uğurcan çakır

O iş futbolcuya bakar. Israr ederse birakirlar. Kaleci ile riske girilmez 😁

kale önemli pozisyondur. avrupa'da başarı misyonu olan bi kulübü türk kaleci tatmin etmez.
En son bizde iyi performans veren türk kaleci kim var hatirladigin? Ben hatirlamiyorum. Iz birakanlar hep yabancı.

20 yılımız zaten muslera tafo mondiyle gitmis.

Kendisi gelmek isterse gelme diyemeyiz kıymetli bir renktaşımız

Kalede bazen Ugurcan degil de Uyurcan gibi davraniyo. Iki uc sene once salmadilar cocugu Avrupa'ya. Morali bozuldu. Gerci sampiyon oldular ama zannetmiyorum ki bu onu pek tatmin etmedi. Seneye hamsilerde kalmasini beklemiyorum sozlesme uzatmaz. En fazla bi sonraki sene bedavaya gider.

Kalede bazen Ugurcan degil de Uyurcan gibi davraniyo. Iki uc sene once salmadilar cocugu Avrupa'ya. Morali bozuldu. Gerci sampiyon oldular ama zannetmiyorum ki bu onu pek tatmin etmedi. Seneye hamsilerde kalmasini beklemiyorum sozlesme uzatmaz. En fazla bi sonraki sene bedavaya gider.

Muslera sözleşmesinin son yılına giriyor. Sonrasında devam edecekse de emektar yedek kaleci rolüyle devam edeceğini düşünüyorum. Kadroda yerli kaleci bulundurma zorunluluğunu da düşünürsek Uğurcan baya iyi olabilir. Trabzon'daki formu bence önemli değil. Bu sezon Muslera'yı Trabzon'a koysak o da aynı hallere düşerdi. Kötü takım savunması kalecilerin de ayarını bozuyor.

Ugurcan Cakir (Ugurcan Cakir) - AS.com

Doğum tarihi/Yaş: 5 Nis 1996 (27)
Doğum yeri: Türkiye Antalya
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,91 m
Mevki: Kaleci
Güncel Milli oyuncu: TürkiyeTürkiye
Uluslararası maçlar/goller: 22 / 0

Oynadığı Takımlar:
Trabzonspor
Geldiği Takım: Trabzonspor
Giriş Yılı: 2023
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2027​

Geçen sezon harikaydı. Tekrardan o formuna dönmesi dileğiylen camiamıza h.o diyorum

Geri
Üst Alt