Uğurcan Çakır: "Çıkan haberler ilgimi çekmiyor"

Eski baskanlari bunu ve Abdülkadiri bitirdi. Zamaninda Yusufu baya iyi fiyatta satmislardi ve buna ve Ömür icin gayet iyi teklifler gelmisti ve bu herif 20-25 istiyor diye oyuncular TSde kalmisti.

gelecekteki müstakbel kalecimize hakaret etmeyelim lütfen!

"Galatasaray buyuk bir klup. Istenmek guzel bir sey. Ama Trabzon da buyuk bir klup ve ben futbol takiminin kaptani olmaktan gurur duyuyorum. Simdilik transfer yapmayi dusunmuyorum" demek bu kadar zor mu? Illa dusmanlik yapacak, birilerini kiskirtacaklar.

Uyyyyy sokayim o kafaya...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mert ve uğurcan balonlarını milli takımda görüyoruz. bu ikisi gibi kalecileri avrupa'da rahatlıkla bulursun. mesela fener livakovici aldı, bu ikisinden daha iyi hem de 7 milyon euroya falan. sırf türk diye uğurcan aşkını anlamıyorum.

Gelmek için deliriyor fakat artık beklentisi yok çünkü yönetimin buna müsade etmeyeceğini de biliyor taraftar baskısından dolayı. Y.dışı yapıp bize gelecek. Tabi o ara kale sorununu çözersek o zaman da bizim ilgimizi çekmez.

Ilgimi cekmiyor demis diye adama laf etmisler. Bize gelse su haliyle rahatlikla muslera'yi yedege ceker ileri dönemde de yabanci hakkimiz da kaleye gitmemis olur kimse de yanlis demez.
Ben isterim alinmasini keske alsak

Bu kovanın bize geldiğini düşünmek istemem. Çok küfür ettirir. Her yan topta yine mi gol olacak deriz

En son böyle artist artist konuşan kaleci 30 yaşında emekli olup emlakçılık yapıyordu. Bu da aynı kafada gidiyor

Icin gidiyor icin o kutsal Galatasaray formasini giymeye ama giyemiyorsun iste

bu soruya ne tür bir cevap verirse versin linçlenirdi

zaten kendisini alacağımızı falan da asla sanmıyom

Antalyali degil mi bu hirb

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Çok beğendiğim bir kaleci değil ama bu açıklamaları normal bence. Trabzon gibi 100 sene geride yaşayan bir şehirde kalıyor sonuçta. Oradaki gerikafalılara göre bir açıklama bu bence.

Muslera'dan sonra Berke denenmeli. Çok acayip özellikleri var Berke'nin. Tutma ihtimali yüksek bana kalırsa..

Geri
Üst Alt