GSC Haber Uğurcan Çakır: "Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772912230546.webp

Uğurcan Çakır: "Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan. Burası zor bir deplasman. Beşiktaş taraftarı çok iyi, herkes biliyor, takımlarını çok iyi desteklediler. İlk yarı ortadaydı. Burada 10 kişi oynamak da zor. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik ve kazandık. İnşallah böyle devam ederiz."

Uğurcan Çakır: "Burada tribünlerden tepki oluyor ama ben hiç kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Takımımın başarısına odaklandım. Ekstra çalışıyorum. Çok şükür iyi performans sergiliyorum."

Uğurcan Çakır: "Bu stadyumu seviyorum. Bu stadyum bana uğurlu geliyor. Burada iyi maçlarım var."

Uğurcan Çakır: "Bu maçın yıldızı ben değildim. Tüm takım 10 kişi mücadele ettik, gol yemedik."

Uğurcan Çakır: "Sakatlandığım anda Orkun’a söyledim, kaptan olduğu için, topu ben dışarı attım. Topun bize gelmesi gerekiyordu. Fair play… Biz aslında öyle öğrendik Fair-Play için. Top bize gelmedi. Rakip takım taç atışı kullandı. Orkun’la da maçtan sonra konuştuk, maçta olabilir dedi, böyle şeyler olabilir aslında ama Olaitan’a yakıştıramadım."

Uğurcan Çakır: "İç sahada oynayacağımız tüm maçlar rakip için zor. Liverpool'u iyi bir oyunla yenmek istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz ve ülkemizi gururlandırabiliriz."

eline koluna yüreğine sağlık

maçın adamı

Bravo lan

Yalnız her açıklamanda bi lor peyniri kokusu geliyo tsde değil gsdesin farkına var artık

Helal olsun besiktasa koyanlardan biri kalesini resmen Helms Deep gibi korudu

Uğurcan Çakır: "İç sahada oynayacağımız tüm maçlar rakip için zor. Liverpool'u iyi bir oyunla yenmek istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz ve ülkemizi gururlandırabiliriz."

Nando boşuna lig içinden seni göstermemiş yıllardır varmış bildigi

Uğurcan Çakır: "Sakatlandığım anda Orkun’a söyledim, kaptan olduğu için, topu ben dışarı attım. Topun bize gelmesi gerekiyordu. Fair play… Biz aslında öyle öğrendik Fair-Play için. Top bize gelmedi. Rakip takım taç atışı kullandı. Orkun’la da maçtan sonra konuştuk, maçta olabilir dedi, böyle şeyler olabilir aslında ama Olaitan’a yakıştıramadım."

Geri
Üst Alt