine gidip hak etmedikleri paraları hatunlarına ferrariler alarak harcamaya devam edecekler. Çete başı olan adamlardan kurtulalım derken, yeni yönetim bozuntuları sabri gibileri affederek, bize en büyük düşmanlığı göstermişlerdir. Şikeciler bile bu kadar zarar vermemişti bize.yazıklar olsun.

"Yildiz Tilbe ekibi" demis adam saygisindan. Ben olsam neler derdim neler o tayfaya.

Adamın ham maddesi. Susturmaya çalışanlara inat gerçekleri tokat gibi suratlarına çarpmaya devam ediyor. Yıldız Tilbe ekibi muazzam bir tanımlama olmuş. Helal olsun.

Helal olsun çok doğru açıklamalarda bulunmuş.

Başkan olsam hocalık teklif ederdim.

20 milyon tl beyler butunn, havuz gelirimiz o ikiliye gidiyor ve verdiklerine bakin .. Ve sneijdr'a bakin allahim yokmu yonetimde beyni ile calisan bir adam

Tv'de ki o kadar mal varken bu adamın olmaması acı Türkiye geçeği.

çölde vaha bu adam diyecek fazla bir söz yok demirkol felan hikaye bu adam bu meslekte tek başka yok teknik olarakta sergen

Söylediklerinin altına imzamı atarım.

arkadaşlar duygun başkanımıza mail kampanyası başlatalım albayrak şebeğini şutlayıp bu adamı takıma kazandırsın MAİL KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE OLMAK İSTER MİSİNİZ

arkadaşlar duygun başkanımıza mail kampanyası başlatalım albayrak şebeğini şutlayıp bu adamı takıma kazandırsın MAİL KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE OLMAK İSTER MİSİNİZ

Pek sanmiyorum bu yonetimin kendisine gorev verecegine ama yine de destek veririm mail kampanyasina. Adnan Ozturk ile irtibata gecilirse bu konuda Ugur Meleke'yi ekibine katabilir. O daha istekli gibi sanki futboldan gercekten anlayan kisilerle calismaya.

Geri
Üst Alt