uğurcan çakır

Serdar Ali Çelikler: "Uğurcan Çakır, Kepa'dan daha iyi kaleci demiştim. Leno'dan da iyi kaleci."

Bizim takim, Barca ve onemli maclar disinda cok takip etmiyorum ama fener macinda begendim. Fakat AEK ve Prag maclarinda cok begenmedim. Toplari tam olduremedi.
Altay da yedigi golde cok hataliydi ama o gol toyluk golu. Tecrube gelince toplara cikmasini ogretir.

ben harun'dan çok daha farklı bir kariyer çizeceğini düşünmüyorum ama diğer yandan potansiyeli var , sakarlıkları var. iyi kaleci ama daha çok yol alması lazım , muslerayla karşılaştırmak için baya yol var.

Uğurcan inşallah çok daha iyi yerlere gelir ve kalemize de geçer fakat Muslerayla kıyaslamak nedir ya :D dünyada kaç tane kaleci takımına Muslera gibi net şampiyonluk getirmiş? sahip olduğumuz değerleri ne yazık ki çok kolay harcayabiliyoruz.. Nando emekli olduktan sonra umarım yeni kaleci bulana kadar Zapata, Leo Franco, Aykut gibi süreçlerden geçmeyiz. De Sanctisi ayrı tutuyorum :)

Çok yetenekli bir kaleci, oynadıkça özgüvenide artıyor. Trabzonun kalesi uzun yıllar ona emanet duracak gibi, ama kaçırmamak lazım. Muslera'dan sonra kaleyi alabilir.

İzmirli bir kardeşimiz. İyi araştırılırsa Galatasaray’lı çıkabilir.:-)

Ya ne abarttınız be kardeşim onur kıvrak içinde böyle diyorlardı bir fb maçı sonrası

fbye 2 gol hediye etti gecen hafta.ilk iki golde de amatorce hatalar yapti

Geri
Üst Alt