Uğur Meleke, TRT'den Kovuldu!

Ne selçuk inanı arkadaşım adam azize ve askerlerine sağlamından yürüdüğü için kovuldu,

tıpkı erman toroğlunun ligtv den kovulması ve tv8 in satın alınıp telegolün bitirilmesi gibi,

kesinlikle böyle bir şey bekliyordum,çok sert giydiriyordu..

omg..
yazık olmuş :(
bu nasıl bir ülke arkadaş, doğruları söyleyen dokuz köyden kovuluyor ...
acun gibi, orhan gibi olmak lazım burda, güce tapmazsan böyle sürünürsün ...

Yalaka medyanın yaladığı kim varsa onlara lafı söylemiş ,
bu yalananlarında arkalarındaki gücü biliyoruz ,
sonuç şaşırtıcı değil fazla bile dayanmış !

Dosdoğru adam gibi konuşmuş.

Keşke daha da konuşsa, daha cesur konuşsa. İşin siyaset(sadece iktidar değil tabi) boyutundan tutunda kongrelerde dönen alavera dalaverelere kadar herşeyi dökse.

Varsın kovsunlar.

Çok doğru konuştu tabii. Bizim medya alışık değil bu kadar cesurluğa ve dürüstlüğe.. Tasmalılar sahiplerinden emir almışlar hemen.

Uğur Meleke @UgurMeleke

TRT Spor ile yollarımız ayrıldı. İki ay çalıştığımız Manşetlerde Spor program ekibine teşekkürler.

Uğur Meleke: " O başkana bu kaptan " - YouTube

Videonun altından 2 farklı Fenerli yorumu:

Hani gerçekten doğruyu gören ve mantıklı düşünen bir şahıstan bir yorum:

Bu kadar tarafsiz ve mert konusan, mert derken goze batmadan sakin sakin derdini anlatan baska bir spor yazari/yorumcusu yok.
Fenerbahceliyim ama her iki taraf icin de soylediklerine katiliyorum. Boyle dogru adamlarin sesi daha fazla cikmali.

Bu da klasik Fenerli yorumu. Yorum için yoruma gerek yok...

Lider FB oldu, g...tünüz tutuştu a....

tr doğru söyleyeni kovarlar yalakalık yalamak yapan en üst noktalara çıkar bu ülke o yüzden sanayide üretim sıfır

Bu kadar net ve doğruları konuşan bir adamın, bizim gibi bir ülkede ekranlara çıkıp yorum yapması başlı başına bir skandal..

Umarım hemen yeni bir kanal, gazete falan bulur. Sanırım Milliyet'te yazıyordu aynı zamanda, ordan da kovabilirler.

Ülke çok kötü bir yere gidiyor, her sektör de, her yerde adam ayırma, yandaşlık, yalakalık dolu.

Dürüst, doğru, kişilikli, eğitimli insanlara cephe alınmış ve ayakları kaydırılmaya başlanmış durumda.

Müslüman ülkenin geldiği hale bakın.

Allah'a havale ediyorum sorumluları...

Ülke çok kötü bir yere gidiyor, her sektör de, her yerde adam ayırma, yandaşlık, yalakalık dolu.

Dürüst, doğru, kişilikli, eğitimli insanlara cephe alınmış ve ayakları kaydırılmaya başlanmış durumda.

Müslüman ülkenin geldiği hale bakın.

Allah'a havale ediyorum sorumluları...
Müslümanım diyen bir kesim var ki çatır çatır kul hakkına giriyor. Meydanlarda palavradan göz yaşı döküp kıldığı cuma namazını şova dönüştürüyor. Kimseye saldırma niyetinde değilim fakat benim anladığım Allah inancı bu değil. Yazık oluyor bu güzel topraklara.

Bence başlık " TRT'de hazımsızlık ve biat" olsaydı daha mı iyi olurdu...

Doğruyu konuşunca böyle olur işte. Nasıl gelişecek türk futbolu küfredenin korunduğu doğruyu söyleyenin kovulduğu bir ülkede

Geri
Üst Alt