GSC Haber Uğurcan Çakır, Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Yapilabilecek en makul aciklamayi yapmis. Trabzon taraftari nasil karsilar bilmem. Bizim icinse yerli sorunu artik kalmamistir. Kazik girdi mi girdi. Ama anlasilabilir bur kazik. Hosuma gitti bu is.

Cok karakterli topcu aldik. Hos geldin kaptan. İcime cok sindi . Bonservis fazla ama yapacak bisi yok. Yerli en iyisini aldik

karadenizden kız almak için 9 sene uğraştım sonunda pes ettim ama biz kaleci alabildiysen bu inanın büyük başarıdır.

kimse karadenizlilerden birşey alamaz çünkü

Evren Turhan

Dursun Başkan en başından beri Uğurcan Çakır’ı istiyordu ..Diğer yabancı Kalecileri bekletti ve almadı ve en son gün kendi istediğini yaptı .. Hayırlı olsun ..

Geç bile kaldı camiamıza gelmekte.
Hoşgeldin aslan parçası. Ederson'dan daha iyi, Lammens'den daha tecrübeli.
Türk milli takım kalecisi, büyük camia kaptanı. Her türlü müthiş transfer. Çok bile geç kaldı gelmekte.
Trabzon'a bize gelen her yerli çok iyi oynamıştır. Tolunay hariç.

Ayrıca bana kızmayın ama para Türkiye'de kalmış olsun. Sürekli yabancıları zengin ediyoruz. Para ülkemizde kalsın.

Şimdi tam Bayern olduk, Uğurcan da Neuer

Yeminlen Trabzona lafım yoktu fenere gönderme yaptım
Yok yok ben de zaten fener için yazmadım. Zaten ne yaparlarsa yapsınlar Fener'e karşı tavrımız şu olmalı.
I Dont Season 8 GIF by Friends

Berbat bir kaleci aldık geçmiş olsun. Gunay devre arasindan once kaleyi geri alir.

Ederson gibi kolsuz değil en azından. İnşallah fazla saplamamışlardır.

Rezil bir açıklama olmuş.

‘Türkiye’nin en büyüğünden gelen teklifi geri çeviremezdim’ yazacaktın.

Çocuğu gerçekten severim.
Ya gözünüzü seveyim maaşıda yüksek ama hadi neyse.
Bu bonservis fiyatı hırsızlık değilmi?

Hayırlı olsun.10 milyon euro kazık yedik.

Hayirli olsun. Ideal degil ama yine de iyidir.

Kandırıldık...

Abv Dursun

Allah belanızı versin ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt