GSC Haber Uğurcan Çakır, Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Allah belanızı versin ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sayın kavuçudan tam 27,5 milyon euroluk bir sponsorluk bekliyorum.
Uğurcan'a destek vereceğiz ama o bonservise laf söylememek elde değil maalesef.

Bi bücür kereme bak birde Uğurcana. 2side insan 2side futbolcu. Kerem gibi futbolcunun gökmenin gazetesi. O rezil açıklamalar sonrası bakalım Rams Parkta ne b.... Yiyeceksin bücür kerem

Fener'den 3 yiyip mi gelecek yoksa hemen mi?

Sütübozukoğluyla arasında dağlar kadar fark var. Türkiyenin en şerefli kulübüne geldim dememiş. Dün Galatasarayın anasına küfretmemiş ya da Galatasaraylı taraftarlar onun 7 sülalesini elden geçirmemiş. Hoş geldin gardaş. Bu duruşun nedeniyle seni tebrik ediyorum.

Olumlu yönlerinden konuşacak olursak; Uğurcan milli kaleci. Yerli ve kaliteli futbolcuları her zaman yabancılara tercih ederim çünkü yabancı oyuncularımızın da performanslarını yukarıya çekiyorlar.
Aile ortamını oluşturanlar yerli futbolcular oluyor. Uğurcan 1 sene sonra doğal kaptan adayıdır ve de 3 sezondur Günay'ın yaptığı gibi arka plandaki kaptan gibi olur.
Hakan, İlkay, Uğur çok çok önemli oyuncular. Bizim avrupadaki başarılarımız da hep iyi yerliler vardı. Umarım yine öyle olur.

Hoşaf gibi defans vardı önünde. Ona bakarsan bizden 4 yedi. O avel edersondan kötü olmayacaktır

FB'den genel manada yiyor. FB'ye gidenden bir halt olmaz o yüzden çekincem yok kimseden. İstedikleri adamları alsınlar.

Günay'dan üstün olduğunu sanmıyorum. İhtiyacımız olan CL tecrübesi olan yetenekli oyuncu Ederson veya Donnarumma idi. Yanlış anlaşılmasın kötü değil Uğurcan, belki bizde seviyesini daha da yükseltecektir. Ama bu yılki harcamalar bu yılı kurtaracak istediğimiz CL başarısını sağlamaya yönelik kesin transfer olmalıydı.

Umarım seviyesini 2 yıl yükseltir.
Başarılar Uğurcan

Trabzonspor’u ima edecek, aşağılayacak sözler söylese ilk bizim taraftar linç eder zaten. Aynısı Fb için de geçerli.

Geri
Üst Alt