Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.739
- 109.557
- 4.878
GSnin karşısında durmaktan sıkılmadın mi ya.Yav uzak dur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSnin karşısında durmaktan sıkılmadın mi ya.Yav uzak dur
O zamanda söylemişiz dediğim gibi oldu. Şanslarını denediler taraftar tepki gösterince yabancı kalecilere teklif yağdırmaya başladılar. En son kimse olmayınca 36 milyon verip son dk aldılarYönetim Sami Yen haber üzerinden taraftara yoklama çekiyor
AaaaOlm ayağı tam bir kazma bu herifle nasıl oyun kuracağız?
valla beni baya sasirrti demek ki marifet fadil hocadaymis.
Murat yine karavana.Uğurcan olayı yine bizim kulübe laf atmalarıyla sonuçlanır.Taraftar olarak bu oyuna gelmeyelim.Bulka'yı al geç kaleye.1 de bu oyuncunun triplerini mi çekecek kulüp yav![]()
Neden futbol dedirten bir yorum olduğu kanaatindeyim.Çok övülecek bi performansı yok.
Garip olan transfer söylentileri çıktığında yapılan yorumlar değil, bu herif için trabzona verilen paradır. Uğurcanın uçmasa da patlamaması yönetimin yazın yaptığı işgüzarlığı yok saydırmaz.
30-32 maç falan oynadı heralde hala bir hat tricki yok mesela, kesinlikle verilen paraları hak etmediğini söyleyebiliriz.Çok övülecek bi performansı yok.
Garip olan transfer söylentileri çıktığında yapılan yorumlar değil, bu herif için trabzona verilen paradır. Uğurcanın uçmasa da patlamaması yönetimin yazın yaptığı işgüzarlığı yok saydırmaz.
Çok övülecek bi performansı yok.
Abartmaya gerek yok. 30 yaşındaki yerli kaleciye 30-35 milyon bonservisi doğru görüyorsanız pek bişey diyemem. Muslera gibi 15 sene oynatacak olasalar anlardım.30-32 maç falan oynadı heralde hala bir hat tricki yok mesela, kesinlikle verilen paraları hak etmediğini söyleyebiliriz.
Üstat sözleşme fesih rakamı yönetimin beceriksizliği. Sakatlanıp çıktığı Monaco maçı ve Süper Kupa Finalinde Günay'ı da gördük fark olarak.Abartmaya gerek yok. 30 yaşındaki yerli kaleciye 30-35 milyon bonservisi doğru görüyorsanız pek bişey diyemem. Muslera gibi 15 sene oynatacak olasalar anlardım.
Edersona talip olan zaten city maçı filan izlememiştir orası aşikar. Ederson olmasın diye burada çırpınan birkaç kişiden biriydim. Çok şükür olmadı.Üstat sözleşme fesih rakamı yönetimin beceriksizliği. Sakatlanıp çıktığı Monaco maçı ve Süper Kupa Finalinde Günay'ı da gördük fark olarak.
FB Edersonun gelişini düşüğe getirdi de ne oldu. Yıllık aldıklarına bakınca asıl FB'ye kazık fena saplandı.
Okan Burukdan iyi hocaDursun futboldan hepimizin toplamından daha cok anliyor net.