Uğurcan Çakır: "Galatasaray Maçında Kalem Kapalı Olacak"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Galatasaray karşısında Bordo-Mavililerin en büyük kozu olacak.

Özellikle kritik maçlarda yaptığı kurtarışlarla takımına moral veren tecrübeli eldiven Galatasaray maçında büyük iş düşecek. Sezon başından bu yana gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Uğurcan Çakır, Galatasaray karşısında da kalesini gole kapatmayı hedefliyor. Tecrübeli bekçisi, Galatasaray’dan çekinmediklerini ve 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Galatasaray forvetlerine gözdağı veren başarılı file bekçisi, “Bu maça iyi hazırlanıyoruz. Takım olarak iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. Galatasaray maçında kalem kapalı olacak" ifadesini kullandı.

Uğurcan Çakır: Galatasaray bize çok iyi hazırlanmış belli! - Sözcü

Güzel bir açıklama, deperiz.

açsan da atacak adam pek yok gibi. ileri uçta lömbür lömbür kiloları ile sağa sola amaçsızca koşup güreşmekten başka bir işe yaramayan fb eskisi varken, gol yemen çok çok zor zaten.

Valla Bats olmasaydı bu sene net 5 puanımız eksikti.

1 maçla göklere çıkarmak nasıl ki yanlışsa 1 maçla gömmek de doğru değil
Amenna kurtardığı maçlar oldu. Zaten umudum bu maçı ve Kayseri maçını da kurtarması. Ama dışardan girince daha iyi oluyor adamın performansı o da bir gerçek.

Olm güldürme adamı, her maç sağını solunu delik deşik ediyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açsan da atacak adam pek yok gibi. ileri uçta lömbür lömbür kiloları ile sağa sola amaçsızca koşup güreşmekten başka bir işe yaramayan fb eskisi varken, gol yemen çok çok zor zaten.
Bu sezonun içime sinmeyen tek transferiydi. Herkes Jelert’in bonservisini söylüyor da, o çocuktan bunun yarısı kadar zarar etmeyiz. Malum, fenere Anadolu takımları kalelerini açıyor. Onun için oradaki oyuncuların performansına ikna olamıyorum.

Bu sezonun içime sinmeyen tek transferiydi. Herkes Jelert’in bonservisini söylüyor da, o çocuktan bunun yarısı kadar zarar etmeyiz. Malum, fenere Anadolu takımları kalelerini açıyor. Onun için oradaki oyuncuların performansına ikna olamıyorum.
bari şike itirafçısı falan olsa da 2 senedir fb'ye yapılan hakem ittirmelerini açıklasa. orada oynarken soyunma odasında falan kesin bir şeyler duymuştur. :d

Geri
Üst Alt