Tier 1 Uğurcan Çakır 'Galatasaray' Dedi

Hepinizden daha fazla anlarim futbolan:

DG3N5VOXYAAIo9T.jpg

Yönetim Sami Yen haber üzerinden taraftara yoklama çekiyor
O zamanda söylemişiz dediğim gibi oldu. Şanslarını denediler taraftar tepki gösterince yabancı kalecilere teklif yağdırmaya başladılar. En son kimse olmayınca 36 milyon verip son dk aldılar

ayagi kötü postlari dehsete düsürdü

insana okuttukları utanç utanç yorumlarıdır utanın

Çok övülecek bi performansı yok.
Garip olan transfer söylentileri çıktığında yapılan yorumlar değil, bu herif için trabzona verilen paradır. Uğurcanın uçmasa da patlamaması yönetimin yazın yaptığı işgüzarlığı yok saydırmaz.

Garip olan transfer söylentileri çıktığında yapılan yorumlar değil, bu herif için trabzona verilen paradır. Uğurcanın uçmasa da patlamaması yönetimin yazın yaptığı işgüzarlığı yok saydırmaz.
Neden futbol dedirten bir yorum olduğu kanaatindeyim.

30-32 maç falan oynadı heralde hala bir hat tricki yok mesela, kesinlikle verilen paraları hak etmediğini söyleyebiliriz.

Asıl garip olan konu da yöneticilere laf eden üyelerin pazarlığa bakış açısı. X + X oyuncumuzu verelim bize kampanyadan 8-10 milyona versinler.

Tabi rakip takımın yöneticileri de keriz idi o adamların 1 milyon bile etmeyeceğini bilmeyecek kadar.

Kulüp yönetimine laf edenlerinde bir farkı olsa bari.

30-32 maç falan oynadı heralde hala bir hat tricki yok mesela, kesinlikle verilen paraları hak etmediğini söyleyebiliriz.
Abartmaya gerek yok. 30 yaşındaki yerli kaleciye 30-35 milyon bonservisi doğru görüyorsanız pek bişey diyemem. Muslera gibi 15 sene oynatacak olasalar anlardım.

Abartmaya gerek yok. 30 yaşındaki yerli kaleciye 30-35 milyon bonservisi doğru görüyorsanız pek bişey diyemem. Muslera gibi 15 sene oynatacak olasalar anlardım.
Üstat sözleşme fesih rakamı yönetimin beceriksizliği. Sakatlanıp çıktığı Monaco maçı ve Süper Kupa Finalinde Günay'ı da gördük fark olarak.

FB Edersonun gelişini düşüğe getirdi de ne oldu. Yıllık aldıklarına bakınca asıl FB'ye kazık fena saplandı.

Üstat sözleşme fesih rakamı yönetimin beceriksizliği. Sakatlanıp çıktığı Monaco maçı ve Süper Kupa Finalinde Günay'ı da gördük fark olarak.

FB Edersonun gelişini düşüğe getirdi de ne oldu. Yıllık aldıklarına bakınca asıl FB'ye kazık fena saplandı.
Edersona talip olan zaten city maçı filan izlememiştir orası aşikar. Ederson olmasın diye burada çırpınan birkaç kişiden biriydim. Çok şükür olmadı.
Uğurcanın Günaydan iyi olması onu 35 milyonluk kaleci yapmaz ki reis kaldı ki uğurcanın da öyle maçları var. Sadece çok bariz hata yapmıyor o kadar. Ama o maliyetlerdeki bi kalecinin de kalede fark yaratması lazım. Uğurcan kötü kaleci demiyorum. O paralar için yanlış transfer. Şu an başka bir takım bu kaleciyi bizden 30 verip alır mı? Almaz. Patlamadı diye trabzona 30 35 bayılan dursunu övecek kadar da günlük bakmamak lazım olaya. 10 kağıda alınsa çok iyi transfer derdim.

Dursun futboldan hepimizin toplamından daha cok anliyor net.

Geri
Üst Alt