uğurcan çakır

O kadar da degil yaw. Yusuf+çikaldo+morutsan(1 sene kiralik)

yusuf bonservisi ile
morutsan opsiyonlu kiralık
çikaldau bonservisi ile

2 m euro 32 taksit

Güray bonservisiyle yunuz ile morutan da kiralık olarak anlaşak

Muslera'nin ikamesini yavastan bulmak gerekiyor. Birkac sene sonra Muslera olmayacaktir yani ilk kalecimiz kuvvetle muhtemel. O nedenle, bu arkadas yada baska bir kaleci bulunmali, Muslera'da derstek verirse bu surece ileride kendisini kaleci antreenoru olarakta gormek isteriz :)

Ugurcan icin ben hala notr'um. Gelirse sevinirim ama cok da bayilacagimiz bir performans sergilemedi onceki sezon disinda. Bakalim.

Trabzonspor takas istemez mali açıdan zor durumdalar nakit gerekiyor. Ne kadar isterler onu bilmiyorum muhtemelen 10 m euro versek kabul ederler ama o rakamları da biz vermeyiz vermemeliyiz ideal rakamsa 5-6 m euro olur.

Uğurcan Çakır : Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa... Kulübümüz ne derse o olur, Ertuğrul Başkanım da bunu biliyor zaten.

Resmen yeşil ışık yakmış ama Muslera yedekte oturmayı asla kabul etmez huzur bozulur.
Uğur oturu bekler bir sene
Gücenmez de

Trabzonspor takas istemez mali açıdan zor durumdalar nakit gerekiyor. Ne kadar isterler onu bilmiyorum muhtemelen 10 m euro versek kabul ederler ama o rakamları da biz vermeyiz vermemeliyiz ideal rakamsa 5-6 m euro olur.
futbolcu da gerekiyor kadroları zayıf bayagı
sagbek solbek santrafor kanat lazım adamlara
en iyi transferleri orsic de sakatlandı

Bir sene bekler yedekte. Bilir ki Musti'den sonra gelecek bes-alti sene onun olur.

Uğurcan Çakır : Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa... Kulübümüz ne derse o olur, Ertuğrul Başkanım da bunu biliyor zaten.

Resmen yeşil ışık yakmış ama Muslera yedekte oturmayı asla kabul etmez huzur bozulur.
önünde onur kıvrak abdülkadir ömür örnekleri var hala kulüp diyor yav sürün orda

Geri
Üst Alt