GSC Haber Uğurcan Çakır: "Konyaspor bizden daha konsantreydi"

Hazır Avrupa'da popülerken 25'e falan satıp zararı çıkaralım en azından. Artık bıktım her maç şu saçma sapan top yumruklamalardan. Standart bir kaleci yeterli bize, varsın çok iyi pas atmasın.

1.sınıf kaleci değilsin orası ayrı da konsantre değildik demenim maçı saldık umursamadık demek olduğunu bilemeyecek kadar da aptal değilsindir heralde ya

Para isterken çok konsatre oluyorsunuz ama. Ligde toplasan 3 bilemedin 4 maç var zaten zorlu ama siz konsatre olamıyorsunuz diye biz üzülüyoruzu

Adam dürüstçe soylemis ,takim mac seçiyor, avrupa gibi konsantre olmuyor demis

Şampiyonlar ligi size göre değil kardeşim. Siz oraları oynamayı hak etmiyosunuz. Seneye izlersiniz artık uzaktan.
Büyük futbolcu her zaman her yerde aynı konsantireyle oynar.Yok maç seçmeymiş falan palavra.Bunlar hep mazeret.
Ligde kötü oymadıpımız maç daha fazla.
Kapanan savunmalara karşı yetersiz oyuncularımız var.

Baştaki teknik adamda sanki çok iyi top oynatıyormuş gibi osimende yokken lang gibi bu tür maçlarda iyi olacak oyuncuyu yedek bırakıyor.Rezillik yahu..

kız gibi korkup topu yumrukladın yedirdin golü birde takıma ihale ediyor tamam değillerdi de sen konsantremiydin kız gibi korktun kramer sana çarpacak diye eline alacağın topu niye yumruklarsın korkak.

Adam dürüstçe soylemis ,takim mac seçiyor, avrupa gibi konsantre olmuyor demis
Yahu yalan.Söyleyecek birşeyi yok..
Maçta bal gibi sanede sallaide hepsinin istediğini gördüm.Öyle hiç konsantire kaybı falan görmedim.
Saha yerleşimi rezaket.Önde baskı rezalet.Herkes juve,liver değil geriden oyun kursun.Top kapma zaten yok.
Sürekli kapalı savunmaya hücum ediyorsun.Orada foyalar meydana çıkıyor.
Uğurcanda masal anlatıyor

Yahu yalan.Söyleyecek birşeyi yok..
Maöta bal gibi sanede sallaide hepsinin isyediğini gördüm.Öyle hiç konsantire kaybı falan görmedim.
Saha yerleşimi rezaket.Önde baskı rezalet.Herkes juve,liver değil geriden oyun kursun.Top kapma zaten yok.
Sürekli kapalı savunmaya hücum ediyorsun.Orada foyalar meydana çıkıyor.
Uğurcanda masal anlatıyor
2.yari icin hepsini katılırım cengiz ama ilk 45 dk gördüğüm sahada yürüyen takim net kucumsemis nasil olsa atarız havasindaydi
1 2 oyuncu harici hepsi kötü

Futbolcuların tek birine bile kızamıyorum. Juve maçında rakibin içinden geçen de bu adamlar.

Tüm topları neredeyse kum torbasi gibi yumrukladın. Birini de tut be adam.

Seni seviyorum kardeşim iyi kalecisin ama şu çok rahat tutabileceğin topları yumruklaman büyük saçmalık. İlk golü öyle yedik maalesef. Pozisyon falan yoktu rahatça alacağın topu kornere yumrukladın.

Geri
Üst Alt