- 16 Haziran 2010
- 203.825
- 155.788
- 6.838
Uğurcan Çakır, 1-0'lık Liverpool zaferinin ardından konuştu.
Uğurcan Çakır: "Burada galibiyete inandık. Taraftarımız yine harikaydı. Bizi çok iyi desteklediler ve buradan 1-0 da olsa galip ayrılmayı bildik. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var. Ondan sonra Liverpool'a gideceğiz. İlk önce bu maçı unutup Başakşehir maçına hazırlanacağız. O maçtan da galibiyetle ayrıldıktan sonra inşallah Liverpool'da da, orada deplasmanda turu geçen taraf oluruz."
Uğurcan Çakır: "Bireysel olarak çok çalışıyorum. Zaten kendime güveniyordum. Yeteneklerime güveniyordum ama yetenek çalışmadan olmuyor. Çok çalışıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte tabii ki bu başarıları elde ediyorum. Dediğim gibi çok çalışıp takımıma, takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bireysel performanstan ziyade takımın galip gelmesi çok önemli. İnşallah Başakşehir maçında da, ligde biliyorsunuz haftalar kısalıyor. İnşallah ondan da galibiyetle ayrılırız."
Uğurcan Çakır: "Osimhen maça çıkarken duygulandı. Çok güzel bir koreografiydi. Bütün Galatasaray taraftarına ben teşekkür ediyorum. Çok güzel bir andı. Osimhen bizim için çok önemli bir futbolcu. Çok iyi bir insan. Her zaman takım için mücadele ediyor. Onu mutlu görmek bizi de mutlu etti."
Uğurcan Çakır: "Taraftara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizi her zaman böyle desteklemeye devam etsinler. Onların sayesinde büyük takımlara karşı galibiyetler alıyoruz. Beraber seviniyoruz, beraber üzülüyoruz. Bizi her şartta desteklesinler."