GSC Haber Uğurcan Çakır: "Bu galibiyet benim için biraz buruk çünkü iki gün önce 12 yaşındaki Galatasaraylı kuzenim vefat etti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1757780766604.webp

Uğurcan Çakır: "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferim gerçekleşti, bugün ilk 11'de oynadım. Yeni bir takım ve heyecan benim için. İlk maçlar zor olur. Adaptasyon zor oluyor. Bugün buradan gol yemeden ayrılmak önemliydi hem benim hem de takım için. Burada beni çok iyi karşıladılar. Onlara teşekkür ediyorum. Burada olduğum için mutluyum. Galatasaray için elimden geleni yapmaya çalışacağım."

Uğurcan Çakır: "Muslera, Galatasaray'da çok büyük işlere imza attı. Türk futboluna, Türk kaleciliğine çok büyük katkı sundu. Muslera'yı izleyerek birçok özelliğimi geliştirdim. O buranın efsanesi. İnşallah onun yaşadığı başarıları ben de Galatasaray'da yaşarım. İnşallah güzel olur."

Uğurcan Çakır: "Bu galibiyet benim için biraz buruk çünkü iki gün önce 12 yaşındaki kuzenim vefat etti. Teyzeme, enişteme, tüm aileme sabır diliyorum. O da bir Galatasaraylıydı ve buraya geldiğim için çok mutluydu. 2 gün önce acı bir şekilde kaybettik."

İnşallah çok başarılı olacaksın Aslanım

Başı sağolsun. 12 yaşında kuzeni vefat etmiş bir de Galatasaray taraftarıymış çok mutlu olmuştu falan dedi. Çok büyük acı

Mekanı cennet olsun, Allah kalanlarına sabır versin

Başın sağolsun Uğurcan.

Aa çok üzüldüm lan.

Olm bakın valla durduk yere insanlar için kötü şeyler söylemeyin, insanları kırmayın. Ölümlü dünya.

Adamın yaşadığı duygu patlamasını bi düşünsenize, ilk maça çıkıyorsun, taraftar baskısı, eski camianda insanların bi kısmı seni hain ilan etmiş, 2 gün önce kuzenin vefat etmiş.

Yani biz de oturup sadece maliyeti üzerinden veya bir pozisyon üzerinden adamı övüyor veya sallıyoruz.

Biraz daha sakin olalım.

Ne muhabir ne de günto bi baş sağlığı diledi adama. Terbiyesiz herifler.

Başın sağ olsun Aslanım. Çok üzücü ya

Offf çok acı.Allah rahmet eylesin.Nasil bir psikoloji ile çıktıysa artık.Basi sağolsun.Cok üzüntü verici.

Bu tarz günleri profesyonellik ile tamamlayabilmek çok önemliydi, mekanı cennet olsun, Rabbim kalanlara uzun ömür versin🙏

başı sağolsun

Geri
Üst Alt